Сполучливи имитации на маркови парфюми -2

• 286 709
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Стара Загора
Някой купувал ли си е от парфюмите на Degaje и ако да - какво е мнението за тях? В описанието пише, че са доста трайни.
http://www.nalivniparfumi.com/2011-10-03-16-02-40

# 92
  • Бургас
къде в Бургас има муудчета освен в Карфура (четох и старата тема )искам да опитам техни продукти които момичетата хвалят на определени парфюми:)

# 93
И аз да се включа! Аз също използвам имитации, тъй като оригиналите ми се струват доста соленички Naughty  Много съм доволна от лайт блу - сега него използвам и направооо  ura

# 94
Здравейте и честита нова година! bouquet

"Нахлувам" в темата, не съм писала преди, но ви чета редовно. Peace

Преди години, като ученичка, ползвах постоянно имитации на Рефан - Light Blue, както и J'adore. Бяха страхотни.

Сега, благодарение на вашите насоки, попаднах на Mood. И какво беше учудването ми, когато открих, че имат вариант на любимия ми Lanvin Eclat D'arpege! Взех си го от щанда на Golden Rose в Mall of Sofia. За съжаление е супер нетраен, но принципно леките парфюми нямат трайни имитации (или поне аз не съм попадала на такива). Та така де, пръскам си го с кеф макар и през 2-3 часа, за тази цена просто няма как да съм по-доволна. Смятам да пробвам и Light Blue в най-скоро време.

Имам и едно въпросче - майка ми дълго време ползваше на Galeria имитация на Bvlgari Omnia Cristalline, но от доста време се оплаква, че не може да го открие (в Пловдив са й казали, че е спрян от производство) и ми е поръчала да й издирвам по софийско. Имате ли идеи дали наистина не се произвежда или за някакви закътани магазинчета, където мога да го открия?

# 95
  • София
grrrl, a как изглежда опаковката на тази имитация на Omnia, която търсиш ? В МОЛ Сердика имаше в Пикадили няколко вида дамски на Galeria.

# 96
  • там край морето...
къде в Бургас има муудчета освен в Карфура (четох и старата тема )искам да опитам техни продукти които момичетата хвалят на определени парфюми:)
Здравейте и от мен - направих си труда и изчетох цялата предишна тема и се присъединявам към питането на момичето по-горе. Направи ми впечатление, че има много питанки за Бургас - къде има МООД - но никой не отговаря - наистина ли е толкова трудно да се намерят в Бургас? Аз пратих запитване по имейл към дилъра за Бургас и ако ми отговорят ще пиша. В Карфур ги няма вече - в събота ходих специално да проверя - няма нито едно - вярно че правят непрекъснато разместване - но определено няма MOOD, а много искам да ги опитам, особено Адикта, който толкова много момичета хвалят тук. Предварително благодаря на този , които се включи с отговор за парфюмерия в която има Моод в Бургас   bouquet

# 97
Изчетох цяла една предишна тема и така и на разбрах, как изглеждат тези трендчета. А това са муудчетата ,за които говорите предполагам.http://www.goldenshop.bg/details.php?id=397&bid=

Ако може някой да ми покаже снимка на тези трендчета, благодаря предварително момичета  bouquet Те не са на Роксан, нали newsm78

# 98
  • там край морето...
Трендчета: http://www.goldenshop.bg/details.php?id=383 в разфасовка 50 мл

# 99
Къде в София да си търся муудчета и трендчета???? Бях в магазин на Golden Rose днес,на метростанция Сердика и нямаше нито едната версия...продавачката ми предложи имитациите на La Rive.Имате ли някакви отзиви?

# 100
Къде в София да си търся муудчета и трендчета???? Бях в магазин на Golden Rose днес,на метростанция Сердика и нямаше нито едната версия...продавачката ми предложи имитациите на La Rive.Имате ли някакви отзиви?

Аз си купувам Mood от щанд на Golden Rose в мола на Стамболийски, който се намира на партера. Мисля, че съм мяркала такъв щанд и в мола на Цариградско  Peace

# 101
Точно от там си взех тези дни мудчето на Адикт,повече от доволна съм,траен и страхотно мирише наистина,и на пулсиращите точки или по вълнени и натурални дрехи ми издържа наистина по цял ден.Доволна съм и от техни блестящи очни линии.

# 102
Някой знае ли дали има евтина имитация на Paco Rabanne XS

# 103

Black XS For Her - Расо Rabanne това ли имаш предвид? ФМ го предлага Simple Smile

# 104
  • Там, където ме обичат

Black XS For Her - Расо Rabanne това ли имаш предвид? ФМ го предлага Simple Smile
Какво е ФМ Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт