Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 467
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • в очите на дъщеря си
newsm62 аз не съм шофьор на Фериха , аз съм нейният мъж Shocked

брей този Емир много сериозно се е взел

# 226
  • Варна
Аз сега включвам на Канал Д,че да не изпускаме Хазал.
Няма я още Хазал

# 227
  • Сливен
моето предположение за следващия епизод Фериха ще накара по някакъв начин Емир да си тръгне ,после ще се скара с майка си защото тя бе много учудена от думите на Емир тя си мислеше че той знае че са бедни,после Фериха ще е я излъже нещо и в края на епизода може Фериха и Емир също да се сдобрят

# 228
Хазалката ни е при Беяз.

# 229
Аз ставам за 20 мин. да не си тръгнете всички  Naughty докато се върна  Mr. Green
Къде ще ходим, трябва да си понесем наказанието  Mr. Green Нали чу, че ще ни се карат.  hahaha Аз ти казах, че така ще стане, но трябваше да направим нещо в борбата срещу вредните навици в клуба.  hahaha

# 230
Ф разбра ли че баща и се отказа newsm78

Еми, сори  Stop писахме заедно  Hug
Няма проблем.

# 231
При мен свърши момичета. Какво да кажа, не знам. За първи път засега, ще замълча. Ако може преводите на диалозите, в които е Емир- с Фери в асансьора, с майка му, с Корай в кафето на училището, после у тях когата пиеха, накрая пред вратата на Джансу, между Корай и Гюндже в училище, може и други да има но не се сещам. За първи път не се ядосвах на серията, но и за първи път не знам какво да кажа поне за сега. Ако намерите линк, моля дайте го. Може би, ще се включа по-късно!

# 232
КАНАЛ Д къде да го гледам  newsm78

# 233
Може ли линк за Хазал  Praynig

# 234
При мен свърши момичета. Какво да кажа, не знам. За първи път засега, ще замълча. Ако може преводите на диалозите, в които е Емир- с Фери в асансьора, с майка му, с Корай в кафето на училището, после у тях когата пиеха, накрая пред вратата на Джансу, между Корай и Гюндже в училище, може и други да има но не се сещам. За първи път не се ядосвах на серията, но и за първи път не знам какво да кажа поне за сега. Ако намерите линк, моля дайте го. Може би, ще се включа по-късно!
линк за?

# 235
# 236
# 237
  • Сливен
нали уж Хазал а след нея влязоха още 3-ма даже единия взе да ми пее  newsm78

# 238
Искам само началото да ви преведа при Беяз.Нашето момиче беше първа поканена.Той я покани като каза:"Нарекох те Фериха,Хазал Кая".После той каза,че не я е видял,когато той е дошъл и тя каза,че е дошла от снимачната площада.

# 239
нали уж Хазал а след нея влязоха още 3-ма даже единия взе да ми пее  newsm78
Да,Хазал първа влезе и сега някакъв пее тука.

Общи условия

Активация на акаунт