Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 425
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Еее така е който не връща лентата назад.  Blush Съжалявам, че се преповторих. Simple Smile
Еее, систър, страшна си направо  Hug Hug Hug Как пък улучи точно това.  Mr. Green

Тъкмо влизах да кажа да те посрещнат. hahaha

# 391
  • в очите на дъщеря си
Еее така е който не връща лентата назад.  Blush Съжалявам, че се преповторих. Simple Smile

можеш и да потретиш Hug Hug Hug

# 392
  • в очите на дъщеря си
Сис, що те няма на балкона ,а си активна newsm78

# 393
# 394
Нещо с братчедката и сестричката имаме общи мисли и предпочитания. hahaha
Хайде изчезвам, че купчината със задълженията ми стоят и трябва да отхвърлям, по - късничко ще ви навестя за повечко време.
DJ Тина, да си приготви репертоара.  bouquet

# 395
В какви цветове предпочитате знамето  newsm78

абе душко , много забравяш hahaha hahaha hahaha

майка ти да ти купи Гинко билоба

Crossing Arms Crossing Arms Не искам пък много съм си добре  Laughing hahaha

# 396
Сис, що те няма на балкона ,а си активна newsm78
Сестрата ми писа, душко, затова. Blush Всичко виждаш. hahaha

За довечера уговорихме семейно събиране.  Mr. Green hahaha Естествено не е нужно да ти казвам, че всички трябва да са на линия.

# 397
Тинче ти къде ти е Емирчо  newsm78 и ти ли ще се събличаш  Mr. Green или само по текст оставаш   Mr. Green

# 398
  • в очите на дъщеря си
Тинче ти къде ти е Емирчо  newsm78 и ти ли ще се събличаш  Mr. Green или само по текст оставаш   Mr. Green

ами сега така ще си я карам, по нататъка може пак да ме видите докаросана

а може и след малко да ви изненадам

# 399

Приветик как дела ? как вам последняя серия?? мне очень понравилась особенно сцена в лифту . Мой новый клипчик   bouquet  bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=Lmwed1BQzgs

# 400
Снощи не можах да гледам серията.Някой ще ми разкаже ли какво стана накратко ?

# 401
  • Сливен
newsm78 F1  ли ще има
аз помислих че те праща на екзотична почивка Mr. Green

на формула , каква ти почивка , ама я няма щерка и да развее знамената
тука съм които каза че ме няма аз съм за Шомахер  Joy

# 402
Тинче, страхотно е.  Hug Hug Hug Много е истинско, обожавам такива неща както знаеш. Вкъщи имаме цели книги с такива мисли и притчи. Все свързани с психоанализа и такива разни, че майка ми освен лекар, по едно време ходеше и на курсове по психотерапия. Нещо я беше прихванало  hahaha щеше да сменя професията, но се отказа после. И аз покрай нея, много обичам да чета такива неща.

# 403
  • в очите на дъщеря си
Тинче, страхотно е.  Hug Hug Hug Много е истинско, обожавам такива неща както знаеш. Вкъщи имаме цели книги с такива мисли и притчи. Все свързани с психоанализа и такива разни, че майка ми освен лекар, по едно време ходеше и на курсове по психотерапия. Нещо я беше прихванало  hahaha щеше да сменя професията, но се отказа после. И аз покрай нея, много обичам да чета такива неща.

Специялно за теб цялата мисъл , която както винаги е от ОТХ

Take a look at yourself in the mirror. What do you see looking back? Is it the person you want to be? Or is there someone else you were meant to be, the person you should have been but fell short of? Is someone telling you that you can’t or you won’t? Because you can. Believe that love is out there. Believe that dreams come true every day. Because they do. Sometimes happiness doesn’t come from money or fame or power. Sometimes happiness comes from good friends and family and from the quiet nobility of leading a good life. Believe that dreams come true every day. Because they do. So take a look in that mirror and remind yourself to be happy, because you deserve to be, believe that. And believe that dreams come true every day. Because they do.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт