Кой се крие зад аватарите ?

• 110 269
  • 3 058
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Варна
Айде ново двайсе!  Laughing Как пък viliko ще да изглежда на повече от 30!?!?
Мдаа, май всеки вижда различно.

# 2 236
Вилико,
радвай се, че кожата ти още е мазна, а не е започнала да се изсушава и да губи плътност и свежест. Виж какво е писала Sourcherry за сухата кожа.

# 2 237

Ами на мен така ми изглежда, може би прекалено тънките вежди и качват няколко години. Не бих си позволила да коментирам кой на колко изглежда, но тя смело го прави, и предположих, че няма да ми се разсърди   bouquet

# 2 238
Танче, ти изглеждаш добре и с грим, и без грим. Не мога да кажа на хубавото, че не е хубаво, колкото и злобна да съм в представите на ирис04.

Blush Blush
Мерси.  bouquet
Не , но наистина не помня кой какво казал,но е възможно да е като хората които не се преобразяват напълно с много тежък макияж ежедневно,затова и постнах не на място снимката:) от бързане да я защитя.

# 2 239
да, де, автоирония, обърках ги Grinning
алена, всичко хубаво, и да се върнеш с нова визия/ с най- добри чувства, също/!
Нищо, друг път бъди по-внимателна, не се гордея с пъпчивата си бременна физиономия, нито със 100 килограмовата си осанка.Третата снимка беше за пример, че всичко е поправимо. Ако бях намерила и оная, на която носът ми се е побрал трудно в обектива, сигурно щеше да изтълкуваш "стърченето4 като нещо, дето държа да не се пропусне Laughing.

# 2 240

Ами на мен така ми изглежда, може би прекалено тънките вежди и качват няколко години. Не бих си позволила да коментирам кой на колко изглежда, но тя смело го прави, и предположих, че няма да ми се разсърди   bouquet

Не се сърдя, защо да се сърдя  Joy
Дори не те познавам, дреме ми   Mr. Green

Аргун - какво да се радвам - в пубертета имах пъпки - казваха ми - като минеш тая възраст - ще се махнат, минах я - още има. Казваха ми - абе като родиш - и ще ти лъсне кожата. Родих - кожата ми си остана мазна и пореста. Тогава ми казаха - радвай се, бе жена, бръчки няма да имаш скоро  Joy

# 2 241
 Не съм видяла снимките ти/не се чувствай длъжна да ми отговаряш персонално за себе си/, чак пък отчетност по седмици с коремче, без коремче, преди раждане- след него, кому е нужно, моля ви се Laughing

# 2 242
Вилико, знам, че не ти дреме, просто си казвам мнението, без да искам да съм груба .

# 2 243
  • Канада
Вилико, това е вярно.
Радвай се на това, което имаш.
 Simple Smile

# 2 244
Да бе, заговорихме се нещо...

# 2 245
Аз не разбрах идеята на темата  Crossing Arms Пускаме снимки и се обсъждаме ли  Whistling
Че се чудя сега да пускам ли, да не пускам ли  Mr. Green

# 2 246
  • Канада
Аз не разбрах идеята на темата  Crossing Arms Пускаме снимки и се обсъждаме ли  Whistling
Че се чудя сега да пускам ли, да не пускам ли  Mr. Green

ако ти се рискува....

# 2 247
  • Варна
echolalia Ако ти стиска.....  Mr. Green

# 2 248
Ехо, ако ще пускаш да е оная шаферската.

# 2 249
А защо никой не си дава сметка, че образът на снимка е нещо суперотносително?
Нямам предвид фотографии, които са пипнати с програми за обработване на изображения и нечия ръка си е поиграла с образа.

Има хора, които не са фотогенични и излизат зле. Аз съм така.
Бях невероятно красива булка (пиша това, не за да се хваля!), на снимките съм просто една красива булка и нищо повече. Който е видял снимките, всеки казва "Ти беше много по-красива в действителност!".
Има фотогенични хора, които излизат невероятно. Имам такива невзрачни познати, които излизат като първи красавици.
По необработена снимка не мога да съдя, кой хубав, кой недотам.

П.П. Вилико, мазната кожа си е направо хубаво нещо след пубертета. Няма плисе да имаш скоро Wink.
Но се грижи за нея адекватно!

Общи условия

Активация на акаунт