Смешки от форума - 4

• 88 527
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Не е от този форум, но си заслужава
Цитат
Потребител 1: Искам топки.
Не защото си нямам лични.
Имам в предвид анимираните топки, които правят най- различни яки неща. Много им се кефя. Разбрах, че е малко сложно, но се надявам да ми помогнете.
Потребител 2: Имам едни, но не са анимирани. Да ги разклатя ли?
Потребител 3: Разклати, снимай и слагай за аватар. Отдолу можеш да напишеш: "Тез червени дооооомати кой ги..."
Потребител 1: Става въпрос за жълтите топки, които някои от потребителите във форума използват в съобщенията си. Най- често пият бира(заедно и поотделно), карат се почервенели, сочат разни "документи" и ухилени мърдат вежди, а една топка в ролята на поп чете от Библията и прикажда с кадилницата. Често ги използва например ХХХХХХ, който по неофициални данни има най- много такива топки. А може би и други...

ooooh! ох, докато включа за какви топки става въпрос....  Joy  Joy hahaha Joy

# 166
  • Italia

Не се прави, гледам и ти доста си ги събрала  hahaha

# 167

Не се прави, гледам и ти доста си ги събрала  hahaha

Mr. Green по неофициални данни имам туй онуй  .. ама не си ги давам за нищо на света ...  Naughty 

hahaha Joy

# 168
Цитат
Звъннала на сина си, да го пита, дали наистина и трите му деца са от мен.

За потребителката случката е сериозна, затова не слагам линк. Но като го прочетох, ми прозвуча като вица за степените на пиянството. Едната беше:
Прибира се мъжът пиян, жена му вдига скандал и той и отговаря "Ти да ни си мислиш, че тези деца са от теб, а?"

# 169
Тъй, като тялото на кърлежа е абсолютно симетрично спрямо вертикална равнина, менаваша надлъжно през кърлежа, предпочитанията към една или друга посока на въртене са абсолютно безпочвени, ако ще да са споделени от двама мъжове на съфорумки, извадили общо шестотин кърлежа.

hahaha

# 170
  • Бургас
Мъже пробваха сутиени пред огледалото, лесбийки ме караха да им пипам циците, бабички си показваха гърдите, за да им преценя размера за сутиен, някакъв луд си извади оная работа пред касата, щот се възбудил, докато си плаща гащите.... и какво ли още не видях. ...
А, пък на шефа (много консервативен човек) как му увисна ченето като видя един огромен, дебел мъж да мери красив, дантелен, черен сутиен пред огледалото в средата на магазина....Но човекът си го купи, добре му стоеше  
Нали важното е търговийката да върви, пък който каквото иска да си купува
Но тогава бая се затрудних с размера, че на мъже не бях свикнала да преценявам-гърди, гръдна обиколка...А човека директно си ме пита "Някакъв сутиен като за мен?"

Joy rotfImbo #Shocked rotfImao

# 171
  • София
Мъже пробваха сутиени пред огледалото, лесбийки ме караха да им пипам циците, бабички си показваха гърдите, за да им преценя размера за сутиен, някакъв луд си извади оная работа пред касата, щот се възбудил, докато си плаща гащите.... и какво ли още не видях. ...
А, пък на шефа (много консервативен човек) как му увисна ченето като видя един огромен, дебел мъж да мери красив, дантелен, черен сутиен пред огледалото в средата на магазина....Но човекът си го купи, добре му стоеше  
Нали важното е търговийката да върви, пък който каквото иска да си купува
Но тогава бая се затрудних с размера, че на мъже не бях свикнала да преценявам-гърди, гръдна обиколка...А човека директно си ме пита "Някакъв сутиен като за мен?"

Joy rotfImbo #Shocked rotfImao

На мен най-смешно ми стана, че шефът (в тази обстановка) бил консервативен!!! Ха-ха-ха-ха!!!

# 172
  • София
Чета в подписа на съфорумка лентичката:
Изминаха 2 д. откакто ще видим бебчо какво е

newsm78 Минало време в ....хммм... бъдещето?

# 173
  • Германия
Изминали са 2 дни от крайния срок, който е зададен за лентичката. След това автоматично се променя текста вместо "остават еди-колко-си дни" на "изминаха еди-колко-си дни".

# 174
  • София
Разбирам, Илайза, благодаря. Не съм ползвала лентички и не знаех това.

# 175
Цитат на: 1
Цитат на: 2
Здравейте, поизчетох темата, но не открих в коментарите за желанията на момчетата. Моят син, на 13г, вчера категорично ми заяви, че не искал да ходи с мустаци вече.  Simple SmileЕдва се виждат, но за него са големи.  Simple Smile Смятам да му предложа нещо подходящо от сериите на Gillette за мъже, но не съм много наясно. Някакви идеи. Нещо подходящо за юноши. newsm78
И моят заяви същото,защото момичетата му се смеели.Махна си ги с епилиращи ленти,а краката си обръсна с машинката за подстригване.

smile3505

# 176
Цитат
и после ми обясни 4е упоиката ще е спинозна и 4е ще ме даржи 2 4аса от кръста надолу

Пази Боже!  Mr. Green

rotfImbo

# 177
Цитат:

"ооох!да има6 животин4е е голяма отговорност.ние запо4нахме с хамстер,който много хапе6е и може би затова живя 2 години.след това -рибки,но..."

Най-вероятно е заради това  Joy

# 178
Цитат
Снощи с приятелката ми правихме секс с презерватив, но точно преди да свърша извадих члена си, свалих презерватива и свърших върху гърба и. С презерватива нямаше никакъв проблем, всичко беше наред. Възможно ли е течността да се е стекла по гърба и докато тя е ходила към банята и така по някакъв начин да е заченала. Днес приятелката ми направи тест за овулация и той бе положителен.

# 179
Линк, моля!
А за автора - един учебник по биология  Mr. Green  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт