Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 520
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
ако ме погледне с тоя поглед събличам се и лягам готова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ама ще кажа на твоя каква си мръсница  Sick
ааа може ли така да топиш роднина  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 331
ако ме погледне с тоя поглед събличам се и лягам готова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не знам какво я правим, но цял ден се заглежда по Емирчо  Thinking По-рано се караше, че нея гледал  hahaha

# 332
  • в очите на дъщеря си
Ама вие за годеж ли се готвите  Shocked Shocked Shocked
ти май спиш  hahaha hahaha hahaha
Ами то не е лъжа, че спах  hahaha hahaha hahaha

ти никога не спиш, ти само си почиваш

# 333
  • в очите на дъщеря си

гроб съм  smile3505 smile3505 smile3505

# 334
Аз си помислих, че ще я отвлича, но ме притеснява реакцията на Зехра и последиците.

# 335
  • Варна

Не знам какво я правим, но цял ден се заглежда по Емирчо  Thinking По-рано се караше, че нея гледал  hahaha
ми пролет е  Mr. Green

# 336
Имам чуството че концерт гледам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и от време на време питат нещо хазал ooooh! ooooh! ooooh!
То още ли върви това шоу Mr. Green Аз отвсякъде го пропуснах,  hahahaно щом е повече концерт, ще го преживея

# 337
  • Варна

гроб съм  smile3505 smile3505 smile3505
а така  Joy

# 338
  • в очите на дъщеря си
Хайде лека нощ

# 339
Колко са важни диалозите, без тях сме за никъде. Добре, че са перфектни актьорите йм, та по лицата им що годе вдяваме по нещо.

# 340
Да ти кажа Хриси главата ми се наду от песните на тоя седа заради Хази иначе щях да правя друго незнам ама тя незнае Фери за отказването от годежа така че на фрагмата която ще видим в понеделник ще се разбере повече Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 341
Май ги изпрати  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Хазал и оная другата Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНе седат си на дивана

# 342
О, надай се от фрагмана да разберем съвсем, ще се омотаем.

# 343
 Mr. Green Mr. GreenПак се почна с песните на тоя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 344
  • Варна
Да ти кажа Хриси главата ми се наду от песните на тоя седа заради Хази иначе щях да правя друго незнам ама тя незнае Фери за отказването от годежа така че на фрагмата която ще видим в понеделник ще се разбере повече Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и аз така
гледай какви фенки сме  #Crazy
тоя докато свири така ми се доспива и се прозявам  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт