ОХРАНЯЕМ ПАРКИНГ, РАЙОН НДК

• 14 449
  • 6
  •   1
Отговори
  • in a Lovesong
Здравейте, доста теми прегледах и не видях това което търся и за това публикувам нова (предварително се извинявам, ако съм объркала раздела)  Simple Smile Та въпросът ми към столичани/столичанки е къде в района на НДК има сигурен ОХРАНЯЕМ паркинг, не просто платен? В неделя съм на концерт на Toto Cotugno и ми трябва някъде да оставя колата, но задължително искам да е охраняем. В интернет много се споменава подземният паркинг на НДК, с вход откъм бул. Фритюф Нансен и се чудех дали може да се разчита на него и къде точно се намира...  newsm78

# 1
Ами точно под НДК, като входът е откъм Ф.Нансен ( като идваш от ул. Патриарх Евтимий, завиваш наляво и след около 200 м е паркинга, от дясната страна). Патриарха е еднопосочна, Фритьоф Нансен също. Т.е. има само едно място, откъдето мжеш да влезеш в паркинга, ако не се бъркам.
 Дали  може да се разчита едва ли някой може да ти каже, обикновено има места през деня, ама кой  може да даде гаранция при някакво събитие.

# 2
  • in a Lovesong
Ами като е охраняем трябва да дават гаранция, защото тогава не си плащаш само за паркомястото ами и за да ти охраняват колата...  #Crazy  newsm78

п.п. благодаря за подробното обяснение   bouquet

# 3
Аз помислих, че питаш дали има гаранция, че ще има място:)

# 4
  • in a Lovesong
Хехе ами то това вярно никой не може да ми гарантира  Laughing Нищо чудно заради концерта да няма места и затова пиша тук да предложите и други паркинзи с охрана  Simple Smile

# 5
  • Дъ Биг Вилидж
А защо ти е охраняем паркинг? Мислиш ли че ти гарантира нещо?

Преди 5 години от подземния паркинг на един петзвезден хотел в Будапеща бариерата на който се вдига само с карта дадена ти от хотела след настаняване отмъкнаха служебен брандиран бус Мерцедес. Има камери, жива охрана в будка до бариерата и карта за достъп - буса така и не се намери.

Преди 10 години от паркинга на Кемпински ни отмъкнаха служебен брандиран автомобил ФауВе Голф - има камери, жива охрана - резултат никакъв.

Преди 6 месеца от подземен паркинг в затворен жилищен комплекс с жива охрана и карти за достъп откраднаха за една нощ БМВ 5-та серия и БМВ Х5.

Спасението е само едно - идваш с някоя поне 10 годишна колица от непрестижни марки като Рено, Опел, Фиат и на улицата да я оставиш няма какво да и стане.

# 6
  • in a Lovesong
iavorski , искрено се смях на твоя пост  Laughing Не ме разбирай погрешно, то не е за смях ама наистина си прав  Thinking Май в днешно време и по-точно в нашата мила родина единствения начин да си напълно сигурен, че няма да ти откраднат колата е просто ДА НЯМАШ ТАКАВА  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт