Кой се крие зад аватарите ?

• 110 085
  • 3 058
  •   1
Отговори
# 2 175
Като си казвате килограмите, казвайте и годините, на които сте родили. Понеже както каза Палмира - едно е на 25 години, друго - на 35.
На 32г бях.
Ох ,на 28 бях,качих само 14 кг,но нали всичко планирам,та 3 месеца преди бебе-правенето спрях хапчета,започнах с ФК,витамини,минах на органична и Био храна (но нали е чиста хапвах 2 сандвича вместо един ,защото се движех много,както и сега,и не разчитах ,че ще напълнея ooooh!),мъжа спря цигарите,аз не пия ,пуша,кафе не пиех ,та за 3 месеца качих около 8 кг,та като излезнах да раждам бях 25 кг отгоре,но не от бременността само. И така си се въртим,но истината е че на 25 свалях различно,а сега различно, и въпреки многото ми движение (над 9км дневно,вече писах) ,кг не се предават лесно,но и аз не им се давам и така:)

# 2 176
TIHA VODA, на мен пък ми харесваш на последната снимка-супер коремче имаш Peace
Мерси! Тази година още не съм го "почвала". При мен не е даром-много работа ми коства.

# 2 177
  • в 1001-та нощ
аз нямам много снимки от бременността  newsm78

на сватбата съм в 5 месец, ето още няколко

и една на корема, беше правена за майка ми, но се води от подлежащите на цензура (по-нататък ще изтрия всички галерии, в които съм качвала сними за темата  Peace)

http://prikachi.com/images/951/3245951V.jpg

# 2 178
Алена, абсолютно първо място за теб  bouquet. За смелите снимки и за това, че си смела да ги покажеш.
Чакаме първа подгласничка Grinning

# 2 179
  • Варна
Алена, абсолютно първо място за теб  bouquet. За смелите снимки и за това, че си смела да ги покажеш.
+1

# 2 180
  • на плажа
И от мен   bouquet за смелостта.
 Алена, извинявай за недискретността, но косата ти истинска ли е или екстеншън? Имаш ли снимки с друга прическа?

# 2 181
# 2 182
Алена, хубав бюст. Laughing

# 2 183
Алена   bouquet-като бременна си по хубава,направо сияеш  bouquet

# 2 184
Алена, абсолютно първо място за теб  bouquet. За смелите снимки и за това, че си смела да ги покажеш.
+1
+1..))

# 2 185
  • Несебър
И едно рисувано коремче от мен http://prikachi.com/images/993/3245993n.jpg.Дванайсет дена преди да родя.

# 2 186
+1
+1..))
и от мен

# 2 187
Поздравявам Алена за смелостта,всяко едно бременно коремче е много красиво...  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 19:30 от Вещи в занаята

# 2 188
  • Варна
Алена, една промяна в прическата ще те подмлади с поне 10 години.  Peace

# 2 189
  • на плажа
 Вещи, като ти видя ника винаги си те представям като вещица  Joy, а ти си толкова лъчезарна и нежна. Heart Eyes

Алена, една промяна в прическата ще те подмлади с поне 10 години.  Peace
+1

Общи условия

Активация на акаунт