Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 49

• 49 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Таня ей това по ми прилича на котето на Зизy

# 586
Дани, много си точна, но не смеех - да не ми се разсърди Зизка! Heart Eyes

А тук котето, според мен е взело от белия прашец и леко е пообъркано! hahaha hahaha hahaha

# 587
# 588
# 589
Ей го де е Явуз зад храстите дебне

А ей така унило ще гледа след като го заловят и го сложат там дето му е мястото-в затвора

Сега си мисля ако Явуз е котка какъв е Саваш -мишка или куче newsm78Според мен май Явуз си мисли,че Саваш е безобидна мишчица,но може да се окаже неприятно изненадан.

# 590

На мяктото на Бора в скоро време може и да е котето hahaha hahaha hahaha и да се препоти няколко пъти Joy Joy

# 591
Озвучение на профила на Явката http://www.youtube.com/watch?v=-1u8kw6hIMw&feature=related

# 592
# 593
Дани, Котешкия марш и аз го свиря Joy Joy Joy! Не знам Зизка дали го е научила? Simple Smile

# 594
Дани, Таня и Зизу се занимават с онова лошо коте, а милата Нургюл/Ясемин май намира утеха в чашката...  Cry И все пак е мноооого красива!  Heart Eyes

(А онази вечер я мернах в един от репортажите на Стар ТВ в съмнителна компания...  ooooh!
Не мога да повярвам...
) newsm78 newsm78

# 595
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Таня ей това по ми прилича на котето на Зизy
Охххх, мамин благ... smile3508 smile3508 smile3508

# 596
Ask ve ceza ~ Favourite moments ~ ep.44

44 еп. ~ Любов и наказание ~ Любими моменти

# 597
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Последните две седмици съм затрупана с работа и всички срокове са за вчера. Не ми остава време нито да пиша, нито клипчета да правя, но никога не ви изпускам от поглед. Благодаря на всички ви, че поднасяте тук последните новини и красоти около любимия сериал.
Правих-струвах и ще си открадна 3 часа в понеделник вечер.
Много ми липсва общуването в темата, но скоро ще се "завърна".  Hug  Hug  Hug
Сега ви пожелавам по-малко ядове около новата серия и дано нетът на всички ни да е безпроблемен. Приятно гледане!

# 598
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!

Явно пролетта ни затрупва с много работа. Ще ви настигам и аз с четенето след филма. Дано днес да има и положителни емоции и тяхната везна да натежи.

До скоро!
Hug     Hug    Hug    Hug    Hug 

# 599

ЛИН синема отваря врати! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт