Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 564
  • 729
  •   1
Отговори
Уважаеми кежо мацки, този път ще ви разочаровам. Предната тема свърши неочаквано бързо и ме свари неподготвена - докато бяхме на страница 30 и хоп!, следващата беше 50. Пролетно-летните тенденции вече ги обсъдихме, за същинска лятна тема с бански, чехли и хавлии пък е още рано. Затова отварям една такава, междинна тема, в която да извършим плавна психологическа подготовка от лекото олекотяване на гардероба до пълния триумф на смуглите крайници с френски маникюр.  Flutter

От мързел и липса на време се обърнах към любимия ми сайт на Next, откъдето не само почерпих вдъхновение, ами направо крадох без срам. Ще покажа перфектно организираните и номерирани от тях must haves, плюс малко общи тенденции. Позволих си да изтрия цените, защото ние тук, както се знае, с цени не се занимаваме. Желаните артикули могат да се добиват както за 1, така и за 1000 лева; както от втора, трета и пета употреба, така и от главната в Париж - няма условности, нито правила. Важното е да сме кежо, туй то.  Laughing

И тъй, ето как ни помагат милите хора в модния бранш:
________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

Лично аз съм очарована от горния прошнурован и прономерован списък, защото притежавам по нещичко от почти всеки номер, като 2,3,6 и 7 са ми най-любими.
Следват още малко акценти, за които сме отваряли дума не веднъж и дваж:

Гащеризонче имам, божествено голяма шапка на райе все още нямам, флорални платформи имам, ресни нямам, прозрачни блузи имам. Рапорт даден.

И накрая, the new casual essentials for work. Много пъти е ставало дума тук за кежо приложението в офиса. Ето семпло списъче, което може удобно да се копира:

P.S. Използвам случая да честитя раждането на Преслав на Le Soleil, третото ни кежо бебе след наследниците на Dame и на red shoe. Очаква се малък/малка Анда.
Да са живи и здрави и майките, и малките човечета, и само щастие да ги спохожда.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 11:39 от crazy chick

# 1
Ето нещо и от мен вместо запис:

А ето и самия блог http://just4trendygirls.blogspot.com/search/label/Fashion%20skirts

# 2
  • Казанлък of all places
Ето заради такава голяма и красива чанта си струва да бъда изгонена от вкъщи на палатка. Ох...
Аз ще се изфукам като ми дойде спечелената за деветдесет и девет пи сафари роклА . Laughing

# 3
купуват ми се чанти  Sunglasses

- последната не знам дали бих я носила

# 4
  • Lost in a fairytale ...
И аз съм на вълна чанти, а както вече казах, те са на най-най-последно място в шопинг-листа ми. Заразихте ме  Crossing Arms
Търся си и бяло сако. Цяла зима се канех да си намеря вълнено, като за това лигаво време, така и не се наканих. Сега като нищо ще взема да си намеря и то ще се стопли.  Tired

# 5
Bonjour !

Crazy , благодарности за отделеното време и за типичното настроение  Joy на поста !  bouquet

За бебоците  Thinking, хм , имам спомен за този ред : Dame , red shoe , сега Le Soleil , чакаме Анда и ако има някой още да си признава навреме . Peace

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 12:32 от nice

# 6
Да се запиша и аз в темата. )

С един страхотен блог, на който не бях попадала до сега, и в който има....очарователни неща. )

БЛОГА

# 7
  • София
ще приемете ли и мен в тоз клуб, не знам защо ама нямам навик да се контя и да слагам по един тон грим в ежедневието си, обичам по спортно-елегантните визии   bouquet

ето нещо и от мен
https://lh6.googleusercontent.com/-om5EVedD50o/TXoh6wB8WgI/AAAAA … e-torn-jeans1.jpg

# 8
# 9
и по повод рождения ден на Вивиен Уестууд, една нейна чанта, която веднага бих внедрила в кежу стила си  bowuu

разбира се, и любимият ми нейн парфюм

# 10
  • Габрово
Нямам нито едно от нещата от първия пост, които са споменати като must have  Laughing
Но като цяло никога не съм била фен на воалести/прозрачни неща  Rolling Eyes

От мен една много приятна зелена пола в два варианта  Grinning цък 1, цък 2

# 11
Честит малък мъж, Le Soleil, най-важното е да е здрав  Hug

Mirama, много хубав аватар!  Peace

От няколко дни все мисля за гащеризона на Некст, който някоя от вас беше получила, сега го виждам и в поста на Крейзи. Ох, само още 5 кила, за да започна да приличам на човек и 10 до целта, , той ще ми е стимул. Дали го има в магазина в Дъ Мол?

# 12
  • Варна
Да споделя с вас един албум на любимата ми марка дънки  Crazy
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150208232907664&set … 32663&ref=nf#!/photo.php?fbid=10150208232907664&set=a.10150208232877664.350807.44682332663&pid=8561449&id=44682332663

# 13
Айде и аз тук.
Аз да споделя за себе си,че преди да родя много обичах да се гримирам.Сега не го правя и то не защото нямам време,а защото вс=зех да се харесвам без грим или с малко такъв.Същото важи и за обувките,сега нося много по ниско.Като цяло промяната в стлът след раждането ми харесва(без кг,и аз искам още поне 6-7 надоло)
Въпреки,че жилетките малко изчезнаха, и са позаменени със сака и кожени якета,аз си ги обичам:
това за вдъхновение
а с нещо подобно ще съм днес

LilMissSunshine
и аз се бях навила за бяло сако ,но не открих.Замених го за розово на райе.Но продължавам да гледам,ако е тънко ще е подходящо и за прохладни летни вечери край морето.

# 14
Eй такова рокле ми се носи - плетено ли, от плат ли,все едно
http://www.shopbop.com/burnout-halter-dress-free-people/vp/v=1/8 … amp;colorId=12385

Общи условия

Активация на акаунт