Рак на белия дроб

• 230 056
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Аз бих си платила и бих направила един скенер. Като се познавам, не бих лежала на тези успокоения, защото често са измамни.

# 631
Аз също бих  платила за скенер. На рентген не се виждат метастази, а туморните маркери не дават обективна картина.
Майка до последно време туморните маркери й бяха в норма, усъмни се че има нещо защото почна да се задъхва. На рентгена се видя излив в белия дроб, но пак не се виждаха метастази. Чак като й направиха биопсия се потвърди, че има метастази. Затова ви съветвам да не се успокоявате и залъгвате, а направете скенер. Наистина от февруари до ноември са много месеци, не чакайте.

# 632
Блгодаря ви, момичета, потвърдихте ми съмненията. От самото начало всички 'разкрития' идват от моите съмнения и самоволни инициативи... Явно и тоя път ще е така. Ще й организирам скенер в началото на септември.

# 633
Здравейте момичета, за първи път пиша тук. Знам за групата от известно време от Sisi345, за което съм й благодарна. За съжаление и моят татко загуби битката с белодробния рак миналата седмица. Желая ви много кураж и най-вече здраве за да се борите за вашите близки!
Имам един въпрос: тъй като останаха толкова много лекарства, дали мога да ги подаря на други хора, които се нуждаят? Има ли суеверие по този въпрос? Останаха ни обезболяващи (Паратрамол и Диклофенак Дуо), хепатопротектори за черен дроб (Есенциале Макс, Трансметил, Карсил), Мико Дифенс лечебни гъби, кортикостероиди (Дексаметазон), Престариум за високо кръвно, калций с витамин Д, т.н. Благодаря ви предварително  bouquet

# 634
Съболезнования, миличка! Sleepy

# 635
Благодаря ти, Sisi Sad

# 636
Здравейте,честно казано съм толкова ошашавена,объркана и уплашена.Майка ми два мес.я лекуваха за плевмония без резултат,пратиха я на скенер и и откриха туморчета в ляв бял дроб и юетастази мисля,но за там не съм на 100% ,защото като питах едма позната да ми разчете спомена ,но каза да изчакаме бронхоскопията.Питах директно личната какво пише и каза че е рак на белия дроб.Знам ,че е рано да се притеснявам окончателно ,но майка от две седмици не яде,от снощи до сега е на 1 домат,мъча я с някакви прясно изцедени сокове,малко да се подсили,няма сила и да става вече.Утре влиза за бронхоскопия.Гласа и се промени,стана дрезгав .Който е минал по тоя път да пише.Какво следва?Къде трябва да ходя от тук нататък,аз ли трябва да се насочвам към онколог или ще ме препратят.Знам,че изхода е фатален,но честно да си призная ме е страх от пътя до там

# 637
Таня, напиши какво пише в разчитането на скенера. Тя не иска да яде, защото знае диагнозата или просто не й се яде? Не се отчайвай, има вече няколко лекарства за белив дроб и може да поживее още поне няколко години, а дай Боже и повече. Предполагам, че бронхоскопия ще правят, за да видят кой вид е ракът и да знаят с какво да го лекуват. Като излезе резултатът, ще ви насочат към онколог за терапия. Майка я лекуваха с Терцева (и то без бронхоскопия, ей така решиха, че е недребноклетъчен рак) и на третия месец всички метастази се бяха смалили двойно. Трябва да я подкрепяш духом, да не се предава!

# 638
# 639
Това е резултата

# 640
За съжаление наистина изглежда като рак на белия дроб с увеличени лимфни възли. Няма разсейки в други органи. След скопията ще ви насочат за лечение.

# 641
Благодаря ви много

# 642
  • SOFIA
Майка ми я диагностицираха с плоскоклетъчен белодробен карцином. Оперираха я в Белодробна болница. Сега трябва да търсим онколог. Въпроса ми, имате ли впечатления от болница Сердика-онкологията? Благодаря ви и много здраве на всички пожелавам!

# 643
Майка ми я диагностицираха с плоскоклетъчен белодробен карцином. Оперираха я в Белодробна болница. Сега трябва да търсим онколог. Въпроса ми, имате ли впечатления от болница Сердика-онкологията? Благодаря ви и много здраве на всички пожелавам!

Тази зима чух хубави неща от една позната. Даже не знаех, че имат онкология.

# 644
Ние проучвахме отделението и имаше добри отзиви за д-р Койнов. В крайна сметка обаче избрахме болница Надежда, защото ни беше по-удобно като местоположение.

Общи условия

Активация на акаунт