Британците, британците! - Кой с по брит, кой с по пет-шест - 13

• 18 413
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Така е, Джой, Кая е прекрасна  Heart Eyes

# 46
  • София
И аз искам пък... на екскурзия!  Crazy

# 47
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Невероятна

Особено я харесвам без грим и с ученическата униформа. Много точно са ги избрали брата и сестрата в този сериал, имат едно и също перверзно-невинно излъчване, и уникални сини очи Heart Eyes

# 48
И тази снимка я имам в колекцията  Flutter

Иначе си права, най-хубава беше в първи сезон... И като си помисля, че там е на 14 години  Crazy

# 49
На 14, майтапиш се #Crazy. Да пуснат детенце да играе такава роля, британците са перверзници Crazy
А тези очи, как мечтая за такива

И щом е за очи, слагам и баткото, неговите са също толкова впечатляващи Heart Eyes

# 50
Не се майтапя, Джой, родена е 92-ра  Crazy

# 51
Хоп и аз в новата тема... Благодаря, Пуци Hug
Ама кога успяхте да изпишете старата... феноменални сте направо!

Ох, замъци!!! Обожавам да ходя по замъци! Тоз беличкия - Замъка Хлубока, съм го изръшнала надлъж и нашир! Мнооого красив!
Паласио Роял в Мадрид и на мен прекалено модерен ми дойде, на центъра, като се мотаеш там не очакваш каляски и лакеи, а ролсове да влязат в двора. Не, благодаря!
Записвам се и аз за екскурзията ви по замъците, така ми се иска да ги обиколя всичките!

Аз тази седмица съм зарязала бритското и съм на вълна Стайнбек. Чета отново "Гроздовете на гнева" и направо ме тресе! Бях забравила как пише този човек!
  bouquet Сори за офф-а.

# 52
"Гроздовете на гнева" съм чела веднъж, стига ми за цял живот  Mr. Green
"На изток от рая" е друго нещо  Flutter

# 53
Не съм чела "Гроздовете на гнева", въпреки че харесвам Стайнбек, а това му е общо взето най-известния роман. Предпочитам "Улица Консервна" пред "На изток от рая".

# 54
"Улица Консервна" е много забавна, иска ми се да я препрочета, но я дадох и не ми я върнаха  Close

# 55
Много гадно така Confused. Аз поне съм застрахована от такава съдба, баща ми е луд по Стайнбек, та си имаме вкъщи избрани съчинения в три тома, плюс най-известните романи в самостоятелни издания. Като добавим и бройките от моминската библиотека на мама, сме Стайнбеко-осигурени доживот.
Иначе преди малко, докато превъртах какво негово харесвам, и ми изникна в съзнанието "Мостът на Сан Луис-Рей", слава богу, че се сетих, че е на Торнтън Уайлдър, преди да се изложа Flutter.

# 56
Май няма нещо на Стайнбек, което да не харесвам...
На "Перлата" също много рев ударих. "Улица Консервна" беше забавна. А докато четох "Пътешествие с Чарли" направо си мечтаех някога да пътешествам така, ама във времето в което и той го е направил.
Идва ред пак да прочета "На изток от Рая", че съм го позабравила.

# 57
Поради липса на филмови опции за тази вечер, се отдавам на "Стъклен дом"
Поздравче

# 58
  superuu  superuu  superuu Чуден поздрав за лека нощ!  Mr. Green

# 59
  • София
Я да ви поздравя с нещо, което ме върна в училище и ми навява много спомени, които не са любовни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт