Смешки от форума - 4

• 89 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • забравих си мисълта...
Цитат
То Лабрексче-та ,то Елексирче-та ,Меганс-чета,Нас-чета,Мадле-та,Дитсченца,Костилянче-та,Ануксче-та,Биянкче-та,Ангеловче-та,Пепеляшче-та и всички останали....  все вълшебници в...

# 406
  • Варна
в тема за диета, която следва схема за позволени и забранени храни (90-дневната диета)
Цитат

Момичета замислих се нещо. Червило в кой ден може да си слагаме. Аз понеже се гримирам много рядко и оня ден си бях сложила червило се замислих, че все пак е сладникаво някакво, знам ли какво му слагат. Не е ли редно да слагаме червило само във въглехидратен ден.

# 407
в тема за диета, която следва схема за позволени и забранени храни (90-дневната диета)
Цитат

Момичета замислих се нещо. Червило в кой ден може да си слагаме. Аз понеже се гримирам много рядко и оня ден си бях сложила червило се замислих, че все пак е сладникаво някакво, знам ли какво му слагат. Не е ли редно да слагаме червило само във въглехидратен ден.

Червилото храна ли е?

# 408
Ма, мани го червилото, интересно ми е сапун, балсам, лосиони ползват ли?  Thinking

# 409
  • София
 hahaha
ама това сериозно ли го е написала някоя? Няма как да не е майтап, не може да има чак такива хора  rotfImbo

# 410
  • Across the Multiverse
Червило само във въглехидратния ден, ама на филия пълнозърнест! Да не го ядете без хляб!  Joy

# 411
  • Варна
ами сериозно я! даже след забавните коментари, мацката потвърди, че е подозрителна тая работа с грима Crazy

# 412
  • sofia
ами сериозно я! даже след забавните коментари, мацката потвърди, че е подозрителна тая работа с грима Crazy
Айде, сега! Ем гладни, ем грозни да си ходим... hahaha

# 413

Цитат
...Само китайските квартални "дизайнери" го правят...

# 414
  • Варна

Цитат
...Само китайските квартални "дизайнери" го правят...

Laughing и това в какъв контекст  #Crazy

# 415

А на мен никой да не ми каже, че ще пътувам. Поне багажа да си стегна  Joy  Joy  Joy  hahaha

Ние вече имотите изкупихме   http://www.zadrujno.bg/496/mars-oferta.aspx

# 416

Oт няколко минути не мога да спра да се смея на това...  Joy
Извинявайте за влитането в темата, но е уникално (има и още една версия, че 2012 очакваме Ленин и Сталин да възкръснат, а на земята да останат живи всички комунисти).
Чета ви, де, но аз все не попадам на бисери, та няма какво да цитирам.

# 417
Цитат на: Radost Nezemna
Laughing и това в какъв контекст  #Crazy

Цитат
...лично аз ще се учудя известен дизайнер да се заиграе с розов цвят за момичешки дрехи. Само китайските квартални "дизайнери" го правят.  Mr. Green ...

# 418

Цитат:"....защото по кърлежите имало някаква ланска болест"

Цитат:"Какви са тези торти, докарва ли ги на външен и на вътрешен вид?"

# 419
Цитат
Днес във всяка тема има поне по една потребителка в пряка връзка с кораба майка.

Скица. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт