Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 660
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Скромното ми първо впечатление от новите колeкции на  масовите марки е, че тази есен и зима ще преобладава цвят camel.

Плюс сиво, нюд, карета, всякакви оттенъци на кафяво и лилаво. So far so good, само дето не знам с това лилаво как ще се разбирам... Whistling Чакам с нетърпение следващата тема и без друго при нас няма лято, но докато си бях в България заложих на оранжево, синьо, жълто, корал, бяло и деним. Обожавам ярки, наситени цветове за топло време.  Heart Eyes

# 616

Щом сте се пораздвижили малко  Heart Eyes да питам , къде и има ли все още  хубави дълги рокли , за предпочитане едноцветни и от качествени материи ? И без презрамки . Crossing Arms

Симпатични дълги рокли от трико гледах в един аутлет срещу пазарчето на Графа, но не помня точно как се казваше. Ако имаш път на там, ще го намериш.

# 617

Щом сте се пораздвижили малко  Heart Eyes да питам , къде и има ли все още  хубави дълги рокли , за предпочитане едноцветни и от качествени материи ? И без презрамки . Crossing Arms

Симпатични дълги рокли от трико гледах в един аутлет срещу пазарчето на Графа, но не помня точно как се казваше. Ако имаш път на там, ще го намериш.

Сещам се . Благодаря , ще надникна .  bouquet

# 618
  • Belgium
nice, пробвай и магазин Виола, срещу Съдебната палата.

От там имам няколко разкошни дълги рокли със и без презрамки, но много приемливи цени.

Едната е подобна, но в синьо и бяло:

# 619
Здравейте момичета, отдавна тайничко следя темата и
ако приемате нови членове в клуба пишете ме и мен!

http://4.bp.blogspot.com/-xtaNZ5ABH64/TkdRMfANCoI/AAAAAAAACoE/hm … s1600/bee%2B1.JPG

# 620
Здравейте момичета, отдавна тайничко следя темата и
ако приемате нови членове в клуба пишете ме и мен!

http://4.bp.blogspot.com/-xtaNZ5ABH64/TkdRMfANCoI/AAAAAAAACoE/hm … s1600/bee%2B1.JPG

Колега , приета сте  Grinning! С тази снимка  Crazy

И аватара ти е много красив .

Лу , мерси ,  Wink, помня го този магазин , но рядко го навестявам .Ще се поправя тези дни .

# 621

Едната е подобна, но в синьо и бяло:

Аз харесах подобна, но малко по-бледо жълта (любим цвят това лято)! Така и не се осмелих обаче да нося дрехи без презрамки, все си мисля, че ще трябва постоянно да ги повдигам и това ме отказва...
и в този и ред на мисли две слънчеви девойки

# 622
# 623
Момичета, съжалявам за резкия есенен преход, но имам голяма дилема. Миналата година, напразно търсих по магазините т.нар. авиаторско яке. Не ми се получи.
Днес обаче, на витрината на Бенетон видях това яке
Страхотно ми хареса.  Искаше ми се веднага да си го купя.
Но после (неясно как) се проявиха наченки на "разумното пазаруване на дрехи" (принцип, към който се опитвам да се придържам в последните месеци  Wink)
Та, какви са ми колебанията : якето е късо. Дрехата под него, било то пуловер или риза, ще се подава. Това означава, че ще мога да нося само пасващи на този цвят пуловери.
Другото - яката стои най-добре  отворена. И някак не мога да си представя как мога да слагам шал на това яке.
В един момент се замислих, че ще мога да го нося само с поло с висока яка, и то в подходящ цвят - слонова кост или същото тъмно кафяво , като кожата. Без шалове, без чисто бяло, без черно.....
Еуфорията ми спадна...
Моля , дайте идеи за сполучливо носене на това яке , в студените месеци, в които не мога да съм с гол врат и отворена яка.
И другото - идеи за ботуши....тип кубинки или нещо подобно "без токчета".  Laughing

# 624
На мен не ми се струва толкова проблемно да се носи и затворено.Яката ми се вижда доста голяма и при закопчаване  до горе, пак би трябвало  да е добре.Относно цветовете , ти най добре знаеш кои преобладават  в гардеробът ти.И още нещо,за което съдя по себе си -  аз само с 1 яке или палто не мога да изкарам цяла зима.Въртя си стари и нови Simple Smile Така когато някоя дреха не ти пасне на якето ,обличаш другото  Grinning

# 625
Тай, не мисля, че якето е толкова задължаващо и ограничаващо, колкото ти си мислиш. Цвета е неутрален и достатъчно благодатен за комбинации. Ярки, чисти тонове няма да стоят добре, но по-неутралните вариации на повечето цветове ще се връзват. Бяло и черно също не бих изключила.  За шал, стоят тези якенца страхотно със обемен плетен шал тип инфинити - едни от най-практичните за студено време. Твърдо да за кубинки.

Разгледай снимки за вдъхновение тук

# 626
  • Belgium
irony не се притеснявай от моделите без презрамки. Аз нося и горнище на бански без презрамки и то не е падало, а беше подложено на силни вълни  Laughing

Тай, аз имам авиаторско яке и го съчетавам с доста разнообразна гама цветове на пуловерите, единственото условие е да покриват кръста, защото моделите на тези якета наистина идват една идея късички. Относно яката- моят модел има катарами, които помагат яката да се вдигне и затвори до горе. Не виждам дали моделът на Бенетон е такъв, но ако не е, якето позволява носене на шал. И не на последно място, авиаторските якета не са за особено свирепа зима - моето го нося само есен, пролет и ранна зима. Така че спокойно можеш да го съчетаеш не само с пуловери, но и с по-плътни блузи, ризи и т.н.

# 627
Ей, дружинка, здрасти!  Flutter  Heart Eyes

Лятото ми приключи, ваканциите - също. Имах невероятния късмет да попътувам и да си почина така, както не беше ми се случвало от 7-8 години насам. Алелуя  Mr. Green

Сега ще чета старата и ще си мисля за новата тема, а междувременно, поздрав за всички вас с най-любимото място, зърнато от очите ми през последните месеци, остров Бурано (извинете за off-a, скоро ще се включа и по темата) Simple Smile

# 628
Момичета, съжалявам за резкия есенен преход, но имам голяма дилема. Миналата година, напразно търсих по магазините т.нар. авиаторско яке. Не ми се получи.
Днес обаче, на витрината на Бенетон видях това яке
Страхотно ми хареса.  Искаше ми се веднага да си го купя.

....

И аз го видях хубаво е, може да се носи с много неща.Аз си го представям с много неща.Може да го носиш и с плетена рокля,с фланелки с дълъг ръкав....А защо да не си отива с шалове...
А зимата винаги пускат кожени кецове,с кафяви много ще си отива според мен.Ама не знам за колко студено време си мислиш да го ползваш,аз ти давам идеи за есента...

пък и аз съм от Пловдив,тук е по-топличко....

Ако смяташ,че ще е от онези дрехи,които ще носиш само няколко пъти можеш да си купиш по-евтин вариант-мисля че имаше на витрината на calliope i na terranova,но не знам дали са толкова хубави,не съм влизала..

# 629
Много е рано за якета Sad едни сладки балеринки от мен http://www.polyvore.com/kirsten/thing?id=5072963 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт