Машина за хляб -41част

• 85 542
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
не виждам снимки  #2gunfire
хайде,събудете се - сайта отдавна работи   bouquet

# 391
Ееее,Бонго,ето снимки:

това е панетонито на Марабу от Гответе с мен,другите козунаци отлежават във фризера,зада са меки за утре.Сега машината меси козунака на Танита,ще видим какви ще станат,други снимки после.Хайде, късмет с козунакоправенето.

# 392
благодарско.   bouquet
успешен ден и весели празници   bouquet

п.п. - да не забравиш едно парченце и за бат`Бонго  hahaha

# 393
  • София
За информация на обществеността аз ще меся късния следобяд. Рецептата ми тая година е одобрена от семейството и имам строга забрана да я пипам и да импровизирам, така че моята е лесна.  newsm62

# 394
За информация на обществеността аз ще меся късния следобяд. Рецептата ми тая година е одобрена от семейството и имам строга забрана да я пипам и да импровизирам, така че моята е лесна.  newsm62
да му мислим ние ....  newsm78
имаш забрана да импровизираш , но нямаш забрана да я кажеш. казвай веднага рецептата  Joy

# 395
  • София
да му мислим ние ....  newsm78
имаш забрана да импровизираш , но нямаш забрана да я кажеш. казвай веднага рецептата  Joy

Моля моля още в началото на март съм я споделил.

# 396
Ето ги и моите козуначета, замесени в машината по рецепта на Дядо Хаджия и изпечени в печката

# 397
Ето обещаните  снимки на козунаците по рецептата на Танита,добавих 1с.л. подсладител и станаха супер на вкус:

СВЕТЪЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ  bouquet

mama Tin,страхотни козунаци а сигурно и на вкус.

# 398
  • София
Страхотни са, аз сложих на програма за френски хляб, ама там не пищи и добре че се усетих, че щяха да отидат зян и стафиди, и орехи  Mr. Green Някой беше писал, че нагарча козунака, близнах от стафидите, докато бяха в рома и ми загорча, не посмях да добавям и ром, само ванилия, след час и половина ще покажа резултата  Flutter

# 399
  • София
Много отдавна не съм се вясвала насам.  Blush Но да си покажа, какви козунаци ми измеси машинката.

С нова фурна съм и първите два ги попрепекох доста и даже единия е вече преполовен. Поне има страхотни конци. Вътре е със стафиди киснати в ром, лимонова кора и ванилия(този път бях взела баварска). Страхотно ароматни са! Рецептата е на баба ми, цял живот по нея меся.

# 400
Петя страхотни са ти козунаците. Ще споделиш ли рецептата на баба си Hug

# 401
  • Варна
Ето и моите козунаци  Laughing Правих ги по рецептата на max-mama  Hug, месих в машината, пекох във фурната. Направих и кифлички, ама още не съм ги снимала.

# 402
  И аз не съм писала отдавна тук,но редовно ви чета  Hug
В четвъртък спретнах козунаци в машинката от които няма и помен вече,бяха попрепечени,но по-вкусни май  Embarassed
  Днес извъртях поредната доза пак в машината и ги опекох във фурната.Еми няма такава вкуснотия  Peace единия вече е наполовина...
   Макс мама БЛАГОДАРЯ ТИ !!!   bouquet  bouquet  bouquet
 Правени са по твоята рецепта ,но наред с лимоновите сложих и портокалови кори и някаква ванилия с вкус на портокал-просто фантастични се получиха!
   Вътре са с локум и тъй ,като забравих да сложа стафидите ги ръснах отгоре  ooooh!

Весели празници на всички!

# 403
  • Разград
Момичета,много се радвам,че съм ви била полезна  Hug   bouquet .Козунаците ви са страхотни. Peace
И аз цял ден с това се занимавах,но за съжаление няма как да ви покажа моите творения.
Целият форум ухае на празник.Чудесни произведения видях.
Пожелавам ви хубав и светъл празник! Hug  bouquet

# 404
  • София

Весели празници Flutter

Общи условия

Активация на акаунт