Рак на белия дроб

• 229 097
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
Браво!!!

# 151
  • Варна
Супер! Дано така се задържи  Praynig

# 152
Браво на него, Йо!  Simple SmileДано всеки ден да е така.  PraynigИ ти не падай духом, а се радвай.
Баща ми още се държи, утре ще го приемат за второто вливане.

# 153
Пу! Дано Praynig!

# 154
Браво Йо, все така да е! Поздрави го от нас и му кажи, че има сериозна виртуална подкрепа  Hug

# 155
Вие се зарадвахте повече от мен Hug
Поздравих го от всички ви Grinning А той доволно попита-дали съм го похвалила,та получава поздрави Mr. Green

п.п.Много сте ми скъпи всички!

# 156
  • София
Йо,  Hug за теб и татко ти!!!
Аз все още не губя надежда за моята майчица (в петък останах без татко...) Не знам, дали има запознати със случая на Пол Краус и книгата му, но я чакам с нетърпение да пристигне и да видя как мога да помогна на майка ми да живее. Статистиките са ужасяващо безнадежни - най-внезапно появяващият се и бързо развиващ се рак, с преживяемост в месеци, след поставяне на диагнозата и с най-жестоките болки (малигнен мезотелиом на плеврата).
Моля ви ако има запознати да пишат в темата Peace

# 157
Йо,  Hug за теб и татко ти!!!
Аз все още не губя надежда за моята майчица (в петък останах без татко...) Не знам, дали има запознати със случая на Пол Краус и книгата му, но я чакам с нетърпение да пристигне и да видя как мога да помогна на майка ми да живее. Статистиките са ужасяващо безнадежни - най-внезапно появяващият се и бързо развиващ се рак, с преживяемост в месеци, след поставяне на диагнозата и с най-жестоките болки (малигнен мезотелиом на плеврата).
Моля ви ако има запознати да пишат в темата Peace

Ако има кой да ти го преведе от немски...

http://www.neue-medizin.de/html/mesotheliome.html

Майка ти е получила шок "удар в гьрдите" или реално или метафорично.
Питайте я.
Пол Краузе се е лекувал с алтернативни методи,вкл и с ГНМ.
Мезотелиом на плеврата е

# 158
Aganka ,съжалявам за загубата ти!
Аз затова не смея да се зарадвам на подобренията....Незнам,какво ще ми поднесе утрешния ден.
Christian,нищо не каза по повод епикризата Rolling Eyes

# 159
Aganka ,съжалявам мила Cry Много сили и кураж!

# 160
Камелия,при вас как вървят нещата?Как е баща ти?

# 161
  • София
Благодаря ви  Hug!
Открихме невероятно почитан човек лечител - билкар в Железница. Майка ми искаше отдавна да се консултира с него. Сега на него разчитаме.
Притеснява ме само, че времето между поставяне 2 инжекции морфин се скъсява, че няма апетит...
Лек ден Heart Eyes

# 162
Съболезнования за загубата, Aganka!
За този билкар в Железница има тема в Дир-а, в клуба за борбата с рака. Има и доволни хора.

# 163
Какво по точно за епикризата?
За баща ти ли?

Баща ти е започнал да се стабилизира,но не знам как ще му се отрази следващата химиотерапия....дано да я преживее добре,щом сте решили да я давате....

# 164
Здравейте нови приятели!Ето ,че нас ни застигна тази лоша участ Баща ми е с диагноза от  два дни и тя е плоскоклетъчен карцином на белия дроб.За сега е само с кашлица  и докато беше в болницата беше отпаднал и без апетит. Сега откакто се прибра се храни добре и казва че нищо не го боли.Лекарите ни казаха че не е за операция и за химиолечение тъй като е на73г и с прекаран инсулт и инфаркт.Сега не знам какво да предприема оставен е на доизживяване.Във вторник ще ми дадат епикризата. Незнам в кой стадий е тъй като лекарят не е много разговорчив ,да не кажа ,че с ченгел трябва да му теглиш думите.Дайте ми някакъв съвет за лечение

Общи условия

Активация на акаунт