Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 571
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
farscape, на същото мнение съм като Felicidad и нана, страхотна рокля, страхотни ботуши, но комбинацията за сватба не ми допада. Ако смениш обувките и то с нещо цветно ще е супер  Peace

# 706
  • София
znam si kade da se konsultiram. Blagodaria za mneniata momicheta.   Sorry za latinicata.

# 707
Felicidad, не мога да не отбележа, че твоята Мишанка е уникално сладко дете!  Heart Eyes
Ако някога имам дъщеричка, искам да си я фръцкам точно по този начин.
Да и е честит първия ден в детската градина! Heart Eyes

# 708
  • Варна
Честит 15 септември!
поздрав с ето тези чорапови гащи, на които съм хвърлила очо:
Подлъгана от снимката ибейска закупих тази шаренийка
малко преди Коледа.  crazy chick материята е нещо
като на  хавлиени чорапи. Не са плетени, като си мислех.
Също така са умалени, някаква китайска измишльотина.
На всичкото отгоре към 9 лири бяха, още ме е яд.

# 709
farscape, и моето лично мнение е да махнеш ботушите и да сложиш хубав сандал. )

След големите ми колебания за днес заложих на класика. ) Черно и бяло. Елегантна бяла пола на черни рози и черна блуза (искаше ми се да е бяла, но нещо не се харесах с бялата).
Интересното е, че в 9.00ч сутринта, имаше няколко дами облечени като за бар. ))))) Учителки, разбира се. )

Искам да си купя хубав панталон, дънки в някакъв нюанс на кафявото и днес реших да си опитам късмета по магазините. ) Е, не, и не...след като в най-големият размер от предлаганите ми е трудно да се напъха жена максимум 55кг, просто се отказах. )
Ще си пазарувам от ибей. )
Иначе искам нещо такова
цък

# 710
farscape,на мен почти ми харесва комбинацията,ама аз съм си шантава,казвам почти,защото ботушите са почти до коляното,ако бяха някъде до средата на прасеца,щяха чудесно да се вържат с прекрасната ефирна рокля и щеше  да е много кежуъл, така някак ти се покрива целия крак Rolling Eyes,а доколкото мога да преценя от снимката,имаш какво да покажеш Wink

# 711
  • Пловдив / София
В тон с чуденките за подходящи аутфити, ето ме и мен  ooooh!:

http://prikachi.com/images/783/3823783d.jpg
http://prikachi.com/images/792/3823792q.jpg

Така съм решила да се спретна като гост на сватба в събота.
Роклята е много лека и ефирна, а ботушите са от тънка кожа. Водят се пролетни, ама пролетни за Италия  Mr. Green. Няма да има чорпогащи, на гол крак, само терличести чорапки. До днес хич не се чудех, но ако и в събота в Арбанаси ще е 36 градуса, вече се замислям. Та дайте кураж или пък отрицателно мнение, приемам, само нещо да натежи  Crossing Arms

Нещо не ми се връзва тая рокля с ботуши, хеле пък за сватба. Бих обула сандали или затворени обувки, ярък цвят.
Иначе ботушите сами по себе си са хубави.

Докато вие тука гледам сте се тресли за първия учебен ден, аз се излежавах на плажовете в Тасос.  Heart EyesТая година не бях ходила на море и ми дойде мн. добре.

Преди две седмици видях хубави обувки, тип оксфордски, еств. кожа на мн. прилична цена. Моят номер, мерих ги два поредни дни и нещо не можах да се приема. Може би не бях с правилния чифт дънки.
А пък много ги харесвах.

# 712
  • Belgium
Споделям с вас една прекрасна идея за изключително оригинални визтини картички  Heart Eyes

http://colormekatie.blogspot.com/2011/09/homemade-business-cards.html

# 713
Добро утро Grinning

Аз вече с нетърпение чакам есента и скоро ще прибирам летните дрешки!

# 714
И аз чакам вече есента, макар към 10-11ч да се стопля доста. )

Като гледам, на новата работа няма да се налага изобщо да подменям гардероб, всеки ходи както му дойде на акъла. )
Едно време в училище имах друго впечатление от учителите. )

# 715
Мири, като знам, колко са заплатите на учителите, изобщо не се учудвам! Tired

И аз нямам търпение да дойде есента! Почнах да се уморявам от лятото!
Ето малко от мен:

# 716
Kölsches Mädel, донякъде си права за зависимостта заплата, възможност за пазаруване. )
Просто на мен си ми беше мерак да пробвам и с ученици, не беше въпроса в заплащането. ) А и не ми пречи на другата работа. (но стига отклонения, извинявам се момичета).

# 717
Ааа, Мири, знам!  Hug Някъде го беше споменала. ( Някои неща помня като слон Mr. Green , а иначе забравих фамилията на сина ми, когато говорих по телефона с педиатърката! Joy)
Казвам го, защото моя много близка роднина е учителка в плевенско училище ( може дори и да сте колеги  Heart Eyes)  и знам, как стоят при нея нещата. За съжаление е много  трудно да се отделят пари за нов тоалет! Rolling Eyes
Много се отклоних, сори за което! Hug

# 718
Free Will, жива да си, че ми спести един излишен разход!  Hug
На картинка изглежда така добре това чорапогащниче, как да предположи човек, че наяве истината е различна? Ако все пак някой се е докопал до читав източник на пъстри зимни клинове/чорапогащи, моля да го сподели Simple Smile

# 719
Охх, бях попаднала на страхотен английски сайт с изключително интереси чорапи, чорапогащи и др. от сорта. Ако успея да си издиря линка от архива ще го пусна. Миналата година гледах и въздишах, но основно ходя с панталони и просто няма смисъл такава покупка при мен. )

Общи условия

Активация на акаунт