"Година мина откакто бе заченато ЯНУАРЧЕ сладко!" (8)

• 25 893
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Бебеш, ето колко сме различни хората. На всеки му прави впечатление нещо различно.

# 601
Бебеш, ето колко сме различни хората. На всеки му прави впечатление нещо различно.

Просто другите неща не ги чувам за първи път  Wink

# 602
Добро утро,

Уххх, мойто дете май решава да изпробва диапазона на гласа си. Не знам как успява да докара гукането като крещене. Мен не ми пречи, ама горките съседи...

Някой (Ети?) спомена активна гимнастика. На нас ни подариха такава с килимче и някакви висящи играчки, но не мися, че го впечатлява силно. Много се чудя дали да не купя тази на Чико (http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/839). Мамите, които имат нещо подобно, кажете дали децата и се радват примерно повече от месец?

# 603
Гала си я спестявам на последък. Действа ми зле на нервите. Все знае и все е най-права и от всичко разбира. Нещо в предаването ми накуцва като цяло

# 604
  • В две тъмни очички
careener, независимо,че се е подобрило състоянието на очето и дори когато ти изглежда добре, продължи с капването на кърма! Поне седмица! За да се оправи напълно!
Относно парк - аз съм далече от всички, така че никога нямам претенции къде ще е , все е много път! Ама времето нещо не ми допада да се шматкам по парковете днес,че почне пак някоя градушка като вчера и ще се чудя къде да се завра  Mr. Green
Това със зехтина всяка вечер ли го правиш? Ако не пропускаш вечери,би трябвало бързо да мине. Мажеш със зехтин минимум 30 мин преди баня (най-добре около час) и после със сътно гребенче решеш с/у косъма! Леко може да натиснеш - не боли! На малката явно са и останали точно на завъртулката (върха на темето) и нзи ден ги видях! За 2 дена ги махнах със зехтин! На веждите обаче не пипам с гребен или зехтин - там мажа само с кремче (ползвам Нивея)

=Michelle=, Ноеми беше пуснала по-назад в темата линк към активната гимнастика , която те са използвали. Подобна е на тази, която ти искаш. До колкото разбрах Пресиан много и се е кефил

# 605
  • София, Лагера
Добро утро  Simple Smile
Сутринта беб се събуди с "Гауууу"  Laughing

Крусти имаше и Тервел, преборих ги по рецептата на Бубето  Peace

Брей, че защо толкова багаж носиш, Бенджи?  Rolling Eyes Аз мъкна: дрешки половин куфарче, одеялце евентуално, шишета не ползвам, къпя на душ или вана, памперси навсякъде има и затова не нося, а купувам, като свършат...

# 606
careener, независимо,че се е подобрило състоянието на очето и дори когато ти изглежда добре, продължи с капването на кърма! Поне седмица! За да се оправи напълно!
Относно парк - аз съм далече от всички, така че никога нямам претенции къде ще е , все е много път! Ама времето нещо не ми допада да се шматкам по парковете днес,че почне пак някоя градушка като вчера и ще се чудя къде да се завра  Mr. Green
Това със зехтина всяка вечер ли го правиш? Ако не пропускаш вечери,би трябвало бързо да мине. Мажеш със зехтин минимум 30 мин преди баня (най-добре около час) и после със сътно гребенче решеш с/у косъма! Леко може да натиснеш - не боли! На малката явно са и останали точно на завъртулката (върха на темето) и нзи ден ги видях! За 2 дена ги махнах със зехтин! На веждите обаче не пипам с гребен или зехтин - там мажа само с кремче (ползвам Нивея)

да, точно така мисля да направя с очичките!  Hug и на себе си слагам, че едното ми око се е възпалило, и не е само конюнктивата, уви. а за крустите - скалпът се оправи по твойта рецепта за има-няма седмица, но за веждата забелязах по-късно, и само мажа, без да отмивам след това. затова си мисля, че може би трябва да направя една серия от всекидневно къпане, поне на главата, да видим дали няма да отпадне и това. но пък не трябвало да се разчопля..  newsm78

днес направих равносметка по колко памперса дневно ползваме средно - излиза, че по 4. това, като се има предвид, че първият месец малката акаше много много често. доволна съм! вас колко на ден ви ползват като бройка?

сега се сещам за още едно питане - в собствена стая големият се измести във втори клас, на 7 г., поради липса на пространство, разбира се. и сестра му ще откара до късно при нас, предполагам.

# 607
Ети, не се притеснявай за пътуването, аз така се товаря, защото няма да ни има 20 дена.

Хихи! Споко! И за 20 и за 2 дни багажа обикновено е почти един и същ като количество! Simple Smile
Взех си дори праха за пране Joy

Ноеми, стерилизатора е за помпата, шишета за всеки случай, иначе и ние не ползваме, само за съхранение на кърма за кратко. Памперси съм взела колкото за пътя, ама пусто багажа пак е много, като сложим и шезлонга и свят ми се завива.

pepita, не съм плевенчанка, ама мъжа е Simple Smile

# 608
  • Пазарджик
Добро утро!Днес съм си дала почивка-никакво готвене и чистене Mr. Green

Бебеш това за пробиотиците и секциото и друг път са го коментирали при Гала,аз много рядко е гледам щото много ме дразни.Не съм сигурна дали правилно ще обясня за връзката между тях ама беше нещо от сорта ,че при вагинално раждане в стомашно-чревния път на новороденото навлизат микроорганизми от майчиното тяло.
При секцио бебето също може да е изложено на майчините микроби, но първо то “е обстрелвано” от микробите от екипировката, въздуха и от другите новородени, като сигурният преносител е медицинският екип около него.

# 609
Здравейте! Влизам само да кажа, че не ви изпускам, нищо че не пиша. Просто не съм много много по писането, а и нямам много опит с форумите - опитах се един линк да сложа и стана тя една ... Бира мерси за указанията, може би следващия път ще стане...
Заглавието на темата е прекрасно - и аз се върнах една година назад... В началото на май миналата година бяхме с ММ на един фестивал в Украйна и очаквах там да ми дойде цикъла, но то така и не стана и реших че от пътуването и смяната на климата нещо се е объркало и продължих да си чакам. Измина 1 седмица и когато се прибрахме първата ми работа беше да купя 2 теста. С ММ само се гледахме и никой не смееше на глас да изкаже предчувствието си, за да не се развали работата. И така - и двата теста бяха  EFP И двамата се разревахме, защото в края на май имахме записан час в клиника за започване на подготовка за инвитро. БОГ си знае работата! Въпреки всички обяснения на лекарите, че проблемите са много и варианта е само един - инвитро, днес до мене спи Рада - нашето малко чудо, благодарение на БОГ - наистина вярвам в това! И съм МУ много благодарна че ни я даде!
Нека всичките ни мъници са живи и здрави, много да им се радваме и БОГ да ги пази!

# 610
Само да ви кажа, че се влюбих в памперсите на Пуфис!  Heart Eyes
Връщам се да чета и да наваксвам...  Wink

# 611
  • София, Лагера
Ноеми, стерилизатора е за помпата, шишета за всеки случай, иначе и ние не ползваме, само за съхранение на кърма за кратко. Памперси съм взела колкото за пътя, ама пусто багажа пак е много, като сложим и шезлонга и свят ми се завива.
Вместо шезлонг може да ползвате кошницата за кола, която така и така е с вас. Слагаш една възглавница (сгънато одеялце, хавлиена кърпа) отдолу, колкото да не е голям ъгъла на гръбчето и ето ти вариант  Wink
Вместо стерилизатор за помпата, можеш да стерилизираш полево - с варене в тенджера. Предполагам вече не се цедиш по много пъти на ден. Пък ако ти е твърде енергоемко... нали баба е за това, да помага  Twisted Evil Whistling
Кърма можеш да съхраняваш във всякакъв съд, не ти е необходимо шише. Например стерилизирано бурканче от лютеница  Wink

Редуцирахме ли достатъчно?  Laughing Wink

# 612
  • София
Здравейте и от мен
на днешния ден преди година сътворихме Даниел. Най-неочаквано за мен стана от първия път. Бях много щастлива докато АГ-то не каза, че не вижда нищо в плодното сакче и трябва кюртаж. Постъпих в болница и там пак ме прегледаха, а лекарката каза "абе може и да излезне нещо от тази бременност. искаш ли да чакаме". И така изчакахме 5 дена, пак ме прегледаха на ехограф и тогава се видя точица и се чу пулс. Бях адски щастлива

А сега да си задам въпроса - в сряда сложихме Синфлорикса, от тогава бебо е кисел, няма апетит, обърка си режима, някой с подобни оплаквания може ли да ми каже за колко време отшумяват страничните реакции?

# 613
  • София, Лагера
Само да ви кажа, че се влюбих в памперсите на Пуфис!  Heart Eyes
Моля за подробности!  Hug

На Тервел му омаляха вече Либеро 3, а за 4 му е рано май, та търся варианти....По сметките на домашния кантар излиза, че тежи 7800, ама ще го мерим по-точно в понеделник при док.

# 614
Концерта на Диси май е съдбовен момент за много от нас, на мен там ми се прокраднаха първите мисли дали не съм бременна, защото нещо необичйно лошо ми беше, тегаво, даже и бира не ми се пиеше чак толкова (значи хич не съм добре  Mr. Green ), не можах да издържа отпред в навалицата и се преместихме по-настрани и така не помня после кога точно направих тест ама следващите дни ще да е било  Simple Smile .

Иииии невероятно, но факт  Shocked ........., снощи моята госпожица яде към 22.30 после бая мрънка докато заспи, чак към 2ч. заспа нормално, но като заспаааа.... събуждам се аз в 10 и нещо сутринта и не мога да проумея какво е станало, реално ли е това  Shocked да не сме ставали изобщо, а гърдите ми на течащи балони наподобяваха, ставам и намирам едно спящо бебе  Heart Eyes
Зачудих се дали е мрънкала пък да не съм я чула през нощта, но.... наспах се  Party дано не предвещава буря случилото се  Grinning

Ааа и от вчера моето бебе издава звуци като разгонена котка, едни провлачени приказки говори, много е смешна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт