Сполучливи имитации на маркови парфюми -2

• 286 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Полска фирма - купува ароматите директно от ДРОМ (мястото, където се произвеждат всички аромати. Известните марки закупуват ароматите (под формата на масла) си оттам и ги патентоват за 6 месеца или 1 година, примерно. След изтичането на този период ФМ закупува ароматите и ги предлагат на пъти по-евтина цена. - и аз научих тази информация съвсем скоро и бях доста изненадана. Нямах си и на идея, че ароматите се произвеждат и измислят на определено място, пък после "марките" си ги закупуват)

# 106
  • Там, където ме обичат
Нямах си и на идея, че ароматите се произвеждат и измислят на определено място, пък после "марките" си ги закупуват)
Не бих се съгласила Peace Имаше един филм на BBC който разказва за някои от парфюмерийните къщи - как и къде създават ароматите си.
Без да се заяждам, тази , по-горната информация къде си я чела, че след 6 м. патента изтича и го купува някой друг?

# 107
М не, не черния, Paco Rabanne XS дамския аромат, беше много на мода преди 6-7 год. когато бях абитуриентка. Не знам от къде се сетих за него но ми беше многооо любим. А тези на ФМ къде мога да ги намеря? Могат ли да се поръчат по интернет ?

# 108
Нямах си и на идея, че ароматите се произвеждат и измислят на определено място, пък после "марките" си ги закупуват)
Не бих се съгласила Peace Имаше един филм на BBC който разказва за някои от парфюмерийните къщи - как и къде създават ароматите си.
Без да се заяждам, тази , по-горната информация къде си я чела, че след 6 м. патента изтича и го купува някой друг?

не става на въпрос за парфюмерийни къщи, а за концерн - ДРОМ е концерн. И патента не се купува от друг - с този патент те осигуряват забрана за производство за дадения парфюм за този период, след това може да се произвежда и от други фирми

# 109
Някой има ли отзиви за лидълския парфюм, понеже го сравняват с Шанел

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/14408.htm

# 110
  • София
Аз не разбрах кое точно му сравняват с Шанел. Ароматът е имитация на Miss Dior Cherie. Според приятелката, от която го пробвах, бил задоволително траен.

# 111
Някой има ли отзиви за лидълския парфюм, понеже го сравняват с Шанел

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/14408.htm

За първи път чувам, че имало такъв парфюм  Blush Каква горе-долу му е цената  Thinking

# 112
  • София
10 лв.

# 113
  • БУРГАС
къде в Бургас има муудчета освен в Карфура (четох и старата тема )искам да опитам техни продукти които момичетата хвалят на определени парфюми:)
Муудчета,вече има в Пиргосплод в едно малко магазинче за козметика точно срещу входа Peace Незнам дали имат всички номерца,но имаше доста шишенца!

# 114
Здравейте!
 Знаете ли дали в България продават парфюмни масла, в смисъл да е във вид масло констиненцията?

# 115
  • София
Да, във Варна - магазин Гиза. И в София има, но не мога да кажа адрес в момента.

# 116
О, благодаря много за бързия отговор, веднага ще го потърся в Гугъл:))

# 117
  • там край морето...
къде в Бургас има муудчета освен в Карфура (четох и старата тема )искам да опитам техни продукти които момичетата хвалят на определени парфюми:)
Муудчета,вече има в Пиргосплод в едно малко магазинче за козметика точно срещу входа Peace Незнам дали имат всички номерца,но имаше доста шишенца!
vevetka - това магазинче е всъщност основният дистрибутор за Бургас на тези парфюмчета - който зарежда магазинчетата и парфюмерийките в Бургас.
Аз установих, че в Карфур все още ги има , но са само няколко номера - и не са при другите парфюми където бяха преди - а са в един метален бял кош - точно до касата на момичето при което се плащат скъпите козметики, спирали, гримове - в този сектор. Преди седмица като ходих имаше дамски Mood - с номерца W14, W17, W21(Addict), W31 i W 40. Но на мен  на нищо не ми миришеха. Купих си от центъра Roxanne W21 (addict) и съм супер доволна - всички колежки и приятелки ме питат от къде съм го купила, а познавачите веднага го разпознават че е Адикт. Много траен аромат, определно си заслужаваше да се пробва - а сега за зимата е много подходящ, поне според мен.  Sunglasses

# 118
Момичета,знаете ли дали 313 на Би-Ес е имитация на някакъв парфюм?

# 119
Момичета,знаете ли дали 313 на Би-Ес е имитация на някакъв парфюм?
Не го познавам и не съм на 100% сигурна, но следвайки логиката в названията на другите им парфюми, да са с "разпознаваеми" имена, предполагам е имитация на 212 Carolina Herrera. А и по състав е близък до 212 СН.
313 Тоалетна вода:
Семейство: цветен, плодов, мускусен
Връхни нотки: бергамот, мандарина, портокалов цвят
Сърдечни нотки: жасмин, лилия, фрезия
Базисни нотки: сандалово дърво, мускус.

Общи условия

Активация на акаунт