Смешки от форума - 4

• 89 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Хе, хе! Намерих си новия подпис! Crazy

# 616

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Не е истина просто!

# 617
  • USA, Steak State
А аз нов статус във Фейсбук.  Joy

# 618
  • Across the Multiverse
Най-веротно това си търси http://vbox7.com/play:287c0b37 ама къде ти...  Laughing

# 619

... Това не е човешко!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 620
Как не ви е съвестно да се смеете на проблемите човешки! Знаете ли колко е гадно да ти заседне някоя мелодия в главата с дни?! Знаете, знам аз.  Joy Joy Joy

# 621
Как не ви е съвестно да се смеете на проблемите човешки! Знаете ли колко е гадно да ти заседне някоя мелодия в главата с дни?! Знаете, знам аз.  Joy Joy Joy

Знам, и още как  ooooh! След като ме мъчи една седмица един фрагмент от припев, в неделя седнах и изръчках поне двайсетина сайтове с lyrics  Crazy  Накрая открих каквото търся, но преди това не ми даваше мира просто... Гадничко е, но едно е да търсиш по фрагмент от текст, друго - "тъъъъън тън тън тън"  Joy  Joy Joy

# 622
между другото има един сайт, в който можеш да откриваш песни, като само натискаш ритмично левия бутон на мишката.. върши страхотна работа точно за случаи, в които се сещаш само мелодията на някоя песен.. ще взема да го потърся и да помогнем на хората!
Wink

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 14:12 от scaramouche

# 623
А стига бе, всичко са измислили!  hahaha Аз винаги се сещам за Ал Бънди и неговата мелодия като стане дума за натрапчива музика.

# 624
Ех, изпревари ме Crazy Уникален е!

# 625
Аааа! В твоя подпис съкровищата са си най-ценни.  Да са ти здрави!   bouquet

# 626
Пипи, мисля, че сте цял отбор вече с този подпис. Рокера стана любимец за отрицателно време  Laughing
Велик е  , не мога да спра да се кискам

# 627
Цитат
за мен 22 е рано още... не мисля, че някой се е развил себе си достатъчно като личност, за да започне да развива дете...

# 628
  • София
Пипи, мисля, че сте цял отбор вече с този подпис. Рокера стана любимец за отрицателно време  Laughing
Велик е  , не мога да спра да се кискам

Моля някой да го съхрани за следващите номинации.
Добре че сте си го сложили в подписите, иначе щях да изпусна.
Днес цял ден се хилих. hahaha

# 629
Вие се смеете, но аз почти се сетих коя е тази мелодия.
Само че при мен препоследното тън е тъън.

Общи условия

Активация на акаунт