Магазини за дървени играчки -2

• 66 389
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
В тойса открих още един дървен гараж http://www.mytoys.de/Beeboo-BEEBOO-Parkhaus-aus-Holz/Holzspielse … a02.06.10/2076368 .даже ти отговаря на условието за цената  Peace

Обаче този има само 2 звезди от 5, което е малко според мен. Аз понеже знам немски и задължително чета отзивите за играчката (когато ги има), но който не знае, може да се ориентира и по звездичките. Обикновено мненията са добре аргументирани и дават добра представа за продукта.

# 46
  • София
може да ползвате гугъл преводач, малко хъм...неясно превежда, но се схваща смисъла...

# 47
И аз съм на вълна дървен гараж. Купувала съм други играчки на PlanToys, доволна съм много.

# 48
От къде може да се купи ксилофон, който не е фалшив?

Аз съм доволна от играчките на Alex, предполагам че и ксилофонът им е качествен!  bouquet

# 49
  • София
Имаме малкия ксилофон на Алекс Тойс и е много хубав. Особено като сравня с един метален Peace

# 50
Здравейте,
ако някой знае кой е вносител или представител на DJeco за България би ли споделил тук или на ЛС ?
Благодаря  Simple Smile

# 51
Хубави и стабилни дървени шейни мяркали ли сте някъде?

# 52
и аз искам да взема хубава дървена шейна за децата, омръзна ми от пластмаса; дано някой е виждал и да каже...

# 53
Ето едно ново магазинче за дървени играчки, направени са в България, много качествени, като правят и по поръчка: http://www.fourbears.eu/
Не съм поръчвала още, почти всичко ми харесва, като специално заглеждам къща за кукли, но ми се ще да е и с оборудване, тъй-като и цената и не е никак малка.
Ако някоя от вас има дървена къща за кукли и е доволна, моля да сподели откъде я е взела.

# 54
# 55
Здравейте,
ако някой знае кой е вносител или представител на DJeco за България би ли споделил тук или на ЛС ?
Благодаря  Simple Smile

Genesis внасят играчки на DJeco - не знам дали са ексклузивен вносител, но имат най-добри цени.

# 56
  • В кошера...
Здравейте, бихте ли дали отзив за това http://katinatoys.com/-logic/191--2.html
Има два вида пиратско "Не се сърди, човече" и не знам има ли разлика в качеството?

И още един въпрос - кой сайт предлага най-голямо разнообразие от игрите на DJeco - Genesis или има и други?
Извинете ме, но нямам време да прегледам всички от първа страница!
Благодаря ви!

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 22:22 от medunka

# 57
Бихте ли ми препоръчали хубави дървени инструменти, евентуално с малко части за сглобяване? Предпочитам да е от български интернет магазин или магазин в София. Благодаря!

# 58
Ние имаме инструменти като ги купихме от магазин Катина в София, но не ги виждам в сайта им. Попитай.

# 59
Попадали ли сте някъде на дървени пъзели за най-малките, но да са с форми - триъгълник, кръгче, квадрат, ромб.... ?

Общи условия

Активация на акаунт