Кой се крие зад аватарите ?

• 110 210
  • 3 058
  •   1
Отговори
# 2 205
За мен нормалното е на 30+ излъчването да е младолико, не момичешко, но младолико, независимо от букли, без букли, тъмна или светла коса.

# 2 206
За мен нормалното е на 30+ излъчването да е младолико, не момичешко, но младолико, независимо от букли, без букли, тъмна или светла коса.

Зависи.
Има жени с ужасно сбръчкана кожа именно на 30+.
Неподдържаната кожа, а също и наследствената склонност кожата да се скапва рано, често правят жени на 30+ да изглеждат поне с 10 години по-възрастни+неподходящата дължина, прическа и цвят на косата. Гримът е ясен.
Виждала съм пачи крак, и то дълбок на жена на 25.

# 2 207
Бе защо така нападнахте жената ooooh!. Явно тя  е чувствителна на тема коса, не така грубо Naughty. Аз имам един познат, мъж, който ходи с изкуствена коса (киче май се казва - такова като на Боби Михайлов). Колкото и пъти да съм му казвала и не само аз, да си махне това "бреме" от главата и да сe обръсне гола глава, той се инати като магаре и не та не. Компплекс му е страхотен, че е започнал да оплешивява едва на 20 г и от тогава има някаква фикс.идея с тая коса. Сега е на 30 и има хубаво лице- гола глава ще му е повече от секси но не иска и това е. Rolling Eyes
Така че...всеки си знае

# 2 208
Бе защо така нападнахте жената ooooh!.
............................................
Така че...всеки си знае
Ама не я нападам, все ми е тая как изглежда и какво прави със себе си, но тя се демонстрира тук най-масово, говори едно, а показва друго... Ми овъртолих се вече, не знам какво виждам и какво чета... newsm78 ooooh!

# 2 209
  • Пловдив
Да те поправя само. Боби Михайлов не е с "киче" /казва се "тупе"/! Той си присади коса! Така че...извинявам се за отклонението, но трябва да има яснота.

# 2 210
абе момичета  Blush Blush Blush какъв грим, нямам 1 капка грим  Blush Blush Blush първият си тониращ крем купих ноември 2010г  Blush Blush Blush

Еее айде сега, ако не е грим е фотошоп значи newsm78 Определено си гримирана, не прекалено. но спирала и червило имаш 100%

# 2 211
Алена, че ти на всички снимки имаш и спирала, и червило и даже на една, дето си с къса почти бяла косица и моливче на очите сякаш... Като да не си съвсем на вие с грима! Crazy И не разбрах, тез букли са изкуствени, нали? Като гледам снимката с късата коса, не си с най-буйна грива и не си била на 21 на нея? кога пусна волоси до кръста? Или пак аз единствена и вилико тук-таме нищо не разбираме? Thinking

Т'ва е злобно. Пусни се ти да те разнищим... все ще намерим нещо.

# 2 212
  • Варна
Алена, разбра ли сега, защо всички бяха толкова впечатлени от смелостта ти?

# 2 213
Младолико излъчване у Алена  newsm78

Аз пък за теб се учудих, като прочетох, че си около 30, изглеждаш по-възрастна. Казвам го с най-добри чувства, без да искам да те обиждам   bouquet

# 2 214
Има жени с ужасно сбръчкана кожа именно на 30+.
Неподдържаната кожа, а също и наследствената склонност кожата да се скапва рано, често правят жени на 30+ да изглеждат поне с 10 години по-възрастни+неподходящата дължина, прическа и цвят на косата. Гримът е ясен.
Виждала съм пачи крак, и то дълбок на жена на 25.[/b]
Не е точно до кожа. Аз имам лоша кожа, но съм младолика, майка ми и тя. Изобщо малко обобщавате.
Проблеми с кожата може да значи всичко- от разширени пори до прекалено суха и склонна към мимически бръчки.

# 2 215
Да те поправя само. Боби Михайлов не е с "киче" /казва се "тупе"/! Той си присади коса! Така че...извинявам се за отклонението, но трябва да има яснота.
Благодаря Peace. На моят познат е коса, която e "посадена" на нещо, което се залепя на скалпа..не знам как се казва наистина..Но стои естествено, само ако се загледаш се вижда.
Аз от коси много не разбирам ,защото за радост моята е хубава, гъста и не ми се налага да я "променям" Simple Smile

# 2 216
Алена, разбра ли сега, защо всички бяха толкова впечатлени от смелостта ти?

Ужас,то какво беше,а какво стана? Оставете жената на мира,все някой на някой не вярва,все темата е пързалка,все не можело това да е така,онова да е иначе.... Tired

# 2 217
няма нищо срамно в удължената коса

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 14:58 от Анонимен

# 2 218

Т'ва е злобно. Пусни се ти да те разнищим... все ще намерим нещо.
Да, злобна съм! А ти си ясновидка. Mr. Green Обикновено на откровеността тук и викат "злоба".
Няма да се пусна, защото ще нищите до второ пришествие, толкова материал има по мен. Mr. Green  Ще намерите и още как! Вие намирате обикновено там където няма, а там където има - лъскате самочувствие и славословите... Ба си фалша и лицемерието цари повсеместно. Sick И тук, и навсякъде.
А, забравих - от добра душа го правите това. Joy Пък аз от злоба. Twisted Evil

# 2 219
  • Варна
Съгласна съм с Рокси. Излъчването е комплекс от много неща, дори не винаги са ясно определени.
Не сте ли виждали перфектно поддържани жени със съвършени кожи, на които точно си личат годините?

Бижу, права си за фалша, ама пък ти си в другата крайност.

Общи условия

Активация на акаунт