"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 958
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
а за неакането нашият педиатър каза да й кипвам овесени ядки във вода и после с нея да й правя млякото. ще кажа дали действа Wink
Кажи че се шегуваш,моля те

# 211
  • Русе
Да се отчета след консултацията и да питам след поставени Пентаксим и Синфлорикс давали ли сте Панадол?

А ето и мерките на момата 5.570кг. и 58см.  Blush

Казвали ли са ви да започвате да давате Зимафлуор?

# 212
а за неакането нашият педиатър каза да й кипвам овесени ядки във вода и после с нея да й правя млякото. ще кажа дали действа Wink
Кажи че се шегуваш,моля те
защо?

# 213

smile3544 smile3544
Не мога повече....
Елч, в овеса има глутен...Още е мъничко бебето да го приема  Tired
МОЛЯ ТЕ, ПРОЧЕТИ!  Praynig Praynig Praynig

http://beberoni.blogspot.com/2009/05/blog-post_20.html

# 214
ама аз няма да й давам да ги яде...
няма ли разлика?

# 215
  • ул. "Мечтание"
няма ли разлика?

Доколкото знам - няма.

# 216
  • София
=Michelle= добре дошла! Разкажи моля за Москва малко повече.Винаги ми е била слабост.Като поотраснат децата съм решила да идем всички дружно живот и здраве.

Моят мъж се занимава на едро с плодове и зеленчуци и има неща, които на мен ми е забранил да ям, а пък  за бебето съвсем, само като ми казва как се съхраняват и обработват някои плодове и лошо ми става!!! 
Я дай малко подробности, моля!  Praynig Peace

Присъединявам се за подробностите, стана ми интересно.

На Никола му режех ноктите докато спи и до ден днешен мрази да му ги режа, еле пък на краката.
А сега на София когато е будна, на повивалника обикновено, че ми е по удобно.

# 217
няма ли разлика?
Няма!

# 218
  • София
Сакси Hug Мисля, че имаш талант, записли се ......  Whistling

И ние се имаме един папагал - Папи  Crazy

Михи, мараба  Crazy

Люба, мисля зад кооперацията да спретна една градинка, ние сме си съседки, така че те каня на групово копане и съдене  Joy

И ММ й реже ноктите, докато я кърмя и даже и клъцна малко кожичка с нокторезачката, та оттогава само с една малко ножичка с вирнати краища  Wink

Ггъбка, чакам снимки на оранжевия памперс  Hug

# 219
  • София
Благодаря ви за пожеланията.  Hug  Първите снимки ги качих във ФБ. Нищо особено не са, още не знам как да работя с него. Сега трябва да чакам да се зареди батерията...  Blush

Люба84
, и аз съм любопитна. Може и на лс, ако нещо те притеснява.  Peace

Някой да знае кога ще свърши тоя вятър?

# 220
  • София
Люба84, и аз съм любопитна. Може и на лс, ако нещо те притеснява.  Peace

И аз, и аз, най-малкото тази година е добре да си направя малко домашна зимнина за бебе  Flutter

# 221
Много странно!И нащо педи ми каза да давам овесена вода за запек,бебка няма и навършени 2 месеца...
Не съм дала защото бях чела,че е рисковано,пък и ме хвана страх с наща генетична оберемененост към алергии.Тия доктори май не винаги се замислят какви ги плещят  newsm78

# 222
А аз мога ли да ям овесени ядки, при положение, че кърмя?Глутенът отива ли в кърмата?

Ноктите режа с ножичката на Чико, мноого съм доволна.
На ръцете през 2-3 дена, че освен себе си дере и мама по циците докато суче, а на краката със здраво стискане от моя страна, успях да отрежа 2 пъти на палците и кутретата, че си беше пуснала и там маникюри. Joy

# 223
  • ул. "Мечтание"
А аз мога ли да ям овесени ядки, при положение, че кърмя?

Можеш!
Даже твърдят, че помага за увеличаването на кърмата. Но не ги яж с прясно мляко. Само сварени/задушени/накиснати с вода. Може да добавяш и някакви сушени/пресни плодове и ядки (сурови за предпочитане).

# 224
Сакси честито и наслуки! какво си взе?
Люба и на мен ми е интересно?
надявам се да приготвям аз пюретата, имам уред за готвене на пара, който ще ми върши чудесна работа, плодове и зеленчуци от магазина и не според сезона, ако е според сезона трябва да й давам кактуси, опушени мандарини и змийско  Mr. Green
ноктите режа веднъж седмично и докато спи и докато е будна с ножичка от пренетал, нокторизачка още не съм ползвала, а на крачетата не съм рязала, няма нужда все още

Общи условия

Активация на акаунт