Сполучливи имитации на маркови парфюми -2

• 286 757
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Di,благодаря ти Simple Smile И аз така си помислих,че може би е имитация на 212,но не съм съвсем сигурна и реших да питам.

# 121
Туко що станах горд собственик на Refan follow me, 187 от номерацията им, напомнящ на J'adore.50 мл от този чуден аромат струва 7.80.Разбира се, разликата е осезаема, но много приятно и леко напомня за J'adore, точно толкова колкото ми е достатъчно да се досетя за него.Мирише на свежест и чистота, за ежедневна употреба е чудесен, за тези, които не искат натрапчиви аромати.

# 122
Полезна тема   bouquet
Искам да си намеря имитация на kezo flower.
Попадала съм на парфюми на Chatier.
ESCADE tropic и FLORA by chatier на какво са оригинал?

# 123
  • София
Flora Kenzo има в един магазин за имитационни парфюми на Парчевич под Дск в събота си купих Флора на Гучи и съм доволна траен е . Има доста голям избор .

# 124
Здравейте, имам нужда от съвет! Търся хубава имитация на Alien- Thierry Mugler, проверих Карефур- Муудчетата-нямат, Рефан не правят...моля дайте съвет какво и къде да търся   Hug

# 125
Здравейте, имам нужда от съвет! Търся хубава имитация на Alien- Thierry Mugler, проверих Карефур- Муудчетата-нямат, Рефан не правят...моля дайте съвет какво и къде да търся   Hug

на Роксан провери ли  newsm78

# 126
  • там край морето...
Не познавам аромата, но моя близка от една година ползва само на парфюми D&P - води се номер А12 - те са готови - 30 мл струва 15 лв - това бил най - сполучливата реплика - по думи на клиентки.
http://dpparfumi.eu/product_info.php?cPath=24_34&products_id=78

# 127
Роксан пробвах, но честно казано не ми хареса,четох,че Мууд е добра имитация,но не мога да намеря точно Alien-a във Варна...D&P дали се продава свободно, или са само с доставка..и ако "да",къде във Варна  newsm78

# 128
Аз днес бях до Дм и видях една тоалетна вода или парфюм беше - на Jean Marc Bossa Nova , аромата ми се струва 1 към 1 с Хюго бос, който брат ми преди години си беше взел от Англия. Някой има ли представа дали Боса Новата е имитация на Хюго? Шишенцето е същото като това на Бос....???

А специално за Thiery Mugler Alian съм чувала, че аромата му е като този на орифлеймския Amber elixir  - не мога да го твърдя със сигурност, понеже познавам единствено аромата на Орифлейм и между другото е един от любимите ми и най-трайни аромати които имам вкъщи.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 16:38 от elenagal

# 129
Дъщерите ми са фенки на Ескада и им взех на рефан N103 OCEAN LOUNGE/ESCADA
и-да не излъжа за номера,защото не е при мен,но май беше 116-escada taj sunset
И двете са много приятни,напълно в духа на плодовите компотести Ескади.
Туй 103 ми ухае в косата на лято и ме радва вече втори ден.
Разполагам с няколко "скъпи" парфюма,избирани по аромат,но и да са трайни(умишлено не използвам думата оригинални,защото съвършен нос,годен да усети перфектното менте,няма).
И най-трайните от тях изчезват за нула време.Дали някой продавач е припечелил за моя сметка,дали са виновни новите изисквания парфюмите да не съдържат определени съставки,и това да ги отслабва като интензитет и продължителност-нямам представа.Помня обаче как миришеха с дни "задграничните" парфюми на моята майка през соца.Което ме навежда на тежки мисли за съотношението цена-качество.
Може просто да съм попаднала на добри рефани,но определено ще им дам шанс.

# 130
  • на североизток от Рая

Имам имитация на Ейлиън. На Роксан е, номерът е W42. Много близък е аромата до оригинала. Ако искаш, прати ми адрес на лични, ще ти пратя шишенцето, което е наполовина пълно. Аз си имам и едно цяло, но не го ползвам. Бях ги забравила напълно.  Hug

# 131
Разполагам с няколко "скъпи" парфюма,избирани по аромат,но и да са трайни(умишлено не използвам думата оригинални,защото съвършен нос,годен да усети перфектното менте,няма).
И най-трайните от тях изчезват за нула време.Дали някой продавач е припечелил за моя сметка,дали са виновни новите изисквания парфюмите да не съдържат определени съставки,и това да ги отслабва като интензитет и продължителност-нямам представа.Помня обаче как миришеха с дни "задграничните" парфюми на моята майка през соца.Което ме навежда на тежки мисли за съотношението цена-качество.
Момичета каква цена е рафан и колко мл. от къде се поръчва може ли повече инфо....погледнах в саита им но нищо не намерих за реплики...

# 132
  • там край морето...
Роксан пробвах, но честно казано не ми хареса,четох,че Мууд е добра имитация,но не мога да намеря точно Alien-a във Варна...D&P дали се продава свободно, или са само с доставка..и ако "да",къде във Варна  newsm78
D&P се продава и свободно - стига да има магазин във Варна, аз съм от Бургас и за това не мога да ти кажа къде има при вас. В Бургас - магазина им е срещу стоматологията..
Момичета каква цена е рафан и колко мл. от къде се поръчва може ли повече инфо....погледнах в саита им но нищо не намерих за реплики...
  Рефан в Бургас (понеже виждам че си от там) - има на ул. Богориди - в началото-от отсрещната страна на часовника на х-л България - магазинчето е точно на един ъгъл и е много голям. Другият магазин е на Александровска - след Альошата, като подминеш Райфайзенбанк, която се пада в дясно, следват няколко магазина един до друг  то се пада 3 или 4 магазин. Рефан се продават на милилитри и се добавят и капки концентрат. Средно 30 мл + 30 капки излизаха мисля 5,30 лв, а 50 мл - 8,50лв (говоря по памет). и това са цени ако си носиш твое шишенце, ако искаш тяхно шишенце се доплаща допълнително, като цените варират според размера на шишето.

# 133
stelita....много благодаря за отговора,днес ходих да погледна на богориди по точно за DKNY-106 но   не ми хареса,имала съм и на FM които по се доближава до оригинала,така че някой ако го интересува за зелената ябълка на дона карън на FM e по добра репликата...

# 134
  • където си пожелая...даааа...
Къде в Пловдив могат да се намерят тези Мууд-чета, или други видове имитации, защото аз, честно казано, освен наливните на Рефан, друго не съм виждала Rolling Eyes. В сисъл, от кои магазини си ги купувате - на самата марка, или просто козметични магазинчета /прочетох, че споменавате Карфур/ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт