Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 574
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
crazy chick, аз наистина реших че си ти на втората снимка особено. )))))
Иначе аз до сега съм поръчвала само на Кларкс и Хъш Пъпис и там си знам номера, но с другите марки не е съвсем така.

Уффф, и аз имам спешна чуденка за 15ти сепетмври. Оказа се, че ще трябва да ходя на откриване на учебната година и...се чудя с какво изобщо да отида.
Нямам представа как ходят учителите по такива събития облечени и не искам нито да съм твърде неглиже, нито твърде официална.
Имам няколко прилични поли и блузи, евентуално с нещо такова мисля. Но пък лятото основно ходя с ниски, равни чехли, макар да имам 1-2чифта на висок ток, но с тях пък хич не мога да стоя много време права. (((

# 691
Мирама,ако е това което си мисля,честито  bouquet
Учителите обикновено си шият/купуват специални тоалети за такива случай,вероятно повод да бръкнат по-надълбоко в семейния бюджет и да се зарадват с нова дрешка Laughing
Аз не мога така Embarassed не умея да си избирам така дрехи Rolling Eyes
Непременно сложи нещо с което ще ти удобно,както за дрехите,така и за обувките Peace иначе ще се изнервяш допълнително,следователно няма да направиш добро впечатление на родителите,пък те са доста важни,няма лошо да си с ниски обувки,стига да се връзват с облекото ти,бягането ще е голямо Wink

Мързи ме да си снимам новата придобивка/чантапрез рамо и една вълнена рокля,ама като ми се струпат няколко почивни дни /другата седмица/ ще ги цъкна Wink пък живот и здраве и други неща да дойдат до тогава.

# 692
goddess, мерси много. ) Но е само по заместване и за няколко месеца. ) А и не съм ентусиазирана да работя с ученици по принцип. Занимавам се само с възрастни, или поне до сега. )

Да тръгна да си шия, никакво време няма, нито желание. )
Скоро бях на сватба, с една пола м-у беж и кремаво, и кафяв потник с дантела. Сдобих се и с една много красива лееко златиста жилетка, евентуално отгоре ако е хладно. Че с потник много не се харесвам, а и не съм сигурна дали е удобно така да ходя.
Сега ще сложа една снимка да кажете мнение. Но сякаш не е съвсем подходящо за училище.

цък
слагам за малко, после ще я махна

# 693
Тоалета си е ок,макар че не мога да преценя,блузата ти прозрачна ли е,само сложи нещо връхно,ама златисто newsm78

# 694
Тоалета си е ок,макар че не мога да преценя,блузата ти прозрачна ли е,само сложи нещо връхно,ама златисто newsm78

Оооо, не, грам прозрачно няма в потника. )
Тя не е и златиста, просто самата прежда има лек блясък. Но ще видя да потърся нещо друго подходящо.
Абе ще обръщам гардероба утре, това е ясно. )

# 695
Ох, ох, ох, развеселена съм за цялата следваща седмица! Господ здраве да ви дава, задето ме взехте за 6-годишна стройна девойчица  Crazy Де да бях и аз с тъй фин кокал, с тъй тънки нозе, но уви... на снимката с пъстрите платформи е част от моя милост - нейде по-назад я постнах - достолепна матрона на възраст, все пак.  Laughing

goddess, най-големият номер кубинки беше 31 детски, за съжаление, инак да съм се сдобила и аз. Колкото до училищния аутфит, за бежовото сако съм, плюс карирания шал и необуваните обувки (с ципчета дето са, в кафяво).

Mirama, на тази снимка изглеждаш супер (двете с дъщеря ти сте като едни елфи просто  Heart Eyes), а също и подходящо за повода - грабвай жилетчето за всеки случай и готово.

# 696
crazy chick, ооо, благодаря ти много и на теб за комплимента. ) Но по-скоро съм като някое елфище, вместо елф. ) Виж за щерката, съм по-съгласна. )

Утре ще спретна няколко аутфита и ще щракна, да си кажете мнението. ) Но съм наистина в голяма чуденка. Предполагам като нов човек в колектив, ще има да цъкат и да ме разглеждат.
До сега съм работила максимум с 2-3ма колеги и то за кратки срещи, та нямам представа как са нещата в голям колектив.)

# 697
Mirama,стахотно изглеждаш на горната снимка ,недей да преиграваш.То е ясно че една малка елфа произлиза от друга ,малко по голяма Wink (но и тя някога е била тъй прекрасна и също тооолкова малка,просто сега е пораснала малко)Та като за първи учебен ден ми харесва аутфита по-горе,просто наметни нещо връхно.
 Хладничко си е сутрин.Днес ходихме да подбираме цветя с манечката,по цветната борса и тя умря от студ.Май задължително с чорапогащник ще е утре.Отивам и аз да преравям гардероба сега ...че и аз не съм много лесна в избора си на аутфити  Wink
 Mirama,благодаря ти за предложенията по-напред,супер са.Ама то за Малена...кво да кажа... Heart Eyes(а малката червенокоска,на твоята ми напомни)

# 698
  • Кацнала на едно дърво.
Мирама, чудесно е, с жилетка или без.
Разбира се, ако човек се придържа към класиката... Всяка уважаваща себе си учителка шие копринен костюм от две до три части за първия учебен ден.  Crossing Arms Laughing По възможност на цветя.

Пролет, пролет, но и есен:
http://www.everythingfab.com/2011/03/tory-burch-spring-2011-lookbook.html
 Grinning

П.П. То и аз утре ще се явя "по служба" - водя седмичен таен клуб в училището на Големия трол, но тъй като това е доброволно начинание, пък и аз се водя с артистична професия, мога да се явя както ми хрумне в момента (е, не само по гащи, разбира се Joy).

# 699
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мирама, страхотно решение, не мисля, че е нужно да сме прекалено изтупани за първи учебен ден Simple Smile

# 700
Василиса, хехехе, жалко че нямах време да си спретна такъв копринен костюм. )))  Joy

Днес направих един бърз тур по магазините, м-у тичането за вадене на документи, но...в тези жеги, те изкарали вече есенните колекции. А не можах да си представя да се натъпча в плътен панталон като за зимата. ((((
Сега следва вадене на дрехи от гардероба. )

# 701
Мирама, чудесно е, с жилетка или без.
Разбира се, ако човек се придържа към класиката... Всяка уважаваща себе си учителка шие копринен костюм от две до три части за първия учебен ден.  Crossing Arms Laughing По възможност на цветя.

Пролет, пролет, но и есен:
http://www.everythingfab.com/2011/03/tory-burch-spring-2011-lookbook.html
 Grinning

П.П. То и аз утре ще се явя "по служба" - водя седмичен таен клуб в училището на Големия трол, но тъй като това е доброволно начинание, пък и аз се водя с артистична професия, мога да се явя както ми хрумне в момента (е, не само по гащи, разбира се Joy).

Василиса Умница ,много вярно за уважаващите себе си учители Joy съдя по майка ми Sunglasses

Много ми хареса тази пролет...и есен Crazy

crazy chick,    bouquet решено за обувките и не само.

пп.Много моля ,някоя бургазлийка,варналийка да спретне една снимка на Луната,как изгрява от морето,че нямам свестен фотоапарат и нищо не се получава ooooh! а гледката е уникална.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 20:07 от goddess

# 702
  • София
В тон с чуденките за подходящи аутфити, ето ме и мен  ooooh!:

http://prikachi.com/images/783/3823783d.jpg
http://prikachi.com/images/792/3823792q.jpg

Така съм решила да се спретна като гост на сватба в събота.
Роклята е много лека и ефирна, а ботушите са от тънка кожа. Водят се пролетни, ама пролетни за Италия  Mr. Green. Няма да има чорпогащи, на гол крак, само терличести чорапки. До днес хич не се чудех, но ако и в събота в Арбанаси ще е 36 градуса, вече се замислям. Та дайте кураж или пък отрицателно мнение, приемам, само нещо да натежи  Crossing Arms

И един ежедневен вид за 15 септември http://prikachi.com/images/858/3823858K.jpg

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 11:03 от farscape

# 703
Такава хубава и ефирна рокля, не бих обула с ботуши за сватба. Точно така както си на снимката ми харесва, но ако има яке/жилетка/пуловер отгоре и за разходка. Трябва да решиш с кое от двете искаш да си. Ако роклята, то сложи някой хубав елегантен сандал, ако с ботушите, по-добре ги комбинирай с пола и блуза/тениска с къс ръкав.  Hug

# 704
Отдавна не съм се включвала, мислех, че вече има нова тема Rolling Eyes

Фам, да се изкажа по твоя въпрос. Подкрепям Нана - не бих обула роклята с тези ботуши. Не защото не харесвам тази комбинация, а защото все пак става въпрос за сватба. Красиви сандали в ярък цвят биха били идеално решение, не е задължително да са на ток дори. С ботушите аз бих облякла лека жилетка или дънково яке, с рокля, но не черна, а нещо лежерно на цветя, пастелни цветове.
Така ги виждам аз нещата Grinning

Чудесни детски дрехи http://www.zigouis.bigcartel.com/

Общи условия

Активация на акаунт