Честит Имен Ден на всички, които носят имена на цветя! Бъдете здрави!
Зеленко , много хубаво сте си изкарали. Ето вече усещаш предимствата на живота в малкия град.

И при нас имаше лазарки , обикаляха по улиците и ни оставяха върбови клонки на вратите. За съжаление Теди спеше и не можа да ги види, аз обаче се готвех за гости и бях направила ябълково плодово пита и черпих дечицата! Те са такива от селото ,които танцуват народни танци и бяха с носии и вървяха и пееха. Направо красота!
Бухте , ти описваш душо моят ужас, който изживявам по 100 пъти на ден.
И Теди нарочно така тича към улицата и му обеснявам и му показвам как минават там коли и колко е опасно , но не 
Другият ми проблем е , че си захваща на някаква посока и изобщо не му пука. Казвами "айде мамо чао , оди абота буто"(ходи на работа с колата) и си тръгва , ако го оставя не знам до къде може да стигне ! Направо ми е кошмар , не знам какво да правя!

Миме, няма място за притеснение !

Пък батко ни има в сряда РД (става на 15) и в четвъртък заминава на Великденска екскурзия! Първата му самостоятелна екскурзия в живота му , за 4 дни и то сам без нас (от у-ще господина им по бълг. език е много деен човек и все ги води на разни мероприятия ,но за 1 ден , сега обаче за 4 )А аз овцата като съм се притеснила
, малеееее едни нерви ме друсат , много ме е страх. И то ме е страх не защото нямам доверие на Вальо , ами просто нямам доверие на другите! Много се притеснявам !
И празниците без него ще бъдем , абе оф.... Май трябва да свиквам
Поне ще се поразходим с нашите тези дни.

, а така обичам да пътувам