Магазини за дървени играчки -2

• 66 389
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • София
anane, не съм 100% сигурна, но мисля, че го видях в Baby Mall в Люлин - този, който отвориха преди 1-2 седмици. Много близо е до мястото, където бяха преди - на бул. Царица Йоана, малко след тунела. Звънни им и ги питай!

# 76
За ксилофона на Алекс - ако по магазините намериш големия /с точките/ има шанс да не е фалшив. Но за съжаление те вече не правят музицирани ксилофони.

# 77
  • София
В ЛИДЛ в момента: Комплект музикални инструменти за деца 19,99*

Три вида са, дървени комплекти.

# 78
От къде може да се купи ксилофон, който не е фалшив?

Ние имаме този ксилофон-  http://dreamsincolor.org/index.php?route=product/product&pat … mp;product_id=384  
Wink Аз не знам какво разбираш под фалшив,но дъщеря ми доста пъти го е хвърляла и нищо му няма -засега Joy А  иначе и като дизайн е сладък Sunglasses

# 79
Сърдечно препоръчвам на всички Четири мечета играчките са уникални, бутикови, Български!!!   bouquet

# 80
  • у дома
Сърдечно препоръчвам на всички Четири мечета играчките са уникални, бутикови, Български!!!   bouquet
На мен ми иска потребителско име и парола,за да го отворя  newsm78

# 81
Порърси ги във фейсбук, като напишеш "Четири мечета"

# 82
Аз купувам на малките от OttO Eco Toys и съм много доволна - забавляват се много. Познавам го човека, който ги прави и като знам колко е запален по тези играчки и с колко любов ги бачка - просто не мога да не купя от него. Препоръчвам ги. Има ги и във фейса и в гугъл.
  bouquet Simple Smile

# 83
Не е дървена играчка, обаче мисля, че тук може да знаете. От къде мога да взема хармоника, която да не е фалшива?

# 84
  • София
от някой музикален магазин, предполагам...

# 85
Не е дървена играчка, обаче мисля, че тук може да знаете. От къде мога да взема хармоника, която да не е фалшива?
Здравей,виждала съм 4-5 модела различни хармоники (и др. музикални инструменти ) в един магазин в Люлин на кооп. пазар,ако ти е удобно те съветвам да отидеш до там. В магазина всичко е внос от Германия на достъпни цени.

# 86
В музикалните магазини са професионални, големи, за големи хора. Няма детски. А в детските магазини са китайски ламарини и изобщо не са музикален инструмент.
Този магазин в Люлин дали случайно няма сайт?

# 87
В музикалните магазини са професионални, големи, за големи хора. Няма детски. А в детските магазини са китайски ламарини и изобщо не са музикален инструмент.
Този магазин в Люлин дали случайно няма сайт?
В 17:00 часа ми свършва раб. време и ще мина да ги попитам, магазина ми е на път за вкъщи.

# 88
В музикалните магазини могат да се намерят и малки hармоники - 11 см е нашата, наистина е професинална, но пък това е гаранция за качеството на звука, струва 10-15 лв до колкото си спомням. Кувана от тук: http://www.houseoftherisingforce.eu/

# 89
Извинявам се, обаче от този сайт нищо не мога да разбера. От музикалните инструменти ми излизат само китари и то без цени.

Общи условия

Активация на акаунт