Сутиенът

• 57 142
  • 249
  •   1
Отговори
# 105
как си перете сутиена в пералня или на ръка?!презрамките на по -евтините малко се набръчкват,а  на самият сутиен нищо му няма. newsm78.благодаря предварително Hug
Имам едни торбички за пране в пералнята,купих си ги от магазин на Триумф
И в Skiny дават такива - супер удобни са, особено ако переш минималистични прашки - 2 чифта ми беше глътнала пералнята, после 150 лв за ремонт на барабана, да ги извадят  ooooh!
Оттогава само в пликче с ципче пера всичкото бельо  Crazy

# 106
www.bravissimo.com
Сега открих темата и чета за проблени с които съм се зблъсквала.Не искам да им правя реклама,но от както я  открих тази марка/0т 5 години всички сутиени са ми от тах/ се родих.Разгледайте и дано Ви хареса.

# 107
Много ми е интересно само мен ли ме влудяват сутиените  Embarassed Не съм с голям бюст,даже бих казала малък и нося сутиени с маллко потплънка Embarassed и с банели.Ами тези банели ме подлудяват Close щом си вдигна ръцете и сутиенът ми застава през средата на циците и само се оправям,станало ми е като тик Mr. Green

# 108
www.bravissimo.com
Сега открих темата и чета за проблени с които съм се зблъсквала.Не искам да им правя реклама,но от както я  открих тази марка/0т 5 години всички сутиени са ми от тах/ се родих.Разгледайте и дано Ви хареса.
Има страхотни моделчета,и обхващат хубаво бюста.Точно такива харесвам аз.
Благодаря ти за линка   bouquet
Ти от сайта ли си ги поръчваш?

# 109
  • София
Ами тези банели ме подлудяват Close щом си вдигна ръцете и сутиенът ми застава през средата на циците и само се оправям,станало ми е като тик Mr. Green
Да не ти е широк в обиколката?Не чашката ами обиколката ...

# 110
Ами тези банели ме подлудяват Close щом си вдигна ръцете и сутиенът ми застава през средата на циците и само се оправям,станало ми е като тик Mr. Green
Да не ти е широк в обиколката?Не чашката ами обиколката ...
не са ми широки в обиколката Thinking не зная каква е причината,но чакам с нетърпение да се прибера в къщи и да го махна Embarassed

# 111
Много ми е интересно само мен ли ме влудяват сутиените  Embarassed Не съм с голям бюст,даже бих казала малък и нося сутиени с маллко потплънка Embarassed и с банели.Ами тези банели ме подлудяват Close щом си вдигна ръцете и сутиенът ми застава през средата на циците и само се оправям,станало ми е като тик Mr. Green
Aaaa, напълно те разбитам, ужасно е, побърквам се и аз! Най ми е комфортно с онези безшевните, много еластични потничета, по-стегнато в бюста, че много мразя да са като "лисичи муцунки"  Sick Ама с такъв потник само вкъщи  Tired И аз не мога да си намеря удобен сутиен  Rolling Eyes

# 112

И при мен така става, само когато обиколката ми е по-широка, мноооого е дразнещо наистина...  Sick
С нормален бюст съм, ако това има значение.
Все пак опитай със сутиен с по-тясна подгръдна обиколка - почти съм сигурна, че няма да е така.  Peace

# 113
  • София

И при мен така става, само когато обиколката ми е по-широка, мноооого е дразнещо наистина...  Sick
С нормален бюст съм, ако това има значение.
Все пак опитай със сутиен с по-тясна подгръдна обиколка - почти съм сигурна, че няма да е така.  Peace

Ох, същото е и при мен  Sad  Ама на къде по-малка подгръдна от 70?  newsm78

# 114
  • София
www.bravissimo.com
Благодаря ти за линка   bouquet

Вярно,наистина има точно такива,каквито харесвам и аз.Сподели как да се сдобием с такива,моля!

# 115
  • В най - голямото село
Цитат
Много ми е интересно само мен ли ме влудяват сутиените  Не съм с голям бюст,даже бих казала малък и нося сутиени с маллко потплънка и с банели.Ами тези банели ме подлудяват
Не си само ти  Hug знаеш ли на колко сутиена съм си махнала банелите  Thinking

# 116
www.bravissimo.com
Сега открих темата и чета за проблени с които съм се зблъсквала.Не искам да им правя реклама,но от както я  открих тази марка/0т 5 години всички сутиени са ми от тах/ се родих.Разгледайте и дано Ви хареса.
Благодаря ти за линка   bouquet

Вярно,наистина има точно такива,каквито харесвам и аз.Сподели как да се сдобием с такива,моля!
здравейте, аз пазарувам от лондон , но съм поръчвала бански от сайта им.няма проблеми с доставката.

# 117
Цитат
Много ми е интересно само мен ли ме влудяват сутиените  Не съм с голям бюст,даже бих казала малък и нося сутиени с маллко потплънка и с банели.Ами тези банели ме подлудяват
Не си само ти  Hug знаеш ли на колко сутиена съм си махнала банелите  Thinking

Е за това не бях се сетила  Mr. Green Ще взема да пробвам и аз  Thinking

# 118
В по - горните постове mama nely е писала, че сутиените я влудяват. Пффф, аз съм същата, сякаш този пост го бях писала аз. Пък, поогледах се и... те са ми широки на обиколка. Тези, които на обиколка са ми добре са ми малки на чашка. Имам чувството, че съм някаква недъгава. По магазините няма много избор на подгръдна обиколка при сутиените. Дори в прекалено заредените, много рядко си намирам, което ме изнервя, понеже сутиена ми е широк и се върти и не ми прилепва плътно чашката. Ужасно е, но такова е!  ooooh!

# 119
Имаше едни сутиени за рокли с мнооого дълбоки деколтета и средната част идваше много надолу, някой може ли да ми даде линк/марка?  newsm78

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41eOBlwx2uL.jpg Нещо такова, но не чак като корсет, къде продават такива?

Общи условия

Активация на акаунт