Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 18"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 27 419
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
ДА ВИ КАЖА ЧЕ ЕДНО НОВО МОМИЧЕ ЩЯЛА ДА ВЛЕЗЕ В СЕРАЛЧЕТО КАЗВАТ НЕ ЗНАМ КОЛКО Е ВЯРНО СЕСТРАТА НА КОРАЙ ИЛИ ХАЛИЛ newsm78
Споменаха за сестра на Халил newsm78 , но за сестра на Корай не съм чула да са казали нещо.

# 631
ДА ВИ КАЖА ЧЕ ЕДНО НОВО МОМИЧЕ ЩЯЛА ДА ВЛЕЗЕ В СЕРАЛЧЕТО КАЗВАТ НЕ ЗНАМ КОЛКО Е ВЯРНО СЕСТРАТА НА КОРАЙ ИЛИ ХАЛИЛ newsm78
Дано е на Корай  Peace че от тоя Халил нищо не искам повече  #2gunfire
Хати нещо друго интересно има ли  Wink

# 632
Ама Миме ти пак си се преоблякла  Mr. Green или по точно съблякла  Joy ,че и си добавила и Чагатай  Heart Eyes пак е много хубаво    Flutter  
аз постепенно се събличам  Joy така повече грабва окото  hahaha
Ама ако продължиш така да се събличаш до къде ще се стигне не ми се мисли  Mr. Green аз нямам нищо против  smile3503

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 14:26 от violetkaa

# 633
  • Варна
Онази дето си показваше гърдите пред Мехмет каква беше  newsm78 Да не е тя сестрата на Халил  Thinking

# 634
Онази дето си показваше гърдите пред Мехмет каква беше  newsm78 Да не е тя сестрата на Халил  Thinking

не е сестрата на халил а съседната продавачка поточно тя каза на мехмет че е била секретарка Joy

# 635
Не, не е той Халил май не я харесва. Мехмед мисля че искаше да говори с него за тая девойка и Халил го отряза,нали е като Риза и той.
И Мехмед му се ядоса тогава Mr. Green

# 636
  • Варна

не е сестрата на халил а съседната продавачка поточно тя каза на мехмет че е била секретарка Joy
Ясно ама много смешна беше  Joy
Хати ти свободна ли си да помагаш с преводите или нямаш време  Rolling Eyes

# 637
имам да уча  чакам приятелката си Cry

# 638
Виждам за някакви преводи става въпрос.  newsm78 И мен ме чакат много неща, но ако трябва да помогна, казвайте.

# 639
Искам да ви направя едно рпдпсловно дърво само, че не разбрах кой на кой е сестра,леля, кака  Laughing

# 640
  • Варна
Виждам за някакви преводи става въпрос.  newsm78 И мен ме чакат много неща, но ако трябва да помогна, казвайте.
Ми да кажат момичетата дето превеждат искат ли нови попълнения

# 641
  • в очите на дъщеря си

Сис,  то и аз съм на този хал , но когато мога ще превеждам поне по 1 част

# 642
  • в очите на дъщеря си
Искам да ви направя едно рпдпсловно дърво само, че не разбрах кой на кой е сестра,леля, кака  Laughing

Сиси , Снежка и Зори са сестри

Вили е дъщеря на Сиси

Хриси и Аз сме братовчедки на сестрите , а Мими ми е щерка

Диди е бабата

# 643
Виждам за някакви преводи става въпрос.  newsm78 И мен ме чакат много неща, но ако трябва да помогна, казвайте.

Сис,  то и аз съм на този хал , но когато мога ще превеждам поне по 1 част
Ми дайте някоя част насам, криете ги.  Laughing Трябва да се използва, че тъкмо ми светна пред погледа малко. Crazy

Аз явно съм пропуснала нещо, но се обърках и не мога да разбера за кои части става въпрос.Само ти ли превеждаш?  newsm78

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 15:04 от siiisiiitooo

# 644
  • Варна
После като ги пращате преводите казвайте от кой епизод и коя част да не стават обърквации

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 15:19 от Magosniwa

Общи условия

Активация на акаунт