Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 425
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Hug Hug Hug

имаш я маме само дето аз не гледам формула много , гледам само първите 2 обиколки когато има най много катастрофи и последните да видя кой печели   hahaha
Ей това се казва хитра щерка.  Mr. Green Ти май малко имитация на гледане правиш. hahaha

малко спамя , но нали сме си дружки  Hug и чакам подкрепа от вас
Аз съм винаги на първа линия да те подкрепям.  bouquet Ще си го пусна естествено да помагам, но ще ви наблюдавам отдалеч.

# 586

Дъщерята спи и вадя знамената от вчера.  Mr. Green

# 587
  • Сливен
имаш я маме само дето аз не гледам формула много , гледам само първите 2 обиколки когато има най много катастрофи и последните да видя кой печели   hahaha
Ей това се казва хитра щерка.  Mr. Green Ти май малко имитация на гледане правиш. hahaha

Аз съм винаги на първа линия да те подкрепям.  bouquet Ще си го пусна естествено да помагам, но ще ви наблюдавам отдалеч.
имам ли смисъл да гледам 50 обиколки като с 4 ще знам всичко  #Crazy

# 588
Здравейте! И аз от скоро съм фенка на филма, но стигнах до осми епизод. Сега гледам само основни моменти с превод. Оххххххх, филмът е суперски, но нищо не разбирам без превод на бг. Дори не разбрах от къде се взе младежът с мустаци...
Накой може ли да помогне? smile3547 smile3547 smile3547

# 589
  • в очите на дъщеря си
Здравейте! И аз от скоро съм фенка на филма, но стигнах до осми епизод. Сега гледам само основни моменти с превод. Оххххххх, филмът е суперски, но нищо не разбирам без превод на бг. Дори не разбрах от къде се взе младежът с мустаци...

Роси , добре дошла Hug

сега съм малко заета и ако никой не ти отговори после ще ти разясня

# 590
Добре дошла! На първа страница има преведени серии, влез там.

# 591
Така де, аз ги гледах първите осем - изцяло преведени и ме плениха. После започват откъси само... За това не разбрах нищо... Сигурно съм много луда и нагла да искам да се превеждат целите епизоди. Ама когато няма субтитри на бг - гледам малоумно...или не гледам.

# 592
  • Сливен
ми Фериха ходи на някакво събиране и Халилчо си я хареса още там после няколко пъти пак се видяха и той много си я хареса и каза че иска да се жени за нея,когато арестуваха Зехра те със семейството му бях отишли да искат Фериха но не можаха после Реза като видя списанието говори с Халил който му беше споменал че иска да вземе Фериха за жена и така Реза в яда си сгоди Фериха за Халил мисля че това е всичко ако има нещо питай  Hug

# 593

Роси , добре дошла Hug

Благодаря, ще изчакам...

# 594
  • Сливен
Така де, аз ги гледах първите осем - изцяло преведени и ме плениха. После започват откъси само... За това не разбрах нищо... Сигурно съм много луда и нагла да искам да се превеждат целите епизоди. Ама когато няма субтитри на бг - гледам малоумно...или не гледам.
Субтитрите стават малко бавно защото е голяма играчка реденето на букви а момичето което ги прави си има и друга работа  Peace

# 595

Роси , добре дошла Hug

Благодаря, ще изчакам... Grinning

# 596
ми Фериха ходи на някакво събиране и Халилчо си я хареса още там после няколко пъти пак се видяха и той много си я хареса и каза че иска да се жени за нея,когато арестуваха Зехра те със семейството му бях отишли да искат Фериха но не можаха после Реза като видя списанието говори с Халил който му беше споменал че иска да вземе Фериха за жена и така Реза в яда си сгоди Фериха за Халил мисля че това е всичко ако има нещо питай  Hug

А защо Зехра е била арестувана?

# 597
Субтитрите стават малко бавно защото е голяма играчка реденето на букви а момичето което ги прави си има и друга работа  Peace

Да, знам и разбирам, че е много трудо- и времеемко. Бих искала да помогна, ако знам как. newsm78

# 598
  • Сливен
А защо Зехра е била арестувана?
ми една нейна приятелка я помоли да изчисти къщата на жената при която работи , Зехра си чистеше и тази собственичката на къщата имаше една гостенка която и се хвалеше с един пръстен по едно време го свали от ръката и го сложи на дивана пръстена падна м/у възглавниците на дивана и после започнаха да го търсят но не го намериха и подадоха жалба срещу Зехра че е откраднала пръстена но после я освободиха защото нямаха никакви доказателства и след време пръстена се намери

# 599

имам ли смисъл да гледам 50 обиколки като с 4 ще знам всичко  #Crazy
Леля ти не може да се съгласи. Crossing Arms Аз като се захласна  #Crazy и не си свалям погледа от екрана. Има няколко спорта, които са ми на сърце и ги гледам с голямо желание и интерес Peace, но най- вече обичам тениса. Все едно да си пусна само мачбола,  hahahaнали ще знам резултата.

Общи условия

Активация на акаунт