Британците, британците! - Кой с по брит, кой с по пет-шест - 13

• 18 413
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Ænima/Albuquerque
И бирата, Джо, никога не забравяй бирата!  hahaha

# 31
  • Разпиляна във въображението
Хоп, запис.

Хубава тема и закачливо заглавие  bouquet

# 32
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пфуу, бира, бълбукаща адска течност Rolling Eyes

# 33
  • Ænima/Albuquerque
Адска течност е когато е топла!  hahaha
Плю по Идо Голдбърг, преди Джо да е зинала пак!

# 34
  • София
А така!  Джо, много хубави замъци. 
Аз съм била само в два, при това в Испания и хич не съм по темата.  newsm45
А так искам в Англия... Сега и в онзи беличкия от снимката искам...
Отивам си да давя мъката в сладолед...  perko

# 35
Все Джой ви е в устата, а я се виж ти- три поплювки за уикенда, аз съм направо скромна  Crazy Даже отстъпих един, а и Джеси не съм омърсила прекалено, Бейби, похвали ме Hug

Ване, в беличкия и аз не съм била, чехите много не му се радват, та все някъде другаде ходим. А е и далече, пустия Tired. Но това лято е твърдо в списъка. Дай да видим испанските, те ще да са екзотични Heart Eyes

# 36
Джой, моля ти се, твойте със сигурност са хубави.  Mr. Green

# 37
  • Ænima/Albuquerque
Все Джой ви е в устата, а я се виж ти- три поплювки за уикенда, аз съм направо скромна  Crazy Даже отстъпих един, а и Джеси не съм омърсила прекалено, Бейби, похвали ме Hug

# 38
  • София
Ами не са по - екзотични, въпреки леките ориенталски елементи. Сигурно южните ще са такива. Чешките и немските са като от приказките - Спящи красавици, Пепеляшки...
признавам в английските не съм се ровила толкова, но пък ме влекат старите имения - там, където мога да се срещна с кентървилския призрак  smile3508

Сеговя - Алказар (Алкатхар или както го произнасят - не знам)

И Роял Палас в Мадрид, който е доста стандартен съвременен дворец. Не, че не си харесах две - три нещица и един рицар в него...

# 39
Уау, прекрасни са, особено Алказар Party Трябва да призная, че чешките замъци са страхотни, но двата най-прекрасни за мен са в Скотско- Дънробин и показания на първа страница. А има и още много, за които не стигна време, най ме е яд за ето този
. Най-готиното в шотландските замъци е, че са позиционирани или на скала над морето, или врязани в някое езето, или на самотен чукар нейде из Хайлендите, впечатляваща гледка са.
Ето и хубава колекция от замъци от цял свят http://www.designsdelight.com/castles/19-wonderful-fairy-tale-an … medieval-castles/, набелязах си поне 10 Laughing, ама няма да ме огрее скоро.

Джой, моля ти се, твойте със сигурност са хубави.  Mr. Green
Хубави са, хубави и рунтави Crazy

Сарки, какво е това, моля ти се, на грух-муцка докарва newsm78

# 40
  • София
Прекрасна колекция, а има и доста отбелязани замъци близо до нас в Хърватия.

# 41
Не те знам, ама се съмнявам, че биеш Фаръл.  Naughty  Mr. Green

На мен за замъците ми е важно да са древни, колкото по-, толкова по-добре, не просто старички, на 2-3 века, мхъ! Никога не съм виждала замък на живо, даже почти родния Бран.  Tired

# 42
Да си организираме брит-екскурзия до шотландските (и не само) замъци, а?  Flutter

# 43
Веднага се записвам, за замъци винаги готова. Тук ми се смеят на манията, повечето чехи не обичат обикаляне по старини, свързват го с училищни екскурзии и скучни семейни пътувания от детството. Как да им обясня, че в нашо поле замък почти няма, и на мен това ми е супер ново като изживяване Blush

Слънчо, прекрасна си, красива, разкошна Кая Heart Eyes

# 44
  • Ænima/Albuquerque
Да си организираме брит-екскурзия до шотландските (и не само) замъци, а?  Flutter

Ех, че суперска идея.

Джо, циливка бе!
Бай дъ уей, тоя сайт ми побърка Мозилата.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт