Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 514
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • в очите на дъщеря си
олееееееееееее, сега чета по другите форуми и почвам да загрявам #Shocked #Shocked #Shocked

Емир каза на майка си , че скоро ще отидат с Фери на вечеря и се усмихна сякаш е намислил нещо, после човека тегли пари от банкомата иииииииииииииииииии ми се струва , че за да купи нещо, после иска само  5 мин да поговори с нея

мирише ми на предложение за годеж smile3508

сигурно но не е ли рано  Thinking

ами каквото може всичко вкарва в ход за да си върне Фери
ама опасен бил емир няма отказване  Heart Eyes

ами като навързах нещата иииииииии на такова ми мирише иначе защо го даваха да тегли пари  newsm78

И аз си помислих нещо такова, но както каза Еми м да е за реклама на банката,той ако купува нещо по специално ще  го вземе с карта

ама нали трябва да ни загатнат нещо, а ако го купи с картата никой няма да разбере

не е случайно , че дадоха как тегли пари

не мисля , че е свързано с реклама

# 316
То аз, че съм луднала ясно, ама и братчедката май и тя. hahaha

Стига бе душко  Hug Hug Hug Вече сме разкрити отвсякъде и без това. Направо да се взимаме. Mr. Green hahaha

кой ,ние ли  #Crazy да се вземамаме
Ти остави взимането  hahaha ами ми кажи, че ми е много интересно, не подлудили мъжлето с това непрекъснато влизане през тела. Той направо герой, вече едва ли ще му се излиза петък.  Mr. Green hahaha

# 317
  • в очите на дъщеря си

# 318
олееееееееееее, сега чета по другите форуми и почвам да загрявам #Shocked #Shocked #Shocked

Емир каза на майка си , че скоро ще отидат с Фери на вечеря и се усмихна сякаш е намислил нещо, после човека тегли пари от банкомата иииииииииииииииииии ми се струва , че за да купи нещо, после иска само  5 мин да поговори с нея

мирише ми на предложение за годеж smile3508

сигурно но не е ли рано  Thinking

ами каквото може всичко вкарва в ход за да си върне Фери
ама опасен бил емир няма отказване  Heart Eyes

ами като навързах нещата иииииииии на такова ми мирише иначе защо го даваха да тегли пари  newsm78

за да ме води на между светско пътешествие  Mr. Green
Всички сме много скромни  smile3556 Нали сме от една рода.  hahaha

# 319
  • в очите на дъщеря си

Стига бе душко  Hug Hug Hug Вече сме разкрити отвсякъде и без това. Направо да се взимаме. Mr. Green hahaha

Ти остави взимането  hahaha ами ми кажи, че ми е много интересно, не подлудили мъжлето с това непрекъснато влизане през тела. Той направо герой, вече едва ли ще му се излиза петък.  Mr. Green hahaha

ами да ти кажа леко се влуди , ноооооооооо ще му мине  hahaha

какво да направя  Rolling Eyes то направо си ме влачи при вас

# 320
  • в очите на дъщеря си

# 321

ами да ти кажа леко се влуди , ноооооооооо ще му мине  hahaha

какво да направя  Rolling Eyes то направо си ме влачи при вас

Значи не напразно цяла вечер го съжалявам  ooooh! hahaha Лоша работа!

# 322
Ама вие за годеж ли се готвите  Shocked Shocked Shocked

# 323
  • Варна
ако ме погледне с тоя поглед събличам се и лягам готова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 324
Имам чуството че концерт гледам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 325
  • в очите на дъщеря си

ооооооооо бульо , добър вечер

# 326
  • Варна
ти май спиш  hahaha hahaha hahaha

# 327
  • в очите на дъщеря си
ако ме погледне с тоя поглед събличам се и лягам готова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ама ще кажа на твоя каква си мръсница  Sick

# 328
ти май спиш  hahaha hahaha hahaha
Ами то не е лъжа, че спах  hahaha hahaha hahaha

# 329
  • Варна
Имам чуството че концерт гледам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и от време на време питат нещо хазал ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт