Кой се крие зад аватарите ?

• 110 147
  • 3 058
  •   1
Отговори
# 60

Една и от мен с половинката на барче:)
Аз вече казах- и на мене ми е много сладка и апетитна, не обичам клъощави Wink

# 61
  • София
Аз харесвам, но не на всяка жена и отива да е кльощава.
Просто женската красота е с различни типажи.
Таня, специално е класическа красавица, с подчертана женственост, валидна от вечността и най-вероятно ще е валидна винаги.
За да е така наречената "кльощава", трябва да е грациозен типаж с дълги крайници, лебедова шия, колена, китки, глезени и съответната височина, за да е красавица.

# 62
Tanyats,има латино излъчване, много хубаво и топло  Peace

# 63
Ами лепвай тази снимка на хладилника Simple Smile
Ако си непрекъснато с детето, няма да имаш нужда от фитнес, за да си върнеш формата.
На тази възраст, няма да те остави да се заседяваш дълго на едно място. Simple Smile
Блкагодаря ви момичета!Много сте мили!
Аз не се и спирам ,все обикаляме,по 8 км на ден (педометърът ми казва колко:)) ,но не се получава без спорт при мен. Иначе съм доста височка (178см) и съм много тен все на снимките(оттам и Латинското излъчване) и това ми позволява да не се търкалям на тези кг(91 съм сега ,а там 75),иначе ако съм 155см на близо 100 кг -трагедията ще е пълна.
 Изрових и една скорошна на тези 90+ кг снимки,уф:(
http://media.snimka.bg/8373/023002133-big.jpg?r=0
Чакам и Шанталче,огиня,Аззи,Вили,Човечето....много бих искала да ви видя дами!
Ей,много се разпокаъвахнаправо не е истина. От толкова време съм тук,какво ми става-вие сте виновни с тези теми и комплименти  Embarassed

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 14:25 от tanyatais

# 64
Аз харесвам, но не на всяка жена и отива да е кльощава.
Просто женската красота е с различни типажи.
Таня, специално е класическа красавица, с подчертана женственост, валидна от вечността и най-вероятно ще е валидна винаги.
За да е така наречената "кльощава", трябва да е грациозен типаж с дълги крайници, лебедова шия, колена, китки, глезени и съответната височина, за да е красавица.
Аззи- красавица не са ме наричали досега Blush Blush Blush

# 65
Таня, 90 кг е много...75 най-много трябва да си при твоят ръст. Peace

# 66
tanyatais, на теб килограмите ти отиват, не се коси за тях, добре изглеждаш в тях...
Аз примерно съм с финна структура и килограмите ми ако са над(48) това което съм  в момента не ми отиват.Всяка структура е различна и всеки изглежда различно Simple Smile
Няма грозни хора, има злоба, която ги прави такива Naughty

# 67
Таня, 90 кг е много...75 най-много трябва да си при твоят ръст. Peace
Знам ,старая се ,ще се види резултата скоро,надявам се.  Peace
tanyatais, на теб килограмите ти отиват, не се коси за тях, добре изглеждаш в тях...
Аз примерно съм с финна структура и килограмите ми ако са над(48) това което съм  в момента не ми отиват.Всяка структура е различна и всеки изглежда различно Simple Smile
Няма грозни хора, има злоба, която ги прави такива Naughty
Абсолютно съм съгласна! Злобата проваля всичко! Peace

# 68
Не мога да повярвам, че жена която е 90кг. може да изглежда толкова добре.

# 69
  • София
Аззи- красавица не са ме наричали досега Blush Blush Blush
Знам.
Но това, изобщо не означава, че не е вярно.
Просто нямаш излъскан, "светски" вид.
И между другото, бялата ти кожа ми харесва именно бяла.
Притежаваш наситената, топла, мека и закръглена женственост, която всъщност е символът на женската красота. Това ти го казвам от една "мъжка" гледна точка.
Разбира се, маниерите и гласът ти ако импонират на тази външност, тогава наистина ще е завършен образ на жена.

И аз мисля, че малко трябва да редуцираш теглото, нищо, че ти отива, наистина.

# 70
Аззи- Blush Blush,благодаря,особено за мъжката гледна точка:)
 Хората,които ме познават добре от момиче  казват ,че съм изискана(моят мъж така каза,че съм го впечатлила),но с хора около нас, които не ни разбират, по често крия тази си същност,защото не се възприема чак толкова добре.

И аз се харесвам повече  с бяла кожа , но това беше време по което  това бе израз на част от желанието ми да стана типичната Мис Фитнес -тен,релефно ,красиво тяло и лек грим.
Виктория~ -мерси,не е чак много добре, имам си доста излишъци,но до 3,4 месеца пак ще съм старата ,нова Таня Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 15:05 от tanyatais

# 71
Аз "дръпнах" едни 10 килограма, които си стояха от раждането, та....досега.
Обаче.
Свекърва ми ме постресна с репликата повече да не слабея, защото ще се отрази на лицето ми. Замислих се , права е, нооо, пусто, така ми се услади да си смъквам номерата на дрехите надолу.
Но коремът ми е кауза пердута.Това са сразяни мускули, все пак, верно, без грам стрия, но...няма прибиране.

# 72
  • София
Жоз, и ти ли? При секцио мускулите ен се режат...освен ако нямаш друга коремна операция, която да е наложила рязане на мускули.  Peace

# 73
Е добре де, нали се разрязвали 3 пласта? newsm78
Нямам друга никаква операция.
(много отклонихме темата,ма нейсе)

# 74
  • София
Танче, спри да ми благодариш, аз не ти правя комплименти Simple Smile
Но наистина съм ценител на красотата и ми е приятно да я срещам по всякакви поводи.
И съвсем наистина съм срещала доста красиви жени, които с учудване приемат подобни констатации за външността си.
Може би са виновни наложените фешън визии, които много често се разминават с моделите на женска красота, от една мъжка гледна точка Simple Smile
Имаше една тема преди време за женската красота, където си говорихме много за женските типажи.
На твоят типаж не му отива да е слаб.
На другия типаж - крехкия- не му отива да е с повече килограми, защото ги "колекционира" в паласки и бедра.

Безобразието има много точно око Simple Smile

При секцио не се реже коремната мускулатура. Поне напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт