Сполучливи имитации на маркови парфюми -2

• 290 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, някой да има идея къде мога да видя на кой парфюм е имитация Wild Secret на Jean Marc? http://www.google.bg/imgres?um=1&sa=N&rlz=1C1AVSX_enBG42 … tx=137&ty=109

# 601
Аз нямам,но този парфюм на Жан Марк никъде не съм го виждала,ти къде си го видяла и можеш ли да опишеш какъв е-свеж,тежък? Simple Smile

# 602
В Елитис - Варна го има, както и още доста парфюми на марката Simple Smile В гугъл ми излиза, че са някакви полски май Simple Smile
Конкретно този е сладникав, малко тежък, мирише приятно. Simple Smile

# 603
Скрит текст:
Много ми хареса едно такова парфюмче и бих искала да знам на какво е имитация. Може би е имало номер, но се е отлепил. Беше жълто като това на снимката. Някой знае ли от жълтите кои са най-известните? Подарък е на майка ми и страшно ми хареса как мирише, но бих искала истинския да си взема. По описанията не ме бива, но май е някакъв цветен аромат. Rolling Eyes Ако знам кои са жълтите може да успея да го разпозная.
Колебая се между  Ноа/Кашарел, Премиер Жур/Нина Ричи, Еуфория/Келвин Клайн, Цветята на кензо и Диамантите на Армани. Цветен аромат е определено и мисля, че е доста стар. Rolling Eyes
Надявам се някой да успее да ми помогне. Hug

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 19:49 от Mики

# 604
Мики, аз имах Hypnose на Ланком в такова жълто бутилче, беше много приятно, макар и не особено трайно.

# 605
Мики, аз имах Hypnose на Ланком в такова жълто бутилче, беше много приятно, макар и не особено трайно.

Не е този, имам го истинския. Освен да е негова имитация, но доста различаваща се от оригинала.
Ще потърся по магазините днес и дано го открия.

# 606
Момичета,някой знае ли къде продават наливни на Рефан в Пазарджик?  bouquet
В парфюмерията до книжарница "Македония" на Мекхемето. Също в парфюмерията до пазара, срещу "Ален мак" (а не беше ли тя "Ален мак"? Не съм сигурна.) Ще я познаеш, на витрината има стара реклама на Флормар.

# 607
Момичета, ФМ имат ли Еуфория, не го видях, а ми е странно  newsm78

Какво  разликата от ти я с и без феромони?

# 608
Момичета,някой знае ли къде продават наливни на Рефан в Пазарджик?  bouquet
В парфюмерията до книжарница "Македония" на Мекхемето. Също в парфюмерията до пазара, срещу "Ален мак" (а не беше ли тя "Ален мак"? Не съм сигурна.) Ще я познаеш, на витрината има стара реклама на Флормар.

Благодаря  Hug.В тази "Ален Мак",проверих,не са и чували за новия 060-Tom Ford-Tobacco Vanille  Crossing Arms,че и питах в още един град,и там го няма... TiredНякой ако знае откъде да го намеря,ще съм благодарна. bouquet

# 609
  • Пловдив
Пипи,ако имаш път към Пловдив и двата нови на Том Форд ги има
в магазина на "Капитан Райчо" срещу ДМ и в Гранд на втория етаж.

# 610
Пипи,ако имаш път към Пловдив и двата нови на Том Форд ги има
в магазина на "Капитан Райчо" срещу ДМ и в Гранд на втория етаж.

dudhen ,благодаря ти много!   bouquet Party

# 611
Скрит текст:
Много ми хареса едно такова парфюмче и бих искала да знам на какво е имитация. Може би е имало номер, но се е отлепил. Беше жълто като това на снимката. Някой знае ли от жълтите кои са най-известните? Подарък е на майка ми и страшно ми хареса как мирише, но бих искала истинския да си взема. По описанията не ме бива, но май е някакъв цветен аромат. Rolling Eyes Ако знам кои са жълтите може да успея да го разпозная.
Колебая се между  Ноа/Кашарел, Премиер Жур/Нина Ричи, Еуфория/Келвин Клайн, Цветята на кензо и Диамантите на Армани. Цветен аромат е определено и мисля, че е доста стар. Rolling Eyes
Надявам се някой да успее да ми помогне. Hug
аз имам такъв парфюм но шишето е зелено.
Много хубаво ухаят наистина

# 612
Здравейте,и аз да се запиша в темата...

Най-любимият ми парфюм /поне досега/ е AQUA -BULGARI.  Тук в Русе има един магазин,където я има имитацията,но къде мога да видя и сайтове или други места,от които ств доволни вие и от където си вземате парфюми?

# 613
Някой знае ли къде в София се предлага имитация на Инсоленс?  Rolling Eyes Извинявам се, ако е коментирано по темата Simple Smile

# 614
Аз искам да попитам има ли разлика в различните разфасовки на Зак Зодиак /20 мл., 34мл. и  50мл./?

Общи условия

Активация на акаунт