Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 584
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Корай и Емир,когато пиеха.

Корай:Това ние ли сме?
Емир:Това ли е нещото,което наричат любов?
Корай:Точно това е братле.
Емир:Значи такова нещо е било да гориш.
Корай:Да кажем,че ти не си свикнал.Аз живея това нещо,което казваш горене.
Емир:Колко стана?
Корай:Колко стана?-много.Може би още от самото начало.От тогава,когато Ханде е до мен.
Емир:Опитай се да говориш с Ханде.Момичето дори не знае ти в какво състояние си.
Корай:Остави.
Емир:Аз се чуда какво да правя,за да говори с мен Фериха,а ти дори не се опитваш да говориш с Ханде.
Корай:Емир,Фериха и да не те поглежда,ти знаеш Фериха.Тя те обича.И да не казва нищо,тя те обича.И аз знам Ханде.Ханде не ме обича братле,не ме обича.Както и да е,остави.Добре дошъл братле,добре дошъл.Не се страхувай,няма да умреш.Само ще се мъчиш.

# 481
# 482
Кандидат жениха как нарича Фери, "госпожице". hahaha

# 483
ЕМИР И КОРАЙ ПИЯТ-
КОРАЙ-това ние ли сме?
ЕМИР-това ли е сега любовта което казват
К-ТОЧНО ТОВА Е БРАТКО
Е-да гориш това  означавало
К-ти не си свикнал да кажем.това горене за което говориш аз го изживявам сега
Е-колко време стана
К-колко стана?ОТКАКТО Я ВИДЯХ
Е-защо не се опитваш да говоrиж с ханде. момичето не знае в какво положение си
К-да не знае
Е-АЗ СЕ ОБЪРКАХ вече какво да правя фериха да говори с мене.ти пък не се опитваш даже да говориш...
К-емир фериха каквото да прави ти знаеш че фериха те обича и аз знам че ханде не ме обича
добре дошъл братко.добре дошъл.не се страхувай няма да умреш само ще пълзиш newsm78

# 484
аз не знаех че си го преведила
 Hug Sad

# 485
Еми, ще може ли и в кафето, караницата с Ханде и разговора с майка му? Мерси предварително!

# 486
Ако може разговора между Емир и Корай на масата в кафето, преди срещата в асансьора. Извинявям се ако е нахално, но Тинчето беше отбелязала важните разговори в епизода, ако може тях! Благодаря.

КОРАЙ-абе братко полудя ли.погледни ме за онзи мустаклия ли мислиш очвидно че е шофьор.за да не се разкарва по такситата го е наел баща й
ЕМИР-аз не съм в шофьора.аз мисля за фериха
К-знам че мислиш за фериха но момичито се е страхувало да не казва този нещо  на баща й
затова така  се държала
Е-аз няма да мога да погледна вече в лецето й казвах.всичко свърши изгубих я казвах а тя у нас дойде за да не се откажа от нея ми даде сили но сега какво стана
К-емир според мене малко се отдалечи от това момиче дай й време де си помисли.много трудни неща изживяхме
Е-не мога корай като я видя не мога да мисла за нищо забравям всичко като чели някой ме побутва към нея.прави нещо да не я изгубиш казва
К-добре че един си слуша вътрешния си глас
ТОГАВА ФЕРИХА СЕ ПОЯВЯВА..........  Hug

# 487
Може ли и разговора между Гюндже и Корай и този между Емир и майка му  Hug
Страхотни сте момичета благодаря ви за преводите    bouquet   

# 488
И аз благодаря за преводите, страхотни сте! Wink

hahaha

# 489
да похапна нещо идвам за превода Hug

# 490
  bouquet  bouquet  bouquet
МН благодаря за преводите и на двете

# 491
Благодаря Ви момичета, златни сте!  bouquet

# 492
Ето го плувецът, фитнес инструкторът и каквото още си пожелаете hahaha ...... останалото го оставям на фантазията ви  Mr. Green

# 493
# 494
Еми и Хати  Hug Hug Hug едно голямо благодаря за отделеното време   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт