Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 49

• 49 020
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Честит понеделник момичета newsm51 smile3525 newsm51

http://youtu.be/OE-wzYPdO78

# 572
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ехооооооо, Къзлар...МЕРАБА! wavey wavey wavey

Ей ме на и мене у гювеча... Joy

Ха, честит понеделник!

Байдъуей, мисля, че Саваш ще е свободен до края на тазвечершната серия.

Отворих си покрива...звездите ми проговориха... Joy hahaha Joy hahaha

# 573
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
 И аз за малко да вляза при вас. Hug Hug

Първо, честит понеделник.   Heart Eyes Малко часове остават до новите изненади Praynig ooooh! Thinking

Второ, благодаря на Таня, Ени, Данет, Хиацинт, Морски очи (дано не пропускам някого ) за хубавите пожелания към моето "Цъфти". Той не пропуска Цветница за да не подчертае, че не си харесва името, което сме му дали. Но аз мисля, че то му носи късмет. Да ни е жив и здрав. И е хубаво, че обещава поне фамилията си да носи с гордост и удоволствие.

Трето, ах трето-о-о! Зизке, а казаха ли звездите дали ще се намери пистолетчето и дали ще ни смигнат кой е извършителя на това неочаквано убийство. А и казват ли какви нови беди очакват Балдар фемили, какви са тези пистолети, дето опира в челото на мама Корлеоне твоето коте например. Що не го посъветваш наистина да я гръмне, ама на публично място, че да му гледаме и на него сеира зад решетките Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 574

Трето, ах трето-о-о! Зизке, а казаха ли звездите дали ще се намери пистолетчето и дали ще ни смигнат кой е извършителя на това неочаквано убийство. А и казват ли какви нови беди очакват Балдар фемили, какви са тези пистолети, дето опира в челото на мама Корлеоне твоето коте например. Що не го посъветваш наистина да я гръмне, ама на публично място, че да му гледаме и на него сеира зад решетките Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Значиии...души, мойте звезди ми казаха, че не може така Саво да остане в дрънголника само защото се е озовал в неподходящото време на неподходящото място.
За задържане на същия са нужни повече улики от тъй наличните.
Колкото до това кой е свитнал агата, чини ми се, че мойто коте има дейно участие. Mr. Green
Не фърлям директни нападки срещу котето да не би да да ми го окошарят...и кво ше прайм аз тогаз...? ooooh!

# 575
Ask ve ceza ~ Favourite moments ~ ep.43

43 еп. ~ Любов и наказание ~ Любими моменти

# 576
Зизке, права е Ванина, я подшушни на твоето Коте да пушни в десятката доня Корлеоне, но ако може да е пред Съдебната палата, както прекара Мустафа! hahaha hahaha hahaha И така с един куршум  - два заека! Joy Joy Joy

# 577
Зизке, права е Ванина, я подшушни на твоето Коте да пушни в десятката доня Корлеоне, но ако може да е пред Съдебната палата, както прекара Мустафа! hahaha hahaha hahaha И така с един куршум  - два заека! Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 578
Готви ли сме за довечера?

# 579
  Дани, това котето на Зизка ли е? Много хрисимо е това! Joy Joy По-скоро може да е това! hahaha hahaha hahaha

# 580
Времето тече....
Таня и това изглежда добричо,срвнение със Зизкиното.

# 581
Дани как да не сме готови,аз още от миналия понеделник съм готова за нова серия newsm62
Зизу пристигаш с шоколад и с хубави вести от твоите звезди smile3501 smile3525И аз тъй си мисля,че Савашчо няма да остане дълго в ареста и ще си отииде в къщи.Мисля си ,че и доказателства няма,за да го обвинят за убийството.Е намериха го до жертвата ама няма оръжие,няма мотив за убийство и защо ще му е на Саваш да иска да прави зделка с Моран и след това да убива някой newsm78 .И ако ще убива  дали няма да намери мааааааалко по скришно място newsm78И на мен не ми се ще да фърлям директни нападки smile3532ама май наистина твойто коте има мноооого дейно участие в убийството.
Танче продължаваш да твориш smile3501 smile3525Ама за мама Шахи си мисля,че не е необходимо котето да я стреля тя ако продължава по тоя път накрая наистина ще си остане самичка в голямата къща както каза Лейля.Ама като го знам Саваш къв е мек мамето като му пореве малко и на него ще му е до там сръднята.Ама все пак Шахнур си му е майчица кво да я прави човека.
Ох и двете котета са големи сладури smile3501

# 582
Ортак, я подай некъв мат'рял да си развинтим музата малко и да се похилиме преди тегавата серия. Joy Whistling Whistling Whistling

# 583
Зизе нещо съм я закъсала откъм идеи.

# 584
 Все му е трън в очите! hahaha hahaha hahaha

Ени, хванала ме е музата два дни и ми остана само 45 епизод, след малко ще пусна 44 еп.

Общи условия

Активация на акаунт