Кой се крие зад аватарите ?

• 110 197
  • 3 058
  •   1
Отговори
# 2 190
  • В градината...
Алена, наистина като бременна ти личи, че изглеждаш по-млада. Една подстрижка и друг цвят ще ти смъкне направо 15 години!

# 2 191
Алена, една промяна в прическата ще те подмлади с поне 10 години.  Peace

Чудех се дали не е неделикатно да го кажа, но щом някой друг го направи пръв... Лицето ти е с много красиви черти, мисля, че  с по-малко грим и с друга прическа ще си като момиченце.
  И така си много хубава, разбира се, аз по принцип харесвам по- неглиже вид, така че не съм критерий.

# 2 192
Вещи, като ти видя ника винаги си те представям като вещица  Joy, а ти си толкова лъчезарна и нежна. Heart Eyes

+1

Ами то е за заблуда... Mr. Green Да не говорим,че като споделя на някой на колко съм години и ме гледат  Shocked и все още ми искат ЛК. по дискотеките.

# 2 193
Абе, вие наистина ли толкова отдавна сте били на 18 и под 18 - че не можете да се сетите едно такова девойче как изглежда и пишете такива неща - жена на 30 бъркана с непълнолетна, айде стига превземки!

# 2 194
  • София
 Joy
Вещи в занаята и аз бих я сбъркала с 18-годишна. Друг е въпросът, че на мен и на 16 не са ми искали лична карта за алкохол...явно съм изглеждала дърта.  Mr. Green

# 2 195
Едно девойче на 18, би могло да изглежда на 30, ама това, което четем във всеки пост, и то във вид на автореклама, така да го кажа- и на мен лично ми идва вповече. ЗА килограмите през бременностите- на кого му пука, че и тях извадихме да мерим Joy

# 2 196
  • Варна

Чудех се дали не е неделикатно да го кажа, но щом някой друг го направи пръв... Лицето ти е с много красиви черти, мисля, че  с по-малко грим и с друга прическа ще си като момиченце.
  И така си много хубава, разбира се, аз по принцип харесвам по- неглиже вид, така че не съм критерий.
Неделикатно е, разбира се, но сърце не ми даде да и го спестя. Simple Smile
Тя е толкова миловидна и нежна, има хубаво телце и само прическата влиза в остро противоречие с младоликото и излъчване.
Алена, всичко казано от мен е с най- добри чувства, вярвай ми!  Hug

# 2 197
Младолико излъчване у Алена  newsm78

# 2 198
Еее, как захапахте дръзналата на най-голямо показване потребителка.
Стара истина е, че идва един момент, в който дългите коси трябва да се скъсят, защото състаряват допълнително. Особено, ако са черни. Тогава личи всяко плисе.

# 2 199
  • в 1001-та нощ
абе момичета  Blush Blush Blush какъв грим, нямам 1 капка грим  Blush Blush Blush първият си тониращ крем купих ноември 2010г  Blush Blush Blush

голям срам беше в един бюти зоун  Blush Blush Blush

след като родих и започнах да чета в КМ ...за 1 път чух, че има такова нещо база за грим и ФДТ  Crazy Embarassed Embarassed

започнах да се интересувам с идеята, че щом толкова хора са запалени и ползват такива неща сигурно са хубави

имах един ужасяващ опит в пробния грим - наплескаха ме с някакъв ФДТ (без база) и резултатът беше - изглеждах с толкова много бръчки, колкото не съм предполагала, че имах; после за капак едни - зелено-лилави- към черно сенки ....само дето не избягах и реших - на сватбата - никакъв грим и аз ще се гримирам  #Crazy

после ….след като родих започнах да се интересувам, но нямах време да излизам за пазар, една съфорумка ми помогна с насоки; мислех да взема няколко урока по грим от професионалист, но ме насърчиха  да гледам как ще ме гримират в магазин

да не Ви разказвам – каква комуникация имахме в магазина – като си нямах никакво, ама никакво понятие от грим; за каквото и да ме питат, като насока – гледах като полуидиот – почти безмълвно само оглеждах и за всяко тестване исках те да ми го слагат, защото не знам как се слага;

след като оставих едни 700 лв (+ парфюм в тях – не се въздържах за любимия си + няколко „аксесоара” към него) …дълго време не смеех да пипна нещата …. и се престраших един ден – трябваше някъде да излизаме

изумих се колко лесно беше и ефектът страшно ми хареса

но и до сега се гримирам много рядко, ако някъде специално излизаме …. а с малко дете – колко се излиза ….

предполагам, че ще е много хубаво, ако умея да ползвам и това изразно средство – за подчертаване на ефекти и прикриване на дефекти, но за съжаление Cry ((( все още не ми е в плюсовете

истината е, че до преди бременността животът ми беше – работа, работа – много работа денонощно без празник крайност, която не бих препоръчала и не бих повторила повече – не съм си давала сметка колко други моменти изпускам, но всичко предстои Peace

прическата – мразя опашки – боли ме където ми е била опашката, ако я връзвам е зад тила, но рядко, дори у дома, не ми пречи пусната; ежедневният ми стайлинг е – дължини издухани с дифузер (става, като на снимката с корема - виждат се малко крайчета), а отпред – обичайно издухвам с четка за обем и форма

пусках такава снимка – на 1 скала – където коментирахме коремчето 20 дни след раждането – общо взето – обикновена пусната коса – без нещо особено .... и пак много време ми отнема докато я изсуша

момичетата, които пишат в КМ знаят за какви грижи става въпрос, то си е направо «робство»... да не говорим, че като тръгваме за някъде – такъмите ми за коса, са повече от дрехите, все едно нося автомат .....то не са сешоари (професионален), дифузери, щуротии.....

косата ми беше много болна тема след раждането – защото загубих много, сигурно 2/3 (едва ли чак толкова, но много); сега имам нови растежи, които създават плътност, но не са дълги ....

в най-големия косопад, когато скалпът ми прозираше .....мислех – малко да поизрастат новите и я постригвам ....сега вече не знам кога ще го направя, в някакъв момент ще я пострижа – просто този момент не е узрял в мен още Peace

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 14:22 от a.l.e.n.a

# 2 200
Абе, вие наистина ли толкова отдавна сте били на 18 и под 18 - че не можете да се сетите едно такова девойче как изглежда и пишете такива неща - жена на 30 бъркана с непълнолетна, айде стига превземки!

Вилико миналата година в Била на касата ми искаха лична карта,защото се опитвах да купя на мъжа ми бира.Оказа се,че продавачката е мой набор... ooooh!(83-ти). За заведения,където се иска лична карта винаги,ама винаги ми я искат.Много се забавлявам в такива случаи,но то се дължи на телосложението ми... Mr. Green

# 2 201

Заблудила съм се, значи,  за грима, вече казах, че не разбирам Crazy , така или иначе си много хубава жена, ако решиш да смениш и прическата пак смятам, че ще ти отива. Hug

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 14:41 от Iris04

# 2 202
  • Варна
Младолико излъчване у Алена  newsm78
"Махни" и буклите и пак ще си говорим.  Wink

# 2 203
Леле, тази тема колко нарастнала, а приказки много, снимки - малко blahblah

# 2 204
Алена, че ти на всички снимки имаш и спирала, и червило и даже на една, дето си с къса почти бяла косица и моливче на очите сякаш... Като да не си съвсем на вие с грима! Crazy И не разбрах, тез букли са изкуствени, нали? Като гледам снимката с късата коса, не си с най-буйна грива и не си била на 21 на нея? кога пусна волоси до кръста? Или пак аз единствена и вилико тук-таме нищо не разбираме? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт