Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 471
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Тинчето е спец по музиката признала съм я, братчедка мечта е. Peace

И кака нещо ми се губи. Thinking
Коя е кака  ти  Mr. Green леля Снежка или Мамето  newsm78 малко доста голяма тази рода и се обърквам понякога ,нали и ти ми се падаш леля  Rolling Eyes

# 541

Коя е кака  ти  Mr. Green леля Снежка или Мамето  newsm78 малко доста голяма тази рода и се обърквам понякога ,нали и ти ми се падаш леля  Rolling Eyes

Каката е Снежито Laughing, а твоето маме е моят систър, а ти си моята племенничка. Crazy

ПП: Днес гледах предаването на Карбовски, бяха поканили една жена, която има 17 деца и 80 внуци, та и нашата рода е толкова голяма и е с надежда да се разраства даже. Laughing

# 542

Каката е Снежито Laughing, а твоето маме е моят систър, а ти си моята племенничка. Crazy

ПП: Днес гледах предаването на Карбовски, бяха поканили една жена, която има 17 деца и 80 внуци, та и нашата рода е толкова голяма и е с надежда да се разраства даже. Laughing
Ами леля вчера каза че май щяла да пътува някъде  Rolling Eyes
Ами добре тогава лелче  Wink до скоро аз ставам за малко  Hug Hug

# 543
Фериха и Халил след караницата в уч-щето:

Ф:Ти разбра погрешно.Не трябва да правиш голям проблем от това.
Х:Този човек...Приятел ли ти е?
Ф:Това което направи не беше необходимо.
Х:Ама как? На г-ца като теб...Той ти дръпна ръката.
Ф:Това не беше важно, вече ти казах.
Х:Щом казваш, така да е. Но аз не харесвам така.
Ф:Виж, ако кажеш това на Мехмед или на баща ми , ще ме поставиш в наистина трудна ситуация.
Х:Няма да кажа на никого. Той безпокои ли те?
Ф:Не, никой не ме безпокои.
Х:Не го чувствам добре това.
Ф:Виж, това е само недоразумение. Ти не трябва да се притесняваш за мен...Моля те не искам да говоря повече за това.
Х:Щом казваш, така да е. Но съм прав да кажа следното твоят приятел...Изглежда като лош човек. Ако те притесни отново, искам да знам.
Ф;Виж, никои не ме притеснява. Никой не може да направи това. Ако искаш да ми помогнеш, няма да кажеш на никого за това.
Х:Няма нужда да ми напомняш. Обещанието си е обещание.

# 544
Моля, Ви преведете караницата между Емир и Ханде пред училище! Само това остана.

# 545
  • в очите на дъщеря си
голям мор днеска Sick

# 546
Тинче само ти ли си тук. Какво разбра от караницата пред училище, аз нищо почти?

# 547
Здравей Neidjal!

Искаш ли да ти преведа сцената от английски?

# 548
Приятна вечер от мен  Hug Hug

# 549
емир изтегли пари от банката да не купи нещо на фериха newsm78 Joy Joy

# 550
Искам и предварително благодаря, гласа ми беше като глас в пустиня. Всички искаме диалозите, но този защо го пропускат не знам. Предварително благодаря!  bouquet

# 551
Корай: Чувствам се зле..... казах ти, че ще страдаме.
Халил: Приятен ден, г-це Фериха.
Фериха: Благодаря, чао.
Нехир: Вижте шофьора й..... изглежда ужасно.
Ханде: Може би не й е шофьор, а бодигард или нещо подобно.... Явно около нея има много хора, които тичат подире й, нали?
Емир: Ханде, млъквай! Какво? Защо си изненадана? Позволяваш си да говориш така, защото си мълчах, но повече не може да говориш така.
Ханде: Какво искаш да кажеш?
Емир: Искам да кажа, че отсега нататък ще е така!
Ханде: Емир, нали знаеш, че разговаряш с мен?
Емир: Коя си ти, Ханде? Какво? Защо си се надула? Не исках да те нараня, затова си мислиш, че "ти си всичко"! /превеждам буквално...../
Корай: Емир, добре! Достатъчно!
Емир:Не е достатъчно! Тя наранява хората, така че малката госпожица трябва да си понесе последствията!
Ханде: Всеки се ядосва на този, с който може да се справи, нали? Тя наранява теб, а ти нараняваш мен. Ела, Нехир!

# 552
Наистина, много ти благодаря затова, че откликна на молбата ми! newsm10

# 553
Толкова слабо никога не сме се представяли събота вечер.  Tired Сестрата сигурно не може да познае клуба. Неузнаваем е!  Laughing

# 554
  • Сливен
дъще, нещо не върви видеото
нищо му няма просто съм сложила една  погрешна скоба и затова сега го оправих може да го гледаш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт