Кой се крие зад аватарите ?

• 110 082
  • 3 058
  •   1
Отговори
# 2 160
Не виждам какво има да се сравнява, като всеки организъм е различен - различен ген, различна предразположеност и различен метаболизъм и обмяна и усвояване на вещества.
При едни се налага диета и спорт и много усилия, при други става от само-себе си.
Аз без никакви усилия свалих като родих, но оттогава до ден днешен стоя в границите 48-50 и това е, а преди бременността бях 46-48.

# 2 161
  • София
Хм, ако ще се хвалим и оплакваме от килограми, аз качих само 9кг през бременността, и после рязко свалих още. Обаче след няколко месеца се почна едно много успешно качване, и досега се боря - доста съм се окръглила.  Crossing Arms Ама аз съм от трудно свалящите и лесно качващи... Хем не е да ми липсва движение с детето...

# 2 162
  • Несебър
 smile3501 на вас.А аз не мога и не мога да ги сваля тея килца.Цял живот съм била слабичка,през бремеността качих цели 20килца Crazy.Свалих 10 и сега другите десет така ми се опъват-дори и хапчетата за слабеене не ми помогнаха особено много.

# 2 163
  • на плажа
 Добре си си, Вили. Нали те видях най-накрая  Heart Eyes! Мен не ме тревожат килограми, а сантиметри. Няколко см. в повече под кръста и  Crazy. Ако си имах бюст щеше да се компенсира, ама пусто - няма пълно щастие  Wink.

# 2 164
Добре си си, Вили. Нали те видях най-накрая  Heart Eyes! Мен не ме тревожат килограми, а сантиметри. Няколко см. в повече под кръста и  Crazy. Ако си имах бюст щеше да се компенсира, ама пусто - няма пълно щастие  Wink.

Е, аз също съм ниска и ми липсват сантиметри. И гърди.  Sad
Но си мисля, че крайния резултат е по-важен - като цяло съразмерността и пропорциите на една фигура, лицето и излъчването и тн.../самоуспокоявам се май/  Wink

# 2 165
  • на плажа
 И аз се самоуспокоявам така  Joy. Един приятел преди години ми каза - " Добре, че нямаш гърди, защото щеше да изглеждаш перверзно." hahaha Успокои ме човекът.

# 2 166
Какво значи да ти липсват сантиметри? Rolling Eyes
Споре д мен няма значение колок си висока ,ако изглеждаш съразмерно и иаш хубава структура на тялото.

# 2 167
Какво значи да ти липсват сантиметри? Rolling Eyes
Споре д мен няма значение колок си висока ,ако изглеждаш съразмерно и иаш хубава структура на тялото.

Така де, нали това казах /уж/  Joy
Висока съм 157 за протокола.

# 2 168
И аз съм там някъде. Blush

# 2 169
а разписахте ли се в темата за височината?  Flutter

някой там беше писал, че виждал само нисички , пък повечето разписали се са високи. аз пък гледам точно обратното - около мен само високи, а аз дребосък  Laughing

# 2 170
Ехо,добро утрооо! Гледам вече за бременности говорите! Е тук мога да се класирам! Забременях 47кг,отидох да раждам 61кг и всичко беше само бебе и околоплодни води! МНого ми отива да съм бременно,защото както каза моя директор(на работата) "Вече хващаш око" Mr. Green (ама нещо май не искам да пускам снимка,че все още съм в тих ужас от нета) но...ако ми кажете как се реже от снимка ще си покажа любимата част от мен - очите! много са ми готини Blush

прочетох: аргун,казвам : родих на 27години,миналата година т.е.!

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 10:42 от sparkling eyes

# 2 171
Като си казвате килограмите, казвайте и годините, на които сте родили. Понеже както каза Палмира - едно е на 25 години, друго - на 35.

# 2 172
Диетите и спорта действат на всяка възраст, въпросът по-скоро е дали сме спортували и преди, дали тялото е подготвено или отпуснато  Wink

# 2 173
  • Пловдив
TIHA VODA, на мен пък ми харесваш на последната снимка-супер коремче имаш Peace

# 2 174
Като си казвате килограмите, казвайте и годините, на които сте родили. Понеже както каза Палмира - едно е на 25 години, друго - на 35.
На 32г бях.

Общи условия

Активация на акаунт