Сполучливи имитации на маркови парфюми -2

• 286 692
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Девойки ,парфюмите на D&P Perfumum  - EDP  или EDT  се водят? Взех си от 50 мл. мислих че е парфюм, а то тоалетна вода, може би от 30 мл. са парфюми ?

Миси, ще споделиш ли какво си взе и дали си доволна? Simple Smile

# 706
  • Търновска област
Ще споделя. Взех си   К 4 - Kenzo Jungle.

От флакончето мириса според мен e ужасен, ама като се напръсках и след малко аромата се промени ,много хубаво миши.Пък по едно време като че ми замирисаха ръцете на печени чушки  ама знам ли и аз вече ,не познавам и орг. парфюм.

Трайност при мен е  добра мисля , 20. 00  се напръсках ,и сега като пиша  аромата се усеща , ама като се движа или подуша в пазвата или си въртя главата/ глупости пиша боже ,ама пиша/, не не съм доволна ,няма и половин час и аромата се кротва ,там е ,но  седи близо до кожата .Мазна е течността и очаквах повече оставам на Зак  2 часа ама има облаче и е edp
Това е

п п
Сега си отвързах косата  доста силно мирише и ето пак ми замириса на печени чушки  с парфюм  много хубав аромат  ама не съм доволна  няма го облака

Като заключение траен е но няма шлейф, седи си близо до кожата, не ме устройва.

# 707
101 от рефан преди не беше ли Chanel 5 ?
Сега гледам,че е Miss Dior Cherie Thinking

# 708
101 от рефан преди не беше ли Chanel 5 ?
Сега гледам,че е Miss Dior Cherie Thinking

101 е CHANEL 5, както си написала и си го предлагат.

А MISS DIOR CHERIE e 001.

В този ред на мисли да споделя, че си взех най-новия им аромат на Рефан ''La petite robe noir''- Guerlain. Ароматът много ми харесва, но не съм доволна. Трайността е около час, половината, от който вече се усеща твърде слабо. Няма никакво развитие, никаква наситеност и не се задържа и върху дрехите.

От което съм доволна- съм доволна, от което не съм- не съм. Simple Smile

# 709
aa моя грешка Grinning
Кой номер е твоето парфюмче?
Някакъв актуален списък дали някой може да покажа?
Аз имам един, но е доста старичък.

# 710
aa моя грешка Grinning
Кой номер е твоето парфюмче?
Някакъв актуален списък дали някой може да покажа?
Аз имам един, но е доста старичък.

За съжаление нямам възможност да сканирам последния списък, който имам, иначе бих го качила тук.
Старая се, когато разбера, че има нещо ново да пиша в темата.

А парфюмът, от предния ми пост, от който НЕ съм доволна е La Petite Robe Noir- Guerlain НОМЕР 320.

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 23:06 от allforone

# 711
Благодаря, значи ще следя темата Simple Smile)

Някой има ли мнение за Miss Dior ? Simple Smile

# 712
  • София
О, супер че Рефан са пуснали МЧР !!!
Аз си купих Мууд 61 Imperatrice D&G. Приятен е, но няма никаква трайност, но доколкото чета и оригиналът не е траен.

# 713
Ако някой е открил сполучлива и ТРАЙНА имитация на La Petite Robe Noire Guerlain  и Dolce & Gabbana L`Imperatrice 3, ще съм благодарна да сподели. Имам и двата в оригинал, но вече са на изпарения и си търся нещо по- евтинко ooooh!

# 714
  • София
Ще споделя. Взех си   К 4 - Kenzo Jungle.

От флакончето мириса според мен e ужасен, ама като се напръсках и след малко аромата се промени ,много хубаво миши.Пък по едно време като че ми замирисаха ръцете на печени чушки  ама знам ли и аз вече ,не познавам и орг. парфюм.

Трайност при мен е  добра мисля , 20. 00  се напръсках ,и сега като пиша  аромата се усеща , ама като се движа или подуша в пазвата или си въртя главата/ глупости пиша боже ,ама пиша/, не не съм доволна ,няма и половин час и аромата се кротва ,там е ,но  седи близо до кожата .Мазна е течността и очаквах повече оставам на Зак  2 часа ама има облаче и е edp
Това е

п п
Сега си отвързах косата  доста силно мирише и ето пак ми замириса на печени чушки  с парфюм  много хубав аромат  ама не съм доволна  няма го облака

Като заключение траен е но няма шлейф, седи си близо до кожата, не ме устройва.

Кензо Джънгъл и в оригинал е много труден парфюм.

# 715
Ако някой е открил сполучлива и ТРАЙНА имитация на La Petite Robe Noire Guerlain  и Dolce & Gabbana L`Imperatrice 3, ще съм благодарна да сподели. Имам и двата в оригинал, но вече са на изпарения и си търся нещо по- евтинко ooooh!

@ Вещеричке , за La Petite Robe Noire Guerlain можеш да го намериш ТУК. За издръжлив е много издръжлив, но не знам колко сполучлива имитация е, тъй като не съм имала достъп до оригинал. А за Dolce & Gabbana L`Imperatrice 3 - пак ТУК , но една горчива нотка ми се губи от оригиналния аромат, но също е доста издръжлив. Дано съм ти помогнала : ))

# 716
Cerezas, разбира се, че ми помогна! Спести ми часове ровене и тестване. Ще споделя в последствие. Благодаря.

# 717
Cerezas, разбира се, че ми помогна! Спести ми часове ровене и тестване. Ще споделя в последствие. Благодаря.

Радвам се, че съм помогнала : )))

# 718
  • при моите деца .....
Някой използвал ли е Роксан - Versace Bright Cristal?
Допада ли ви?

# 719
Yellow Diamond на Рефан си взех и ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт