Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 572
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • Кацнала на едно дърво.
Терличке, написаното от теб ме накара за пореден път да съжаля, че не е прието дъртите лелки като мен да се носят като млади госпожици. Да му се не види, първи клас бях през 1980 година и тогава нямаше кой знае какво по магазините (макар, че майка ми намираше невероятни дрехи в разните му там Чешки център и пр.  Laughing).

Аз пък си купих ей тези боти за есента.
http://www.polyvore.com/asos_attack_leather_lace_up/thing?id=23270838

Въобще не са по темата. А как се ходи с тях!  ooooh! Но са толкова сврачешки, че не можах да им устоя. Да видим кога и къде ще ги нося. И как, най-вече. Може би носена на ръце?  Whistling

# 676
Василиса Умница,може и да не са по темата,обаче много ми харесват ботите ти,аз си взех нещо подобно/тънък ток и платформа/,но ги чакам да пристигнат и също не ми е ясно къде и кога ще ги нося

Сега да си дойда на думата,като сме заговорили за първия учебен ден......май ще ми се наложи да присъствам на такъв,като учител на занималня,иначе казано няма да съм главното действащо лице ,а нямам нито една прилична рокля/всички са от памучни материи или коприна/така че варианта рокля отпада,имам два панталона/по принцип нося само дънки/ ,та за панталоните-тъмно син и кариран,мисля да съм със синия,но нагоре не мога да го измисля Rolling Eyes бяла риза,черна тениска под сако,а бе като се замисля явно стила ми е твърде кежо и ще трябва да се ходи по магазините и все пак предпочитам да остана вярна на себе си...........моля ви,дайте ми идеи Praynig забравих да уточня,училището е в едно село и е малко.

# 677
Черна тениска под сако за мен е  идеално, особено ако си на ток. + шал примерно за цветно петно.

# 678
Черна тениска под сако за мен е  идеално, особено ако си на ток. + шал примерно за цветно петно.

MissNallie,шал задължително,от година насам са ми станали фаворити Hug
А я кажете учителките с какво ходят на първия учебен ден,сандали на ток или затворена обувка.....при сандалите разнообразието ми е голямо,но затворените обувки са ми кът Rolling Eyes,два черни,едни червени и едни дънкови,последните два отпадат/червените са твърде секси/,черните са: едни Маноло и едни Дизелки с X-образни каишки newsm78,първите са доста високи,а вторите не са най-удобните ми обувки,но пък не са с безобразно висок ток Thinking и смятате ли,че на панталона ми ще се върже черно кожено сако,защото другите ми са в черно,но е вълнено и войнишко зелено или да се спра на светло бежово кожено сако с кариран шал ooooh!

# 679
  • София
И накрая, макар и с месеци закъснение, една малка, бледна и клечаща демонстрация на Irregular-ките ми в действие, каквато бях обещала.

Е, не, какво могат да направята едни обувки  ooooh!. Много ми харесват.

Като стана въпрос за сака  Wink

# 680
goddess ,аз мисля че ти трябват нови обувки Wink

# 681
Е, не, какво могат да направята едни обувки  ooooh!

Нали, нали?  Flutter Комбинацията на снимката, която си постнала, е прекрасна!

goddess, аз съм твърдо за бежовото сако с карирания шал  - звучи ми тъкмо като за повода, просто идеално.

terli4ka, ето още малко предложения от мен за първи учебен ден. Както аз ги виждам тези дни, де  Mr. Green Много зависи в какво училище ще ходи детето и каква е всеобщата атмосфера там. Дано си намериш подходяща идея.

# 682
Ако трябваше да избирам за момиче , втори ред 2-ра и 4-та снимка . Heart Eyes

По наличие ,обаче , Flutter Heart Eyes - пръви ред , 5-та снимка ! Peace

# 683
crazy chick,и аз клоня към този вариант,защото ще е най-свеж,предвид ранния час,но обувките....дай идея Grinning

terli4ka,нови обувки няма начин да си купя  Crossing Arms Първо защото мразя да купувам каквото и да било за някакъв повод и второ твърдо отказвам да давам пари по нашите магазини,пазарувам само онлайн. Naughty

# 684
crazy chick,и аз клоня към този вариант,защото ще е най-свеж,предвид ранния час,но обувките....дай идея Grinning

Хммм... обувките... Ами що да не са високи, може и такива да са. Без лачено и каишки например, нещо по-обранко. Дънковите и Дизелките не звучат зле. Ама без снимка баба не гадае тъй добре  Mr. Green

# 685
  • Кацнала на едно дърво.
Най-важното мисля е, че ще е горещо на 15, още е лято. Така че може и по-небрежно човек да се облече, дори учител.

По въпроса с аванградните чорапогащи да се изкажа. Laughing От предната страница.
Много уважавам плътните черни (и шарени) чорапи, заедно с гащниците, разбира се. Но не отиват на всичко. И когато времето не е нито толкова горещо, нито пък хладно... Да не говорим, че плътните чорапи просто не стоят добре с някои рокли и обувки. Та и аз съм от авангардните херцогини понякога.  Laughing
Освен това, модата на босите крака не ми е съвсем по вкуса (за хладните сезони). Кльощавите, кокалести моделски крака бих изглеждали по-добре обути. И всякакви-те крака.  Laughing
Е, вярно е, че звездите полагат особени грижи и дори "гримират" краката си, но да пукна, ако започна и аз да го правя.  Mr. Green
Само това ми остава.  Crossing Arms За грим на лицето отделям около минута, плюс слагането на контактните лещи. Толкова от мен по въпроса с грима. Съжалявам, крака.  Mr. Green

# 686
Ох, като отворихте дума за крака  Mr. Green и за пазаруване онлайн, искам да ви споделя днешната си Ибей сполука:

И кажете ми сега, след като всеки обувен артикул (нов-новеничък) от горните струва 6-7 паунда и нещо без доставката, как човек да пазарува неонлайн или от обикновен, стационарен дюкян? М?  Mr. Green

# 687
Уфф, и аз отдавна се каня на едни гумени ботуши да си закупя...ама се чудя къде и кога ще ги нося. )

крейзи, твоят номер ли поръча, или 1номер по-големи?

А идеи за първи учебен ден, ето няколко от мен. ) Снимките са на милата ни съфорумка Малена, за каталога на Карнавал Кидс.

цък  и цък
още едно
в червено

Ето и колекцията с дрешки на сайта
http://www.carnivalkids.com/site/modeli.aspx

# 688
крейзи, твоят номер ли поръча, или 1номер по-големи?

Ама то това горе е щерката бре, не съм аз  Mr. Green Но благодаря за комплимента, в случай, че ми приписваш тез стройни крачета  Mr. Green Mr. Green

Иначе и за мен, и за децата ботуши купувам винаги един размер по-големи. Първо предвид зимните чорапи и второ, UK номерацията е мааааалко по-различна от нашата, с такива впечатления съм.

За Василиса и останалите фенове, поздрав с ето тези чорапови гащи, на които съм хвърлила очо:

# 689
crazy chick,страхотни ботушки си отнесла,с две ръце съм за онлайн пазаруването,само не разбрах за теб ли са или за някоя малка прицеса Grinning и кубинките,ах,кубинките има ли ги и за възрастни Crazy

По повод обувките ми,Дизелките ги нямам на снимка /те са със силиконово покритие,имат и кафяв кожен акцент на тока/както и дънковите/тези са шаренки малко,ако утре не ме домързи да снимам,ще ги цъкна,нагледай привечер,да си кажеш мнение,но според мен категорично не вървят,ама ми е интересно какво ще кажете и вие/
http://media.snimka.bg/8215/022685117.jpg?r=0/Маноло са черен естествен лак,не гледайте силиконовите ленти/
http://media.snimka.bg/8215/022685109.jpg?r=0-червените,ама много нестабилна се чувствам с тях
обаче добре че е албумчето ми,та да се сетя за още 1-2 чифта Laughing

http://media.snimka.bg/8215/022685121.jpg?r=0-други Дизелки newsm78
http://media.snimka.bg/8596/023447569.jpg?r=0-тези дали ще се вържат с панталон Rolling Eyes и без това не съм ги обувала още,поне да си ги разходя Thinking

пп.Разбрах за принцесата,ама ме мързи да се редактирам,има ли ги за възрастни кубинките,каква марка са?

Общи условия

Активация на акаунт