Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 587
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Aбе рано, не рано, ама си е време за есенни аутфити. Wink
Поздрав!

# 631
Чудесен поздрав,Ria  bouquet
Любим аутфит ми е това Heart Eyes
но все още ми се иска,лятото да не си отива Sad

Ето тези боти съм си поръчала,но се чудя дали ще си вървят с такъв тип дънки,като от поздрава на Ria,а може би със скини,макар че клоня най-вече към бойфренд newsm78 Моля,споделете,какво мислите

# 632
  • Belgium
goddess, ето така носени ще стоят разкошно  Heart Eyes

# 633
Ria, страхотен поздрав! Peace
Аз също съм на вълна есенно-зимни аутфити. Гледам, че много навлизат поло-блузите. Пусто, изобщо не отиват на фигурата ми! Sad
Goddes, мисля, че повече ще си отиват със скини. Виж тук.Подобни са, но да добиеш малко представа. С бойфренд само ще им скриеш красотата!
На Лу предложението е разкошно! Heart Eyes

# 634
  • ...край Дунава
ria, видях се в поздрава ти Heart Eyes-страхотен.
Лу, жестока насока си дала-подкрепям Peace
От мен един аутфит, хмм, есенен месенен, не знам, но си ми харесва, щото си е мой  hahaha Цък

# 635
Лу,Kölsches Mädel,благодаря ви за съветите Hug
Разгледах и видях чудесни аутфити,а този на Лу е размазващ Flutter
Притеснявах се за скинито ,тъй като не съм от най-ниските и подобен висок ток комбиниран с тесни дънки ще изглежда пошло,но пък като се замисля нещо по-небрежно нагоре ще разчупи достатъчно.
Освен това имам нова чанта,малко рок стил или много,но ще се върже чудесно с ботите,макар да нямам навик да се съобразявам чак толкова....чанти,обувки.......каквото дойде,но двете ми нови придобивки си пасват перфектно.

# 636
  • Paris
Влюбена съм в "дънките на Лу". Нещо подобно да сте срещали някъде?

# 637
  • Варна
А аз - в коженото якенце/корсет или как да го нарека?  coolcool

Дънки като показаните от ria дали стоят добре на по-сочна фигура?

# 638
  • Belgium
Да споделя, че през март 2012 ще имаме H&M в София  Laughing

# 639
Лу, потвърдена новина ли е?Дано да е истина, защото е цяла драма да поръчвам от техния сайт! ooooh!

# 640
goddess,пробвай и с бойфрендки.За да не изглежда пошло комбинирай неглиже надолу(навий няколко пъти крачолите)а на горе наблегни на традиционното черно сакенце.Или секси блузка да наднича срамежливо под него... Wink или пък като Рейчъл : http://www.polyvore.com/untitled/set?id=28928050 въпреки че тя много обича да комбинира бойфрендките със сабо (ярко червено)

# 641
  • Belgium
Лу, потвърдена новина ли е?Дано да е истина, защото е цяла драма да поръчвам от техния сайт! ooooh!

Kölsches Mädel ами аз лично я смятам за 90% вярна, защото все пак всичко се случва. Може да променят плановете си. Знам я от една моя любима блогърка, която си общува с марката.

Иначе и аз поръчвам през сайта им, e-bay, или като съм в чужбина купувам директно от магазини. Но в различните страни съм забелязала, че имат различни артикули. Примерно в Румъния имаха много малко неща, а козметичната им линия не се внася въобще.

# 642
Лу, Praynig ! От там пазарувам основно за детето, но и за мен си чопвам си разни аксесоарчета като това шалче
Аз съм точно на вълна есенно-зимни аутфити. В момента си поръчвам разни нещица, та ще надничам по-често за идеи.  Peace

# 643
Новината за H&M е във водещите на vesti.bg  Flutter

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4094131

# 644
  • София-в сърцата на моите деца
А дано..... Peace

Общи условия

Активация на акаунт