Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 467
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Еее най-после  Hug Ама как стана този номер  hahaha ти и по пътя си ни наблюдава.
Постоянно сме били под наблюдение  Mr. Green Mr. Green

# 211
Да беше толкова лесно.Точно Зехра щеше да казва на Фериха за отмяната на годежа,звънна вратата,отвориха и Емир пред тях.Емир си каза тежката дума:"Майка ти вкъщи ли е?".Сега при мен дават реклами и така ще свърши.
Не е ли до 23.30  Shocked
Да,но няма как да свърши просто.Не е казано,че свършва точно 23:30,а към 23:30.

ПП:Лошото е,че по това време другите се прибираха и дано да не стане някакъв гаф.Според мен Фериха нищо няма да може да каже.Ще изкара Емир на вънка,ще му каже да си върви.Той ще се качи в колата си и ще потегли,а точно по това време другите ще дойдат и нищо няма да стане.Само не искам да знам какво ще стане със Зехра и Фериха.Този път Фериха наистина ще разочарова майка си.

# 212
Е както си и мислехме ще свърши ,ама аз съм много доволна  newsm44 newsm44
Дааа, другата серия ще е страхотна. Heart Eyes Надявам се поне  Praynig но Емир няма да разбере истината. Не ми се вярва. Ще измислят набързо нещо. Той всъщност нищо не е чул.

# 213
  • Сливен
аз не не искам да свършва така пак ще чакам една седмица за развитие това ме изнервя  #Crazy

# 214
  • в очите на дъщеря си
Еее най-после  Hug Ама как стана този номер  hahaha ти и по пътя си ни наблюдава.

едвам изтраях да си тръгнем ooooh!

сега го пуснах по дизито

# 215
Дааа, другата серия ще е страхотна. Heart Eyes Надявам се поне.  Praynig но Емир няма да разбере истината. Не ми се вярва.
Няма да разбере ,много е рано още за това ,ще се разминат нещата  Heart Eyes

# 216
  • в очите на дъщеря си
Постоянно сме били под наблюдение  Mr. Green Mr. Green

вие двете с тези дрешки Crossing Arms ............ама сега ще гледам после ще се разправям с вас

# 217
Аз сега включвам на Канал Д,че да не изпускаме Хазал.

# 218

едвам изтраях да си тръгнем ooooh!

сега го пуснах по дизито
Мале, мале, какво мъчение  Mr. Green Да излезеш петък вечер, не е работа. hahaha

Аз се мъчих да ти съобщавам някои неща  Rolling Eyes ама ти съвсем си се изтормозила докато се прибереш. hahaha

# 219
Дааа, другата серия ще е страхотна. Heart Eyes Надявам се поне.  Praynig но Емир няма да разбере истината. Не ми се вярва.
Няма да разбере ,много е рано още за това ,ще се разминат нещата  Heart Eyes
Да, ще го изпъди Mr. Green ама после се надявам колкото се може по-бързо да се сдобрят  Heart Eyes .......ии тази вечеря при майка му откога я чакам.

# 220
  • Враца
Ферито здравата го загази в очите на Зехра се четеше огромно разочарование   Embarassed ooooh!

# 221
Аз ставам за 20 мин. да не си тръгнете всички  Naughty докато се върна  Mr. Green

# 222
Ф разбра ли че баща и се отказа newsm78

# 223
Не!

# 224
Не. Емито каза, че майка й тъкмо да й каже и Емир се появи.

Еми, сори  Stop писахме заедно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт