Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 592
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Хати,ти от кой сайт превеждаш?Питам,защото ако искаш да превеждаме по части.

# 466
hahaha hahaha Аз сега забелязах че в подписа ми го има и Юнал (снощната награда ) ужас  Sick ама хубаво че е за малко поне  Mr. Green

ами той е като царицата майка hahaha hahaha hahaha
hahaha Joy hahaha Joy

Мале голям смях на превода ,не съм знаела че е бил толкова смешен спора между Емир и Халил  hahaha hahaha даже сега се връщам да си го прочета пак ,сама си се смея и тука минават хора по уличата и един ме изгледа страно  Mr. Green

# 467
  • в очите на дъщеря си
И аз съм тук вече.Какво да превеждам?

ако искаш се разбери с Хати, коя какво да преведе хем ще ви е по лесно

# 468
  • в очите на дъщеря си
е как може да и казва г-це това , г-це онова , той вместо да покаже култура е пълен селяндур

# 469
е как може да и казва г-це това , г-це онова , той вместо да покаже култура е пълен селяндур
Даже по зле и от селяндур  hahaha hahaha и с това гласче само. Е не мога само като се сетя за гласа му  hahaha hahaha

# 470
  • в очите на дъщеря си
Виолеткееееееее, цялата тема подмокри  Naughty като плуваш по полека де hahaha

# 471
Виолеткееееееее, цялата тема подмокри  Naughty като плуваш по полека де hahaha
hahaha hahahaЕ какво сега намеци ли ми правиш да не плувам или да не пиша коментари че много на често ти идва гледката  hahaha hahaha
Да не те пратя в джакузито при кралицата майка  Naughty hahaha
Ама ти чакай само да дойде и Мамето е тогава вече ще ви трябват хавлии  Joy Joy

# 472
  • в очите на дъщеря си
Пиши си колкото искаш Whistling

но никакво джакузи ,плюс това то се е задръстило от космалака на Юнал и не работи hahaha

# 473

но никакво джакузи ,плюс това то се е задръстило от космалака на Юнал и не работи hahaha

Е добре айде размина ти се  Mr. Green ако много се намокриш може после като се наплува Емир да ти го пратя да те подсуши  Laughing Laughing

# 474
  • в очите на дъщеря си

Е добре айде размина ти се  Mr. Green ако много се намокриш може после като се наплува Емир да ти го пратя да те подсуши  Laughing Laughing

ха, сега пък и ще се сушим, ние с Емо ще ми правим нощно къпане Blush

# 475

ха, сега пък и ще се сушим, ние с Емо ще ми правим нощно къпане Blush
Thinking в колко часа ще е ,че да знам и аз да идвам  hahaha няма само ти да намажеш я  Mr. Green ,ще взема и Корайчо  Blush

# 476
  • в очите на дъщеря си
ето на английски обобщено

http://www.youtube.com/user/gunes909

# 477
след разговора с корай фериха минава-емир като я види става-
ЕМИР-фериха
ФЕРИХА-не разбераш ли няма какво да говорим вече не те искам
Е- не ти вярвам
Ф-не съм длъжна да ти дам обяснение да ми повярваш
И  СИ ТРЪГВА
Е-фериха.фериха почакай
В асансьора-
Ф- емир какво правиш
Е-опитвам се да говоря
Ф-дръпни се моля те
Е-няма да се дръпна...добре объни се за дане ме видиш.но виж пак ме виждаш от там.какво ще правиш фериха ще си затвориш очите ли за да не ме видиш
Ф-емир спри моля те
Е-азкакво ти правя фериха;хайде кажи ми какво ти правя....не изпитвам нищо;не те обичам кажи да свърши всичко.но ми кажи истината какво се промени...виж фериха каквото да правиш колкото да ме отблъскваш.когато гледаш в огледалотао мене ще видиш.защото аз съм все със теб Cry

# 478
Чата на Джансу и Корай.

Джансу:От колко дни не се обаждаш.Разтревожих се за теб.
Корай:Понякога човек не разбира как е.Добре ли съм,не съм ли.Живеем!При теб какво става?
Джансу:Фериха много те натъжава.Нормално,все пак се омъжва.Такъв отговор даде,че се засрамих да кажа,какво да има,добре съм.Каквото и да кажа,ще бъде повърхностно.
Корай:Бъди спокойна.Казват ми,че съм най-повърхностния човек на земята.
Джансу:Според мен грешат.Ти си от тези,които се крият.Лесно е да се криеш.
Емир:Какво правиш ти?
Корай:Такова,във фейса добавих момиче,не познато.Първо и писах,за да се разсеям,но днес ми харесва разговора и.
Емир:Ако ти се отразява добре,колко хубаво.
Корай:Добре ми се отразява.Понякога е по-лесно да говориш с не познат човек.Понеже не говориш с мен,напразно да не те моря.
Нехир:Ще питам нещо.Тези се сдобриха,а ние защо седим така отделно?
Ханде:Щом толкова много искаш,отивай при тях.Никой не те държи.
Нехир:Ти на мен се караш вместо на тях.Не разбирам.Ти ли стана виновна,че показа списанието?
Ханде:Остави!Не ме интересуват.

# 479
Ако може разговора между Емир и Корай на масата в кафето, преди срещата в асансьора. Извинявям се ако е нахално, но Тинчето беше отбелязала важните разговори в епизода, ако може тях! Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт