Идват празници за нашите цветя - СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 26 621
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Машонка, кое е лекарството? Помня, че доки ми обясняваше, че можела да се избегне астмата, ако профилактично се дава лекарство дълго време, но му забравих името  Blush Вие имате ли астматици в родата?
Стискам палци за контролния  Praynig

# 166
По повод откритите отрови и тежки метали в детските пюрета само ще кажа, че не се учудвам!
На няколко пъти се опитвах да ви кажа, че ни тровят от въздуха като стотици самолети разпръскват тежки метали и какви ли не още боклуци, които падат в почвите и водите и отравят всичко. Това се прави над Америка от 10-15 години насам, и над страни-членки на НАТО от по-скоро. На мен също не ми се вярваше в началото, но като прочетох повече по въпроса се убедих. И най-лошото е, че това става със знанието и съгласието на нашите управници #2gunfire Така, че тази БИО мода дето навлиза и в БГ вече, е такова лицемерие и е само още един начин да се изсмукват парите на хората #Cussing out

За кои марки пюрета става дума, че много ме притесни?

# 167
Добро утро Simple Smile

brilliant, аз съм Везна като теб  Laughing Просто опита сигурно си казва думата, а и нямам време да му мисля много. Големия ми син не харесваше елдата като бебе, та съвсем не ми се рискува с нея  Simple Smile Относно хигиената - и аз бях вманиачена първия път, стерилизирах всичко, миех играчки нон стоп. Сега не правя така. У нас е достатъчно чисто, за да не ме притеснява какво ще налапа или захапе бебето.  Peace А и те си поотраснаха вече, не са безпомощни новородени, та да ги пазим от съвсем всичко.

Машонка, добре че са ви излезли резултатите, това с Муковисцидозата представям си как те е притеснило Confused Дано Ема е все по-добре и да израсне тези боледувания! За съжаление въздуха в големите градове е толкова замърсен, че броя на децата с астма и алергии постоянно расте. Но това пък са проблеми, които подлежат на лечение и дори на пълно излекуване Hug

# 168
  • София
tedito_83, ето статията:

единия професор от болницата се опасяваше за Муковисцидоза (направо ме вкара в егати филмите този човек   ooooh!)
Ужас ... Вчера в Стандарт имаше статия за тази болест, много коварна и опасна, настръхна ми косата...

А за храните - ако се съобразявам с това, какво яде тати и да давам такова, то децата трябва да са на пастет и яйца  Mr. Green Той се храни много неправилно...
Затова аз лично предлагам дори такива, които ние не ядем по принцип, и ако се харесат, давам. Еладата и на мен не ми допадна, но Лора я харесва.
В нас майка ми правеше спанака само на супа. Като дойдох в Сф. - хареса ми ориз със спанак, тя също го хареса.
Ама аз така си разсъждавам, обичам да опитвам нови неща, за ужас на моя мъж Simple Smile

# 169
Здравейте и от нас

лелелел нямам време да седна да ви изчета ,а камо ли да пиша, с това миткосване по цял ден на вън  ooooh!

Машонка,много неприятно. милата Ема, дано бързо се оправяте. аз я гледам мойта щерка нещо пак се е разкашляла и доста киха,а от сутринта е страхотно кисела,та се чудя дали не се разболява  newsm78
Ние нали загубихме дъждобрана и перваза от пред на количката и сега така я духа вятъра,нищо чудно да съм я простудила.

иначе сме добре - аз пак съм в едни дилеми със захранването, вече незнам какво да правя . а нали и аз се записах в клуба на везните та елате да видите- нищо не ми е ясно. сега имам съмнение ,че ми е супер малко кърмата и не и стига и се чудя како да и давам за закуска и как изобщо да и направя режим на храненето - според мен тя не издържа повече от 3-4 ч. и няма как да минем на 4 хранения. обаче така пък кога точно да и давам пюрета и кога каши  newsm78

brilliant, мога да ти препоръчам едни процедури,ако желаеш. до преди две седмици неможех да се наведа да си завържа маратонките,а сега и коремни преси правя ( в смисъл мога да правя ,не че правя  Mr. Green) . намира се зад Мол-а и се работи по нервите - натискат ти се едни точки отдолу на краката- за 5 процедури и съм като нова. все едно някой ми смени кръста  Peace
ако имаш интерес пиши ми да ти дам координати,да не занимаваме другите.

за хигиена си говорите- аз какво да кажа с това куче в нас. уж постоянно чистя,ама все си е прашно и има косми. а и живея на доста прашна улица и това също ми е проблем. но изобщо не се вталясвам - колкото толкова - утре ще почне да лази по земята на вън - там да не е по-чисто.

много ме притеснихте с тази информация за пюретата на хип - аз доста често и давам от тях. сега ще трябва само аз да готвя ,а най-големия проблем е да измисля какво да сготвя. има ли някъде рецепти и идеи за бебешки манджи. тук намерих една тема,ама тя е за по-големи деца  newsm78

Раличке,може да  smile3552

# 170
Добро утро!

Да ви кажа мен пък тази информация за пюретата хич не ме притесни. Може и аз да не съм в ред, но все пак нека не забравяме и факта, че конкуренцията на пазара е жестока, а особено на такова световно ниво и нищо чудно нарочно да се пускат такива слухове. И даже и проверки могат да се правят нарочно. Все пак ако това беше факт нямаше да бъде новина само в един-два вестника, а щеше да гръмне целия свят.
То по тази логика не трябва да ядем нищо, а трябва да си построим по един парник с ултра мнодерна вентилация и сами да си отглеждаме продуктите.

А за храните - ако се съобразявам с това, какво яде тати и да давам такова, то децата трябва да са на пастет и яйца  Mr. Green Затова аз лично предлагам дори такива, които ние не ядем по принцип, и ако се харесат, давам. Еладата и на мен не ми допадна, но Лора я харесва.

Peace Напълно подкрепям. То аз ако трябваше да давам това което аз ям детето нямаше да има много разнообразие. За Елдата щом казват, че е полезна мисля да и я давам под формата на каша.

Маша, страшно много се радвам за изследванията!  Hug

# 171
  • на североизток
Гале, а защо не даваш на други марки пюрета? На Ганчев са много вкусни, дори и на мен ми харесват Peace А иначе, ако много държиш да готвиш  Mr. Green ето рецепти
Ние нали сме на кухня тая седмица...ами не ни хареса, много гъсти едни такива, на туткал, а и вчера имаше картоф с пилешко и намерих две парчета пиле колкото бобено зърно Crossing Arms То не, че има вероятност да и го дам, щото то е по-голямо от лъжичката й, ама не е там работата Naughty Е, тая седмица сме се записали вече и няма как, но после мисля пак да си минаваме на Ганчев, поне знам, чеси ги яде, а не само да хвърлям!

Айде ние офейкваме навън, че следобяд го дават да вали, а сега е прекрасно временцето!

# 172
  • София
Да ви кажа мен пък тази информация за пюретата хич не ме притесни. Може и аз да не съм в ред, но все пак нека не забравяме и факта, че конкуренцията на пазара е жестока, а особено на такова световно ниво и нищо чудно нарочно да се пускат такива слухове. И даже и проверки могат да се правят нарочно. Все пак ако това беше факт нямаше да бъде новина само в един-два вестника, а щеше да гръмне целия свят.
Напълно съм съгласна с това.

М/у другото и аз не бях яла Елда ,но сега си я хапвам на закуска с кисело мляко.

Малката се поправи ,но пък аз не съм никак добре Sad .А и снощи ставах 100 пъти да я завивам и премествам.Моята щерка май сумнанбукстваше насън  Laughing няколко пъти се беше завъртяла настрани и по корем а веднъж дори беше на другия край на креватчето си.Това дете ,дори и на сън кротко не стои  Laughing .

# 173
На Ганчев точно са бъкани с подправки. А там как сме сигурни в контрола, като в България това което не става с пари става с много пари. Wink

# 174
Аз не рабрах - за пюретата на Hipp само ли става дума?

# 175
Аз Хип и без друго не купувам - умишлено. Не мисля, че надутата им цена струва качеството, което предлагат.

# 176
О, у нас хапваме здравословно, даже мъжът ми е доста по-здравословен от мен, нали е вегетарианец  Simple Smile

Между другото излизате ли вече с летните колички? Като гледам как духа при нас, май си е още за зимен вариант, е не с най-затворените кошове, но все пак с покривало отпред.

# 177
аз не държа да са точно на хип - просто в квартала тях зареждат най-много , в смисъл има разнообразие. другите са на ганчев,но нещо тези пюрета не ми вдъхват доверие  newsm78

а някой ползвал ли е HAMANEK ?

# 178
Здравейте, мами!
Ники е с Т - 39. Снощи повърна на фонтан голямо количество, а сега има и разстройство. Дадох Ефералган свещичка, дано да се е усвоила. Душичката ми, толкова да е отпуснат. Млякото не си пие, вода не иска. Но ще трябва, че да не се обезводни. Офффф, кой ни зарази, предиатърката каза че е съвпадение падането вчера и повръщането. А като повърна в 1.30 снощи да не ви казвам в какви филми се вкарах. Но сутринта като видях, че има Т и аз така си помислих, че няма връзка с падането, а е нещо вирусно. После се сетих, че в неделя като ходихме при свекитата за обяд дойдоха родителите на приятелката на девера ми/живее у тях/, заедно с брат и и приятелката му, да вземат детето на сестра и пък, което им било на гости 2-3 дни. Та се събра много народ. Иначе никой не е идвал скоро у дома, по разходки не давам да се завират в него. Но минало - заминало, кой го е разболял няма как да разбера, пък и няма значение вече, важното е да се оправи муцунчо.
Честити месечинки на бебчетата с днешна дата!  

# 179
Ние сме основно на Хип и то не заради марката, а заради състава на пюретата. На Хаманек не съм купувала, но съм взимала на Семпер и са много хубави. Моркова с картофа малката го изяде за нула време. Вчера пък си хапна едно на Бебевита.

Дана, ние сме с летния вариянт от месец насам.

Общи условия

Активация на акаунт