Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 431
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Миме, много си секси  Flutter Вчера аз хиляда пъти лягах и се връщах  Mr. Green някъде съм те пропуснала между паузите и не съм те видяла.

# 556
  • Сливен
Миме, много си секси  Flutter Вчера аз хиляда пъти лягах и се връщах  Mr. Green някъде съм те пропуснала между паузите и не съм те видяла.
дам аз и подпис имах ама нещо пак изчезна или само аз не го виждам  newsm78

# 557
Наистина, много ти благодаря затова, че откликна на молбата ми! newsm10

Моля! Simple Smile

От тук http://www.youtube.com/watch?v=JM5xlwRES9c мога да преведа още нещо, ако искаш и не е преведено. Със сигурност се губи от превода, още повече, когато се превежда през два езика, но ще можеш да разбереш за какво става въпрос в общи линии......

# 558
Миме, много си секси  Flutter Вчера аз хиляда пъти лягах и се връщах  Mr. Green някъде съм те пропуснала между паузите и не съм те видяла.
дам аз и подпис имах ама нещо пак изчезна или само аз не го виждам  newsm78
Тъкмо щях да казвам на мен ли ми се привижда  Shocked Преди мъничко го видях, сега ми изчезна. Нямам идея къде е причината.  newsm78 Мислех, че е само при мен, защото понякога имам този проблем.

# 559
Миме, много си секси  Flutter Вчера аз хиляда пъти лягах и се връщах  Mr. Green някъде съм те пропуснала между паузите и не съм те видяла.
Тъкмо щях да казвам на мен ли ми се привижда  Shocked Преди мъничко го видях, сега ми изчезна. Нямам идея къде е причината.  newsm78 Мислех, че е само при мен, защото понякога имам този проблем.

Не ви се привижда Мимето остана без подпис, ама на Сисито плувеца още не се е уморил Laughing Laughing Laughing

# 560
Трогната съм от вниманието ти! Цял ден исках този диалог но нищо, а съм сигурна, че сега на всеки, ще му е интересно. Щом предлагаш добре-  Между Емир и Ханде преди да дойде Джан в училище и разговора между двете майки в началото. Наистина нямаше да посмея да поискам това, ако ти не беше предложила, само че разговора между двете майки не е от англииски.

# 561
ДАНО СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ----КАКВО ЩЕ СТАНЕ ИМАТЕЛИ НЯКАКВА ИДЕЯ newsm78 newsm78 newsm78

# 562

Не ви се привижда Мимето остана без подпис, ама на Сисито плувеца още не се е уморил Laughing Laughing Laughing
Така си е. Тренира си скоковете непрестанно.  Laughing Толкоз неуморен плувец не бях виждала, ама нещо май прекалих с нощното къпане и сега хич не ми е добре. ooooh!Разболяха ме тука с техните идеи да сме се присъединили към плувеца.  Naughty  

Ще ви оставям.  Tired Лека вечер  Hug и мечтателките да се похвалят с хубави новини утре.

# 563
Извинете ме за дългият пост, но искам да се изкажа тъй като снощи се бях ошашавила и не ми идваха думи.Мисля си, че Зехра ще бъде обидена на Фери, но когата й разкаже, че Емир ги е видял със Санем и затова си е помислил така майка й ще я разбере. Само семейството на Джансу да не се засечат с Емир, защото не знам. Мисля си, че Фери като разбере от майка си за проваленият годеж сама ще потърси Емир и червената рокля ще влезне скоро в употреба. Нали все се пишеше в турските  форуми за 14 серия-романтика, любов а защо и не още нещо. Мисля, че след тази им раздяла и двамата осъзнаха какво значат един за друг и няма да минат само с целувчици, запомнете ми думата.

# 564
Трогната съм от вниманието ти! Цял ден исках този диалог но нищо, а съм сигурна, че сега на всеки, ще му е интересно. Щом предлагаш добре-  Между Емир и Ханде преди да дойде Джан в училище и разговора между двете майки в началото. Наистина нямаше да посмея да поискам това, ако ти не беше предложила, само че разговора между двете майки не е от англииски.

Тези диалози ги няма като превод от английски........ Sad, а от турския разбирам отделни думи и превод не мога да направя....... съжалявам. Има едно момиче, което превежда целите епизоди от турски на английски, но е стигнала до 9ти епизод, 2ра част - http://www.youtube.com/user/Nor96G#p/a. Нямам представа, кога ще е на 13ти.......

# 565
  • Сливен

Така си е. Тренира си скоковете непрестанно.  Laughing Толкоз неуморен плувец не бях виждала, ама нещо май прекалих с нощното къпане и сега хич не ми е добре. ooooh!Разболяха ме тука с техните идеи да сме се присъединили към плувеца.  Naughty  

Ще ви оставям.  Tired Лека вечер  Hug и мечтателките да се похвалят с хубави новини утре.

от твоята уста в божиите уши дано стане нещо хубаво в Мечтатели  Blush

# 566
Извинете ме за дългият пост, но искам да се изкажа тъй като снощи се бях ошашавила и не ми идваха думи.Мисля си, че Зехра ще бъде обидена на Фери, но когата й разкаже, че Емир ги е видял със Санем и затова си е помислил така майка й ще я разбере. Само семейството на Джансу да не се засечат с Емир, защото не знам. Мисля си, че Фери като разбере от майка си за проваленият годеж сама ще потърси Емир и червената рокля ще влезне скоро в употреба. Нали все се пишеше в турските  форуми за 14 серия-романтика, любов а защо и не още нещо. Мисля, че след тази им раздяла и двамата осъзнаха какво значат един за друг и няма да минат само с целувчици, запомнете ми думата.

направо соташ за сенарист Hug

# 567
за сенарист ставаш  Joy Joy Joy

# 568
Друго си мисля. Съпоставете 11,12 и 13 епизод през какви фази минаха чувствата им. Щом Фери разбере за проваленият годеж(стига Зехра да й каже), чувствата и на двамата ще избухнат, а и не случайно Емир каза на майка си, че скоро ще заведе Фери на вечеря(все едно сценаристите ни подготвят за това). В миналият епизод, когато Зехра видя Емир да гледа към горните етажи на кооперацията, какво стана сега той отиде там. Почнаха да показват мустака по-често и ето ти годеж.Няма нито една дума или действие, което да е случайно, тези неща ни подгатвят за бъдещите събития.

# 569
Откакто Тинчето ми каза, че съм песимист, станах най-големия оптимист. Joy

Общи условия

Активация на акаунт