каква адекватна намеса в такъв случай?

• 3 908
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Сега не мога да прочета всички мнения, но ето тук: http://www.116111.bg/
На тел. 116111   могат да звънят всички, които имат притеснения, че нещо нередно се случва на дете.

# 16
# 17
А детенцето не излиза ли пред блока да играе ?
Другите деца не могат ли да ги поразпитат техните родители дали "Гошко" не е направил или казал нещо странно ? Поне да се разбере долу горе какво се случва там ?
Обикновено децата се изпускат по - лесно пред връстници, но си трябва да се подпита съответно другото дете, за да сподели чутото от "Гошко", щото то само не би казало, освен ако не е нещо фрапиращо  Thinking

# 18
  • София
Има ли решение на съда при кого да е детето, докато няма официален развод?
Ако няма - да го "отвлече" и майката. Ако имам съмнения, че нещо се случва с детето ми, не бих разчитала на адвокатски съвети за това кое е "по-добре" в случая от правна гледна точка. Ако мъжът направи втори опит за отвличане, ще се постарая да има директен конфликт с мен, за да прояви агресия, тогава директно звъня в полицията и искам ограничителна заповед, после мисля какво да правя.
Важното е детето да бъде прибрано на безопасно място, при майката. Дори бащата да не го малтретира, със сигурност за него не е добре да бъде отделено от майката. А ако тя действително е избягала от мъжа си и е търсила спасение от организация за закрила, значи нещата са наистина лоши и просто трябва да си спасява детето, с риск да отнесе някой бой. Най-добре пред свидетели.

Общи условия

Активация на акаунт