Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 586
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Привет !

И аз се радвам за пристигането им , но с едно наум Rolling Eyes. Страшно ме разочароваха в Париж ! Crossing Arms Дано тук не е така .

# 647
  • Belgium
nice, защо?

Аз точно от магазина им в Париж съм доволна. В Румъния бяха пълно разочарование.

# 648
nice, защо?

Аз точно от магазина им в Париж съм доволна. В Румъния бяха пълно разочарование.

Лу , не зная каква е била причината , но нищо , нищичко не купих от тях - лоши материи , отвратителни кройки  и цветове ooooh!... нито за мен , нито за малкото . А си бях харесала толкова неща от сайта им .

... но , за сметка на това си взех чудни неща  от Etam . Heart Eyes Четири етажа магазин  Crazy , пълен със стока , и то на финалната разпродажба .

# 649
  • Belgium
Явно съм имала късмет, улучих и разпордажба, и хубави артикули в наличност.

Имаше и доста дрехи от кофти материи, но те лесно се избягваха.

Етам съм ги пазарувала на родната им почва в Испания  Heart Eyes

Като гледам как ги затварят тука, скоро и тях май ще ги поръчваме  Crossing Arms

# 650
Кои магазини на Етам са затворили? Станала съм им голям фен, почти само от тях купувам, не си и помислям да останем без нито един магазин...

Между другото, мислех, че е френска марка, вероятно заради огромния магазин в Париж Simple Smile.

# 651
Етам имаше и в Плевен, но за съжаление изкара само 1г. А и беше доста слабо зареден.

Какво ви е мнението за новата цветова вълна за тази есен? Гледам доста кафяво във всякакви нюанси, лилаво, сиво.
Сивото не го харесвам, лилавото леко ми омръзна....а за кафявото се колебая, тъй като нямам почти нищо в този цвят в гардероба.
Чудя се за един панталон, дънки в този цвят, но пък нагоре с какво да комбинирам?

# 652

Какво ви е мнението за новата цветова вълна за тази есен?
Харесват ми цветовете, само към лилавото съм малко резервирана. Сиво харесвам много за есен - зима, стои чудесно с корал или жълто.  Heart Eyes Харесвам и всички разновидности на кафяво, дори и тиквеното (кемъл май му се казва  Blush) в комбинация с нюд и тъмно синьо.  Sunglasses

# 653
 Сиво и аз харесвам много.В комбинация с по-ярък акцент не стои толкова безлично.Млечно сивото ми е фаворит.Чувствам се уютно облечена в този цвят.Но понеже съм непоправима цветохоличка...поне едно цвеке тюркоазено трябва да бодна на ревера. bowuu
 По въпроса за  H&M да се изкажа:обожавам всяка една дреха която имам в гардероба от тях.А да не говорим пък за т.синята чанта дето си я взех преди 5м.и от тогава не е слизала от рамото ми.Не знам но тази чанта си кореспондира с целия ми гардероб Simple Smile А ризите които имам ... едни райенца,вертикални и хоризонтални...
 Та по тази логика,някой се беше изказал,че сега с навлизането на H&M всички ще са като униформени,демек този гигант ще обезличи хората.Аз не съм съгласна ...не мисля че като си купят 10 човека една и съща риза на райета ще я носят по един и същи начин,нали така?В крайна сметка с какво ще я комбинираш тая риза и дали въобще ще я носиш като риза или като панталон си е лично твоя работа.По-късно ще се вкюча със снимков материал. Heart Eyes

# 654
Смятам да наблегна на по-цветна есен тази година , нещо се изморих от сиво и кафяво , да не споменавам черно .

Хлъцнах си по този цвят и материя палтенце , така ми се носи .

# 655
С лилавото хич не се погаждам,освен това смятам,че не ми стои добре на цвета на кожата,особено като избледнея зимата,освен ако не клони към мастилено лилаво,виж сиво,черно,кафяво нося и то с удоволствие Heart Eyes обичам и бяло в студа,освежаващо е,някак оптимистично настроение ми носи,ама аз съм си по принцип оптимист.Сдобила съм се с мокасинки-ботуши в цвят кемъл,а миналата година забърсах и палтенце в същия цвят,ох,да чакам и едни ботушки тип UGG ,ама моите са на Diesel,та така чувствам се готова за мрачните дни.
Nice,прекрасно палтенце,ама защо така ми е студено с връхни дрехи от плат....имам едно бяло,100% кашмирено с качулка и така си ми виси в гардероба,просто замръзвам с такива дрехи,гадния вятър ме пронизва.

# 656
С лилавото хич не се погаждам,освен това смятам,че не ми стои добре на цвета на кожата,особено като избледнея зимата,освен ако не клони към мастилено лилаво,виж сиво,черно,кафяво нося и то с удоволствие Heart Eyes обичам и бяло в студа,освежаващо е,някак оптимистично настроение ми носи,ама аз съм си по принцип оптимист.Сдобила съм се с мокасинки-ботуши в цвят кемъл,а миналата година забърсах и палтенце в същия цвят,ох,да чакам и едни ботушки тип UGG ,ама моите са на Diesel,та така чувствам се готова за мрачните дни.
Nice,прекрасно палтенце,ама защо така ми е студено с връхни дрехи от плат....имам едно бяло,100% кашмирено с качулка и така си ми виси в гардероба,просто замръзвам с такива дрехи,гадния вятър ме пронизва.

Уф , така е ! ... но , за това палтенце всичко изтърпявам . Mr. Green По-добре секси-замръзнала Joy, току-виж на някого му се приискало да ме стопли , отколкото натъпкана в катове дрехи и претоплена /не понасям / Sick.

# 657
  • Belgium
И аз предпочитам да има някакъв цветен акцент в зимното облекло.

Почти всичките ми палта са светли, което ги прави трудни за поддържане, но си ги обичам.

Етам затвориха във Варна и магазинът им в София в Дъ Мол.

# 658
Ей тая мацка й разказа играта на ризата...
http://bebzol.com/en/Dress-made-of-ex-mens-shirt.22282.html
И една молаба имам...някакви идеи за аутфити за първи учебен ден за малки кежуълки?

# 659
  • София
Nice, страхотно палтенце! Но и другите неща в каталога си ги бива Simple Smile Такъв цвят сако, като палтенцето, и други дрехи видях в Peek & Cloppenburg и също ми грабнаха окото.
Аз харесвам сивото и лилавото. С кафявото съм по-скарана. И дрехите на H&М харесвам, въпреки че и аз напоследък малко съм разочарована от тях - в сайта си харесвам неща, но на място - не особено.

Общи условия

Активация на акаунт