Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 579
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Сивото не че не го харесвам, но хич не ми отива. Приличам на някой смъртник с него.
Но сега си поръчах едни сиви дънки, да видим с какво ще ги комбинирам нагоре. )

terli4ka, ееее, страхотна мацка. ) Голям фен съм на такива неща. )

# 661
Сиво обичам да нося особено в комбинация с цетен акцент, харесвам и лилаво, но в гардероба си май нямам много дрехи в този цвят.

terli4ka, тази мацка наистина е върха.Ето нещичко за малката кежуълка
http://www1.assets-gap.com/Asset_Archive/GPWeb/Assets/Outfit/233 … out23340odv01.jpg

# 662
Четох вчера една статия в британската "Грация" за Кейт Мидълтън и по-точно коментар на един неин тоалет от жълта рокля и fleshy nude stockings (цитирам, за да не стане грешка в превода). От там разбирам,че телесните чорапогащи са адски демоде  Rolling Eyes , според някои дизайнери на краката на Кейт стоели so avant garde, но все пак тя била човекът, който може да ги върне обратно в модата.
Честно да си кажа, направо се втрещих! Въобще не съм подозирала,че телесните чорапогащи са old fashioned, аз лично ги предпочитам в ежедневието и дори нарочно търся най-близкия до телесния ми цвят десен, така че да не личи,че съм с чорапогащник. Ако слагам цветен чорапогащник, то е в определени ситуации и старателно подбран към определен тоалет, но във всички случаи, в които не мога да измисля какъв цвят чорапогащник да подбера (или считам,че тоалетът не позволява такава фриволност), взимам  nude. Знам,че има жени,които обратно на мен в масовия случай предпочитат черния чорапогащник. Това ли е вярното? Върнете ме в модата,моля ви! Идва есен, не ща да съм демоде от колената надолу.

# 663
Етам затвориха във Варна и магазинът им в София в Дъ Мол.

Ами с тези цени през сезона и три парацала на разпродажба как няма да затворят! От Франция съм купувала страхотни неща наполовина, че и по-евтини, а за разнообразие да не говорим! Ама ние тук нали сме големите баровци, що да не се ръснем повече!
Та и за Н&M малко се чудя дали няма да го побългарим набързо. Laughing

# 664
  • Belgium
kotkovo, според мен грешката е във вносителката на Етам за България, не разбира от бизнес тази жена, нито от налагане на марката.

Жалко, защото много ги харесвам.

Амели, аз лично също не харесвам особено телесния цвят чорапогащници, предпочитам черни или цветни за акцент на тоалета, но това си е въпрос на личен вкус. Найлоновите телесни чорапогащници на Кейт наистина са тема на модна дискусия, но за мен си е прекалено обсъждане на нищо особено. Все пак си има протокол и Кейт не може да се появява с голи крака на официални визити.

Щом ти харесват, носи си ги, какво като не било модно. То и Лейди Гага е модна, но аз предпочитам да си ям пържолите, а не да ги нося върху себе си  Laughing

# 665
По повод Etam , марката не е испанска . Дали е френска също вече не съм сигурна , май французите я разработват най-активно , листвана е на тяхната борса и вероятно е френска . Но историята е .... немска - марката е създадена от Макс Линдеман в Германия , а първият магазин е открит в Берлин през септември 1916-та .

# 666
Привет!

Страхотни есенни поздрави, всички ми харесаха, да не изброявам  Simple Smile
Имам нужда от съвет, сдобих се с кадифено сако, по скоро спортно, едноредно с три копчета в този цвят,кажете ми, освен с дънки с какво друго мога да го комбинирам.

Относто бъдещите първокласнички, аз си ги представям така Heart Eyes

# 667
# 668
Харесах тази http://www.facebook.com/#!/photo.phpfbid=199933760036252&set=a.199933450036283.55616.135537833142512&type=1&theater рокля от мартенската колекция на Масимо Дути, през юли на намаленията не си я купих Sad
Вече безвъзвратно е загубена кауза в България!
Ако има момичета от други държави тук, където има аутлети на МД, моля да споделят дали има такава рокля в магазините Simple Smile

# 669
  selikon , кадифен блейзър можеш да носиш с всичко с, което би носила всеки друг блейзър, но трябва все пак да се съобразиш и с твоя личен стил.Аз лично, нямам никакъв личен стил   и затова го нося с каквото ми падне.  Grinning  Имам два.
  Понеже, искам да изглеждам  по-кежуъл, бойфренд джинси + висок ток ми е любимо съчетание, другото е къса рокля с флорални мотиви и ботуши + черен чорапогащник, ако ще излизам вечер и малка черна рокля съм слагала, и не само черна де + високи обувки. Носила съм го и с къси джинси+балеринки Може и с ризки под него, че и вратовръзки, ако носиш + къса пола, аз и така пробвах, но не се одобрих, дойде ми прекалено "ученически",поне в моето у-ще изглеждахм подобно.. нещо такова  Crazy
 Ето няколко различни съчетания и това

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 18:51 от меркантилница

# 670
Oх, H&M са ми болно място, що боклуци изхвърлих техни - и мои, и на децата Sad Може би просто нямам късмет с тази марка, но досега дори един чорапогащник не случих като хората, да не говоря за плетива, обуща или панталони. Ни кройки, ни материи, ни нищо ми харесва. Ама аз и друг път съм ги плюла тук де, тъй че... Да ме прощават инакомислещите и да няма обидени  Peace

Марката Etam , която сте обсъждали, никогаш не бях я чувала. След малко ще се консултирам с г-н Гугъл по въпроса и ще запълня празнотата. Искам мимоходом да споделя и истинския си ужас от леопардовата вълна, която струи от витрините. В случай, че тези кошмарни петна върху всичко възможно се очертават тенденция за идния сезон, аз със сигурност ще се поддържам адски много, ама много демоде.

И накрая, макар и с месеци закъснение, една малка, бледна и клечаща демонстрация на Irregular-ките ми в действие, каквато бях обещала. Влюбена съм в тях.  Crazy

# 671
Абе защо не ме взимате присърце бе хора?! Crossing ArmsСлед по-малко от 3 дни тръгваме на у-ще и си нямаме аутфит...за първи учебен ден.Помогнете,моля!Дайте по едно рамо!Вие как виждате нещата?Само две посестрими ме отбелязаха и ми харесават предложенията ама не бихме стартирали така у-ще,по-скоро за втори учебен ден... Wink

# 672
Ами, terli4ka, аз лично съм пропуснала въпроса ти и предложенията... даже не разбрах за момиче или момче става дума  Embarassed Ако искаш, постни пак, та да обсъдим. У нас първите учебни дни преминават доста кежо - без костюми, ризи, букети и специални прически - и не знам дали мога да съм ти полезна, но ето примерче от личния архив:

(фонът на снимката е нарочно подбран, с артистично-художествени цели Simple Smile)

# 673
меркантилница  bouquet

terli4ka, дай повече данни за детето, какво му харесва, ти как си го педставяш, с пола, панталон по-спортно ?

Иначе аз много харесвdм на ЗАРА нещата, има една марка Mariquita, също ми допадат нещата виж това товаилитук

# 674
 Сууупер! Най сетне да ме забележи някой GrinningАз  като съм без аватар та мноо несериозно ме вземате,нали? Wink
 Абе малка кежуълка ,ще рече че е момиче.На 7г.тръгва в първи клас,много се вълнува,не само за тоалета си а изобщо.Аз се вълнувам за тоалета повече от нея:-)Опитвам се да я насоча към по-класическите дрешки за училище-бяла риза,плисирана пола,чорапогащник на точки или дълги чорапи над коляното ...ей такива неща.Харесва ми кадифено сако с туту и весела тениска отдолу и за подправка някоя закачлива брошчица или шалче.Тя обаче още не е наясно,че у-щето не е такъв щур купон като детската градина и няма да е удачно да ходи с разпуснати къдрици...И такива ми ти работи...
 Харесват ми предложенията които сте показали,просто искам да събера повече идеи.За което ви благодаря!
 А сега отиваме на лов за кежо сакце,щото ще се наложи да го шия в последните минути.Пожелайте ми на слука!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт