Кой се крие зад аватарите ?

• 110 240
  • 3 058
  •   1
Отговори
# 2 220
  • в 1001-та нощ
определено, когато посоката тръгне към неприятни емоции, каквито очевидно създадох .... и се връщат към мен  Peace е време и темата да бъде напусната - за да не си създаваме взаимно напрежение, защото аз не влизам за това  Peace

сега няма да търся доказателства - в коя тема за грим - какво съм питала, както и спиралата и гланца - не ги броя много - но да - такива ползвам от ученичка - не това, обаче, за мен е онзи макиаж, който "преобразява" жената, като й подчертава ефектите и скрива дефектите; мисля, че достатъчно обстоятелствено се изразих в дъгия пост - какво имам предвид  Peace

и да, косата ми е изкуствена, миглите, веждите, устните, скулите  Hug какво още има  newsm78 гърдите, корема, бедрата, працсите, дупето ....всичко съм взела от някъде, да се сглобя  Hug и ето ме - един Франкенщан Wink))) на лице;  newsm78 това достатъчно ли е духовете да са спокойни - ето как всичко си признах само след 1 шамар  Hug

да, косата ми е болна тема до толкова, че не е каквото беше ...на бялото русо - косата ми е накъсана от изсветляваща боя - (-7 тона) и се възстанови след това, разбира се - като спрях да я ползвам

ако някой много държи - ще му пратя снимка на косата отгоре и от страни - пък да си прави изводите; тук определено не мисля нещо повече да качвам  Peace

беше ми приятно Wink)) за мен темата приключи  Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 2 221

Не сте ли виждали перфектно поддържани жени със съвършенни кожи, на които точно си личат годините?
Разбира се Peace

# 2 222
Има жени с ужасно сбръчкана кожа именно на 30+.
Неподдържаната кожа, а също и наследствената склонност кожата да се скапва рано, често правят жени на 30+ да изглеждат поне с 10 години по-възрастни+неподходящата дължина, прическа и цвят на косата. Гримът е ясен.
Виждала съм пачи крак, и то дълбок на жена на 25.[/b]
Не е точно до кожа. Аз имам лоша кожа, но съм младолика, майка ми и тя. Изобщо малко обобщавате.
Проблеми с кожата може да значи всичко- от разширени пори до прекалено суха и склонна към мимически бръчки.
Ок,за раздвижване пак...ето ви една снимка в 24 часа ,уморена на дивана ,без грим ,върнала се от детегледачество докто родителите са били на клуб:) и мъжа ми ме снима ей така полегнала на дивана. Тук е преди 4 години (близо на 28 години),точно преди да стана чакаща мама:)

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 14:57 от tanyatais

# 2 223
  • Варна
Танче, какво искаш да ни кажеш с тази снимка?

# 2 224
Не е точно до кожа. Аз имам лоша кожа, но съм младолика, майка ми и тя. Изобщо малко обобщавате.

Е как да не е?
И какво разбираш под "лоша кожа"?
Ако е лоша, защото е мазна, с разширени пори, то тогава най-вероятно нямаш бръчки.
Ако е суха, люспеща се - тогава имаш вероятно. Но не е болка.
Всички в един момент ще проимаме.

И обобщавам - да. Не говоря конкретно за никого. Поне не за дръзналите да се покажат.

# 2 225

Че има хубави кожи и без грим и че може би Алена е права,че не си слага 2ра кожа макияж каквото се наблюдава масово по улиците ни. Peace

# 2 226
Едно девойче на 18, би могло да изглежда на 30, ама това, което четем във всеки пост, и то във вид на автореклама, така да го кажа- и на мен лично ми идва вповече. ЗА килограмите през бременностите- на кого му пука, че и тях извадихме да мерим Joy
Ами изглежда на доста хора... А за авторекламата-глупости, при някои от нас  автоиронията беше водеща.

# 2 227
Не знам какво да кажа вече...по-кротко с русата боя в такъв случай. Взема много жертви явно, но така е, повечето хора искат това което нямат. Но, нека да е в разумни граници Peace

# 2 228

Е как да не е?
И какво разбираш под "лоша кожа"?
Ако е лоша, защото е мазна, с разширени пори, то тогава най-вероятно нямаш бръчки.
Ако е суха, люспеща се - тогава имаш вероятно. Но не е болка.
Всички в един момент ще проимаме.

И обобщавам - да. Не говоря конкретно за никого. Поне не за дръзналите да се покажат.

Исках да кажа просто, че неподдържана кожа не прави задължително някой да изглежда по стар, да не говорим колко аспекти може да има неподдръжана.

# 2 229
  • Варна

Че има хубави кожи и без грим и че може би Алена е права,че не си слага 2ра кожа макияж каквото се наблюдава масово по улиците ни. Peace
Аха, ясно. Ама нямаше много връзка с цитатите и се обърках.

# 2 230
Танче, ти изглеждаш добре и с грим, и без грим. Не мога да кажа на хубавото, че не е хубаво, колкото и злобна да съм в представите на ирис04.

# 2 231
  • Канада
Добро утро, виждам разгорели страсти, няма лошо, страстната седмица е.
 Twisted Evil

То хубаво откровеност, но не е нужно това да е грубо нали?

Аз днес ще ходя да се постригвам, защото вярно е, че на определена "възраст" косите трябва да са по-къси.А толкова искам дълга коса Crossing Arms

# 2 232
Младолико излъчване у Алена  newsm78

Аз пък за теб се учудих, като прочетох, че си около 30, изглеждаш по-възрастна. Казвам го с най-добри чувства, без да искам да те обиждам   bouquet

Така е, на 30 навършени съм. Но аз и не твърдя, че ми искат личната карта  Peace
Гримирам се, защото имам лоша кожа, мазна. Боядисвам си косата, иначе ми е по-светла. Бръчки нямам, като изключим едни отстрани на устата, но тях имам от край време - нещо като тръпчинки са ми.
Бижу - съжалявам и аз, обаче Алена просто изглежда по-възрастна и го казах. Оттам нататък - айде...стана сеир. А нямам лоши чувства, напротив - още назад казах, че за мен тя е прекрасна жена.

# 2 233
Исках да кажа просто, че неподдържана кожа не прави задължително някой да изглежда по стар, да не говорим колко аспекти може да има неподдръжана.

Явно не си ме разбрала.
Под "неподдържана" имах предвид кожа, лишена от грижи, които да отговарят на спецификата й.
В частност сухата кожа, която е много по-склонна към дехидрация, образуване на плисета, повяхване. А това състарява страховито.

# 2 234
да, де, автоирония, обърках ги Grinning
алена, всичко хубаво, и да се върнеш с нова визия/ с най- добри чувства, също/!

Общи условия

Активация на акаунт